reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Nudy Nudy Nudy:baffled::baffled::baffled: Wstyd sie przyznac ale czekam aż moje dziecie pójdzie spac, wtedy ja będę mogła się zupełnie wyluzowac:-) ufffffff.
U nas tak wieje, że szok, no i siedzimy w domu cały dzień:-:)-:)-(

reklama
Fajnie, na prawde fajnie!:tak::tak::tak:. No to Ty sie tam zaaklimatyzuj, a ja bede przyjezdzala:-);-), ( prawdopodobnie dosc czesto) bo tu tez okropna pogoda:wściekła/y:
A ja w srode, ale nie ta, tylko 15-ego znow do Polandii jade. Yuuuppi!! Ciesze sie zawsze jak dziecko, jak moge do domku przyjechac.:-):-):-):-)

HEJ
Pablo dzis padł o 18.30...na szybko go kąpałam bo juz sie na podłodze pokładał hehehe

alex a ty skąd pochodzisz? no tzn do jakiego miasta lecisz w polandzie?

sylwia ale masz fajnie z tą ibizą..kurde też bym se tak poleciała ...echhh ....
no dobra ide robić damianowi kolacyjke. no i moze i ja dzis zjem...zrobiłam taką mniamniuśną sałatke ziemniaczaną....na zyczenie damiana ale chyba się skusze...
echh to odchudzanie jest do bani:zawstydzona/y:

No, Marcel właśnie mi usnął:-) Ale w wózku niestety:-( Ostatnio tak właśnie go usypiam, poddałam się:zawstydzona/y: Nie wiem czy to jakis kryzys ale któregoś dnia poprostu zbuntował się i za Chiny ludowe nie da się położyc w łóżeczku:wściekła/y: Stwiedziłam, że dam mu trochę czasu, może później zapomni, że nie lubi łóżeczka:-) A jeśli nie to trudno, nie on pierwszym dzieckiem usypianym w wózku:confused:

A ja na kolację zjem sobie mozarellę z pomidorami:-):-) Uwielbiam poprostu:tak:

reklama
Zgadza sie Sylwia- bardzo wiele dzieci wlasnie w ten sposob zasypia. Nie ma co na sile go ladowac do tego lozeczka, moze rzeczywiscie po jakims czasie zapomni....:dry:
Mozarella z pomidorami powiadasz...? Pychotka!:tak::tak::-)

Olivier jeszcze sie bawi, ale juz zaraz mu przyszykuje kapiel i spanko...

Do góry