reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej dziewczynki!
Buziole dla solenizantow kochanych!
Znow po weekendzie, ble!
Bylismy wczoraj z Kaya na takim wewnetrznym placu zabaw (jak kiedys Viki z Pablem) I Kaya z pilek nie chciala wychodzic:-)
No i mamy plana tak czesciej w weekendy jezdzic w rozne miejsca, zeby obczaic gdzie fajniej, bo bysmy chcieli w takim miejscu urodzinki malej wyprawic (juz powoli trzeba zaczac cos planowac:tak::-)) Tylko aparatu zapomnielismy...ale nic straconego za tydzien lub 2 znow sie wybierzemy:-)
Ogolnie super bylo, ale najfajniej jak wyszlismy.....:szok:taka bloga CISZA!!!!!:-D:-D:-D - czego sie dla dziecka nie zrobi;-)

Osz.. ide kanape czyscic i odkurzac, bo Kaya wlasnie ciacho wsunela, takie maksymalnie kruszace sie i klejace po namoknieciu:baffled:

Brawo dla Wiktorka, za zabeczki!!!
A chorowitkow tulamy mocno, niech szybko przechodzi!

Kasia, a probowalas na katar SUDAFED? Ja zawsze w PL kupowalam i dla mnie super dzialalo, a w Kanadzie pod ta sama nazwa tez jest, wiec moze i u Was...
To w tabletkach jest i mi zawsze przynosilo ogromna ulge (bo nos fajnie odtykalo)

reklama
Pryzybela mi już się nie chce niczego testować. Żadne specyfiki na mnie nie działają, więc liczę, że w końcu samo przejdzie ;-)
Sylwia a Ty już w tą środę wyjeżdżasz czy za tydzień?? Ale Ci fajnie :tak::-)

Pryzybela ale fajnie z tym placem zabaw:tak:i urodzinki, świetny pomysł:tak:
tez muszę nad czymś takim pomysleć....przecież w kazdej galeri teraz są takie place zabaw...:-)

Madzia jak Wiktorek?

Paula to pieniedziałki macie zarezerwowane na nowe ząbki.....heheh.....gratulacje!:-)

Co robicie? Widzę Jutrzenkę, Grzechotkę....moze ktoś jeszcze się ukrywa???

hej

gratulacje dla nowych ząbków wszystkich:-D:-D:-D
Viki ja też na diecie ale marnie mi idzie @ mi się zbliża i jeść mi się chce :wściekła/y::baffled: ale słyszałam że po yasmin się chudnie więc hehehe liczę na to

paula w pracy ok w sobotniej grupie trafiła mi sie tylko jedna 40letnia płaczka półtorej godziny przeryczała że pani obok umie coś powiedzieć a ona nie a to jest grupa podstawowa czyli od początku wszystko a dziesiejsza to dzieciaki gimnazjum luceum ale grzeczne dzieci spoko tylko marnie u nich z tym angielskim będzie orka na ugorze:-D

Kuba spoko ja wam nie mówilam chyba że Kuba już od miesiąca w swoim pokoiku śpi sam i przesypia całe noce pięknie nawet czasem się ani razu nie przebudzi ylko już ranoo 6-7 wstaje :-D:-D:-D:-D

Hej, hej:)

U nas apetyt powrócił ... dzięki Bogu:happy2: Całe szczęście, że to wszystko przez zęby było ... chociaż tak mówicie o biegunkach ... u nas to samo, co tylko zje ... zaraz pełna pielucha ... rzadka, zielonkawa i mega-śmierdząca!!!! No i katar też jest!!!!
Epidemia jakaś chyba:baffled:

A w ogóle to nas dziś nieźle zmorzyło ... położyliśmy się popołudniu z Wiktorkiem na łóżku na krótką drzemkę i spaliśmy razem ... 2,5 godziny!!!!:szok: I dalej śpiąca jestem:baffled:
Więc spadam do wyrka ... buziaki:):):)

hej

Viki ja też na diecie ale marnie mi idzie @ mi się zbliża i jeść mi się chce :wściekła/y::baffled: ale słyszałam że po yasmin się chudnie więc hehehe liczę na to

taaaaaaa ciekawe ciekawe..ja biore juz 3 pake a kg nie spadają....

czołem dziewczeta:-)

zapomniałam wam powiedziec ze wczoraj sprzedałam na allegro moj komplet wypoczynkowy 3+2+1 i w niedziele pani przyjedzie go odebrac....ale sie ciesze..pozniej tydzien bede bez siedzonek w pokoju i dotrze do mnie narozniczek jupiiiiiiii:cool2:

grzechotka tak wogóle to ty sie nie tlumacz szkoła itp tylko pisaj tu do nas:wściekła/y:

paula no to zębolek z julki sie robi;-) Pablo ma trylko dwa na dole..ale gorne juz tuż tuż..(mam nadzieje)

czołem kluski z rosołem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u nas nocka super :-D:-D:-D:-Djupiiiiiii mała spała troszeczke sie wierciła ale spoko do łózka wziełam ja o 6:szok::szok::szok::szok:a tak 2 i koniec spania
zobaczymy czy kupki beda ok oby bo sie troszke martwie :-:)-:)-:)-:)-(
u na juz 2 dien przymrozki o matko zaczyna sie :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:słoneczko widac moze na spacer da rade isc bo wczoraj cały dzien lało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
miłego kochane !!!!!

reklama
Do góry