reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wszystkiego najpiękniejszego, najmilszego, najsłodszego dla dzisiejszych solenizantów!!!
U nas ciągle bez zmian :-(Kupa poszła do badania, wynik w piątek:-(Do tej pory daję małemu antybiotyk, a później się zobaczy. Filip ma okrutny kaszel (już się zastanawiam czy to nie płuca, ale lekarz powiedział, że nie), wczoraj zwymiotował tym śluzem całym, brrr:-:)szok:
Dziś oddajemy swoje stare wyrko, a to co kupiliśmy mąż musi skręcić, bo jak wiadomo w Ikea wszystko w pudłach. Już widzę oczami wyobraźni, jak dziś na nim śpię ;-);-)Jak znam mojego męża to zostanie nam materac.
Paula nie dziwię ci się, że było ci przykro. Mnie też jest jak Fifi mnie nie zauważa. Aha, ty mówiłaś o badaniu moczu. Powiedz mi czy są jakieś specjalne pojemniki dla takich niemowlaków? Bo jak ja mam mu złapać te siuśki?Hmmm... Trudno mi to sobie wyobrazić.
Alex udanego pobytu w naszym pięknym kraju.
Jutrzenka zapomniałam ci powiedzieć, że masz świetną fruzurkę. I kształt i kolorek. Ja może też bym sobie obcięła jakoś włoski, bo ta sama fryzura, czyt. długa, już mnie nudzi tymbardziej, że cały czas noszę związane.
Grzechotka zdrówka dla Kubusia. Wiem, co przechodzisz... Mam nadzieję, że te choroby szybko puszczą naszych smyków.

Aaa, dziewuszki skąd macie take bajeranckie ząbkowe suwaczki?

reklama
Asiacur kurde biedny Filipek, moze badania wreszcie wyjasnia sprawe.
Co do suwaczka to mamy bo zpapugowalysmy od Pauli :-D:-D:-D:-D:-D, jak chcesz taki sam to najedz myszka na nasz i otworzy Cie sie stronka i tez sobie zrobisz :tak::tak::tak::tak:

Asia niestety do woreczka siuśków nie polecają łapać tylko do pojemniczka :baffled: ja ostatnio próbowałam ale po nogach jej leciało... u chłopca na pewno łatwiej. Po prostu trzeba czekać aż zacznie sikać. ;-)

Kobietki! Gdzie wy wszystkie jesteście??? Odzywać się!!! :-D:-D:-D

najlepszego dla solenizantów

a ja tylko na chwile bo boli mnie kazda kosc...kazdy miesien...grypa?????????
bleeeeeeee zdycham............

reklama
Do góry