reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam
STO LATEK DLA WCZORAJSZYCH SOLENIZANTÓW KAYUNI I ŁUKASZKA
STO LATEK DLA WIKTORKA :tak::tak::-D:-D
i to na tyle zab mnie boli:-:)-:)-:)-:)-( osz kuzwa jego mac niewiem co robic sama z mała nie pójde do dentysty bo bedzie płakac a zostawic nie mam z kim buuuuu
trzeba bedzie prywatnie :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:osz ......

reklama
Hej,
Słoneczne życzenia dla Kai i Wiktorka:-):-D
viki - zdrówka;-)
ela- współczuję bólu zęba:baffled:, bądź dzielna
asia- oj biedny ten twój maluszek:-(
paula- rzeczywiście coś tu pusto się zrobiło, wcześniej nie nadążałam czytać a teraz:no:
joanna- udanego powrotu do pracy

Ja miałam dziś ciężką noc Łukasza coś bolało. Może mu kolejny ząb rośnie. Ciągle przewracał się na brzuch leżał z pupą w górze i nosem w poduszce i jęczał. A jak w końcu się uspokoił to jakiś baran do mnie zadzwonił o g. 0.30 z numeru zastrzeżonego i się rozłączył. Niedość że mam tyle pobudek to jeszcze ten mi zafundował jeszcze jedną.
Ledwo widzę na oczy.

Ostatnia edycja:
Czesc:-)

Wszystkiego najlepszego dla Wiktorka! :-)

Kal.aga- biedny Lukaszek, duzo zdrowka dla niego :tak:
Joanna- no to fajnie z ta praca:tak:. Mamy kolejna mame pracujaca:tak::-)A no wlasnie , jak Ksawek bez mamy?
Viki- duzo zdrowka. Teraz to wszyscy choruja jeden po drugim. :sorry2:
Elcia- zasuwaj do dentysty. Bol zeba, brrr okropnosc. Trzymaj sie jakos. Ja mialam w ciazy cholerne problemy z zebami i najgorsze jest to , ze nie moglam nic zrobic ze wzgledu na zaawasowana juz ciaze....:baffled::baffled::sorry2:

My nocke tez taka sobie mielismy.:baffled: Podobno kaszki Bobovity z melisa sa dobre. Tak na innym watku podsluchalam. Dzieci ladnie spia. Nie wiem, czy to prawda czy przypadek. Mialyscie taka kaszke? Jade jutro do kraju, wiec sie w nia zaopatrze i wyprobuje, moze akurat...

DZIEŃ-DOBEREK!!!
Ksawek zostaje u kuzynki ona ma 2dzieci i się nim zajmuje bo stwierdziła że i tak siedzi w domu a ja jej zawsze coś zapłacę:tak:a jemu się tam podoba tylko siedzi u niej cały dzień jak my mamy z K do pracy razem na rano a tak to 3do4 godzin:tak:
A pracuje się fajnie nie jest tak znowu ciężko tylko te zmiany trudno się przyzwyczajić i rostania z Ksawkiem no ale cóż......
VIKI dużo zdrówka:tak:
AGA zdrówka dla ŁUKASZKA:tak:
ELCIA współczuję trzymaj się;-)
ALEX nie spotkałam się jeszcze z taką kaszką...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA
Dobra laseczki powoli uciekam jadę po zęby:-p:-Da potem do pracy a jeszcze podrodze muszę dziecko zostawić:tak::-Dmoże mi się uda zajrzeć o 23.00
PA MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ!!!

Wiktorku...
buziaki_sle.jpg

Wiecie co :dry:
poczytałam sobie wasze posty od początku (mam trochę luzu w pracy) i powiem że bardzo żałuję że nie dołączyłam do was wczesniej jak byłam w ciązy:tak: . Fajnie jest tak dzielić się swoimi przeżyciami z kimś kto to rozumie :tak:ja wtedy nie miałam zwłaszcza że w pracy nie mogłam powiedzieć że jetem w ciązy :no:bo nie miałam normalnej umowy tylko byłam na przygotowaniu zawodowym a umowę dostałam we wrześniu:no:.
I w ogóle zebrało mnie na sentymenty:-(. Co brak snu potrafi zrobić z człowiekiem. Idę jutro na urlop bo nie dam rady:no::no::no: Jestem tak zmęczona,że płakać mi się chce.:wściekła/y:

hej dziewczyny

sorki że mnie mało ostatnio i że nie odpisuję wam ale nie mam czasu przeczytac tego wszystkiego co napisałyście następne 2 tyg bedę zapie... do pracy codziennie i późno kończę zanim przyjdę odpocznę to już mi się spac chce i siły nie mam na siedzenie przy kompie albo musze jeszcze tą durną platformę robbić zaczął się już rok szkolny u nas na dobre i wszyscy chcą mieć wszystko od zaraz a ja już sie nie wyrabiam a pomocników an widu ani słychu nawet za kasę zaraz tez do pracy spadam dzis wcześniej nawet bo mam jakieś zastępstwa na książkach których nie znam i nie mam na dodatek więc musze się przygotować
\
buziaki dla wsszyściutkich solenizantów i solenizantek buziaki przytulaki

miłego dnia buziaki dla wszystkich

hej

Pablo od rana wymiotuje, tzn rano jak wstał dwa razy samą wodą , teraz zwrócił mi cały obiad...poza tym jest ok, humor ma dobry tylko katar tak jakby mu leciał z noska taki wodnisty...myslicie ze to jakis wirus?powinnam pojsc do lekarza czy czekac do jutra?

reklama
Czesc Kobietki!!!!
Kaya dziekuje pieknie za zyczonka!!! I przy okazji sciskamy dzisiejszego solenizanta Wiktorka! :-)

Faktycznie jakis kryzys z obecnoscia na bb... U mnie to czesciowo, ze mi sie cos forum dziwnie wyswietla i mnie trafia, bo ciezko mi dojsc do pewnych watkow (i tak od wczoraj i na roznych przegladarkach...)

Paula, fajni z Was kibole:-D!!! A Julcia niezla z tym fochem...ale co, niech stare wiedza, ze nieladnie sie bawic bez dziecka;-)

Viki, to Ty biedna bedziesz jak Cie jeszcze chorobsko rozlozy... Oby chociaz Valdi niedlugo wrocil...

Elcia, a Tobie tez wspolczuje bolu, wiec niech szybko przejdzie...
I tak na pocieszenie: "A ja tam o zeby sie nie martwie, bo mam jak perelki!!! - w kazdym dziurka:-D"

Kal.aga, bidulek ten Twoj synus... No ale zeby to jednak tylko przez zabki...

Ok, Kaya jedzonka sie domaga, to pozniej bede:)

Do góry