reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Czesc dziewczynki :-)

Najlepszego dla Antosia i Madzi :-):-)

My pozno dzis wstalismy, Olivierek dal pospac:szok::szok::szok::szok:, teraz to od godziny bajki oglada....i nawet nie pisnie, ze mama przy kompie :szok::szok::szok:, czyzby zmienialo mu sie na lepsze...:shocked2::shocked2:

helołłł

najlepszego dla solenizantów:tak:

achh u nas pablo ma dzien bez spania...kurcze wkladam go do lozeczka a on w ryk..a juz ledwo na oczy patrzy...i do tego tate wzywa na ratunek...

ojj
no a my za niedługo idziemy na spacer..tzn ja z pablem na spacer a damian do kościoła...
dobrze ze u nas piekna pogoda...zza okna lato normalnie...

elcia..usciskaj Oliwcie..bidulka....oby szybko przeszło

Buziaki dla Madzi i Antosia:-):-):-)

Magdalenka, Viki u mnie normalnie jest to samo:szok: Pada już na ryjek ale dalej walczy i nie chce spac:wściekła/y::wściekła/y: Ja nie wiem co z nim ostatnio:szok: Ogólenie jest super, grzeczny i wogóle ale jak przychodzi pora spania to jest koszmar:wściekła/y:
Tyle dobrze, ze jak juz zaśnie i spi razem z nami to nie budzi się do rana:sorry2:

Elcia przesyłamy specjalnie buziaki dla chorutkiej Oliwii:-)

hej!!!:-)

na poczatku wielkie buziaki dla Marcela, Madzi i Antosia:-):-):-):-):-)

Elcia ucałuj Oliwkę:tak:

U nas znowu słoneczny dzień, tak więc za chwilę uciekamy na dwór...złapać troszkę świeżego powietrza:-)Wczoraj było tak ślicznie, taka prawdziwa polska jesień-pół dnia spedzilismy na spacerkach....jakoś nie mogłam sie nacieszyć taką pogodą....heheh....

A moja gaduła wymyśla jakieś nowe słowa i cały czas nawija...słodkości moje!

Dziewczyny wspołczuje z tym spaniem....kurde oby to na mojego nie przeszło....Krzysio ładnie zasypia i w ciągu dnia też, ostatnio z 2 zrobiły się 3 drzemki....nie wiem potrzebuje więcej snu?....no ale niech śpi chłopak na zdrowie!

Miłej rodzinnej niedzieli:-)
papa

Ach, u nas tez fajna pogoda:-):-):-)
Byliśmy z Marcelkiem na spacerze i przed samym domem zasnął więc zostawiłam go na ogrodzie i tak słodko sobie spi:-) Słoneczko świeci, wiatru nie ma, super:-)

Hej Cioteczki:):):)

Gorące Buziaki dla Marcelka, Madzi i Antosia:):):)

Szybkiego powrotu do zdrówka dla biedaczków chorowitków:-)

A my znamy już przyczynę wieczornego niejedzenia mojego synka ...
PIĘKNE BIELUTKIE DOLNE JEDYNECZKI!!!!!!:happy2:
Jedna jest już przebita i tak cudnie dzwoni o szklankę, a druga lada chwila się całkiem przebije bo już ją dobrze widać!
A kapnęłam się dziś rano ... bo dziś
mój maluszek już zupełnie nic nie chciał jeść i zajrzałam mu do pyszczka (choć strasznie się opierał bo go biedaczka bolało).
WRESZCIE!!!! Ależ się cieszę !!!!!:happy2::happy2::happy2:

Miłego niedzielnego popołudnia:)

reklama
Do góry