reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:z wlasnej woli idzie na wczesniejsza emryture ale nie wiem czemu czepai sie wszystkich, nie chce uczyc nowej dziewczyny ci bedzie robla jej robote, wlsciewie ja olewa i sie do niej przyp... o wszystko. Generalnie wszyscy mlodzi ja wkurzaja bo u nas sie stawia na mlodych a ona tego zniesc nie moze. Wogoe to myslala ze beda ja prosic zeby nie szla a oni sie nie przejmuja. Nawt nie powiedziala kiedy idzie, nikt nic nie wie. Miala isc najpier we wrzesniu, szefowie juz powiedzieli nowym ze przejjmujaa jej etap a one sobiw zmienila zdanie i nie odeszla. Teraz chyba idzie od stycznia lae nie mowi jeszcze tego nikomu wiec nie wiadomo.
I przez nia w calym dziale jej atmosfera zwalona a w pokoje naszym to sie prawie nie odzywa do nikogo tylko wykrzukuje bo ciagle ja cos albo ktos wkurza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czeeeeeść ;-)

Marcelku wielkie buziaki dla Ciebie 10 miesięczny chłopczyku!

Viki gratulacje dla chłopaków, ależ Cię musi duma rozpierac :-)

heh a moje dziecko od wczoraj rękami i nogami zapiera się przed spaniem :sorry2:
zgadnijcie kto dzisiaj padł pierwszy przy usypianiu Wiktorka - bo na pewno nie Wiktorek :rofl2:

Jutrzenka - ta głupia kobieta pewnie chce coś osiągnąć, tylko pewnie nie zdaje sobie sprawy, że pewnie osiągnie całkiem odwrotny skutek, bo każdy będzie miał jej serdecznie dość.

reklama
nio
a najgorsze jest to ze jej sie wydaje ze to wszyscy sa zli a nie ona, i ona juz nie bedzie przymykac oka na to wszystko. kurde pracuje z nia juz 7 lat i byla w porzadku a teraz :no::no:
Ostatnio powiedziala ze pojdzie na 9 m-cy zwolnienia i zablokuje etat na zlosc :no::no::no:

Do góry