reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Paula wiemy wiemy ze nie lubisz, bo nie masz wyjscia ;-);-):-p:-p, pamietam ze Ci Stefcia wszywke zalatwiala ;-);-):-D:-D

Stefanka oddali Ci kase za ten zepsuty?? Niezle u nas to by sie nie zdarzylo bo by wparli ze to nasza wina (pewnie by uznali ze sama na nim lezalam :-D:-D)
A ten co dalam linka wydaje sie ze na dlugo posluzy, sama o nim myslalam na pocatku ale ze mialam 2 w domu to zrezygnowalam.

Monia to winko pycha, kupowalam je na imprezki

Chyba i ja uciekam, chlopaki spi to i ja ide

Ostatnia edycja:
Ja mam coś podobnego tylko firmy babymix i też można krzesełko z niego zrobić :tak:

Jutrzenka ciiiii wygadałaś tajemnicę :-D:-D:-D:-D:-D

Monia półsłodkie też może być... byleby sponiewierało hihihihi :-D:-D:-D:-D:-D żartuję

Stefanka super że kasę oddali. Aż niesamowite :szok:

jutrzenka to UK hehe łaski nie robia!! tylko mnie zapytala czy chce na cos zamienic czy na karte kase. a nawet paragonu nie mialam...
monia szukamm chociaz ciezko cos takiego fajnego a zarazem praktycznego znalezc.

jutrzenka hehe powiem ci ze w polsce wszystko jest tylko drogie czyli tylko miec kase !! a tu wielu rzczy nie ma hhehe np cichych odkurzaczyyy i nawet jak masz kasee too nic ci nie da :)

Stefanka- no brawo, w sedno trafilas, bo ja wlasnie takiego odkurzacza szukalam i bez sukcesow w tej kwestii...:dry:;-)A ze kase za wszystko oddaja, to prawda. I nawet nie trzeba czasem podac powodu, wystarczy ze sie powie, ze to Ci sie wlasciwie nie podoba...:tak:

reklama
Do góry