reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No, nasladuja nasladuja. Wiele rzeczy Olivieras tez probuje nasladowac. tylko to machanie cos mu nie idzie... No, ale spokojnie , w koncu sie nauczy.
A co w angielskiej szkole slychac? Jak Ci sie pracuje?

reklama
suuuperr ja uwielbiam swoja prace :) daje mi tez mozliwosc innego spojrzenia na dzieci . wiesz to sa maluszki jeszcze a jednak niektore takie dojrzale heh a jak bys uslyszala jak mowia moje nazwisko heheh superr czas mi leci tak szybko ze nie odczuwam zmeczenia po pracy nawet.

Eh, no to super!:-):-) Czyli zycie poswiecilas dzieciom....:-D:-D:-D:-D. Wiesz, maluszki, to na pewno fajne, z mlodzieza to juz chyba nie byloby tak lekko....

Ok, ja zmykam. Pa pa, dobranoc :blink::-)

Ja srednionocna grudniowka;). Chcialam jeszcze raz podziekowac za zyczonka:-)
Stefanka, my to jak zajaczki (kroliczki) przed urodzeniem dziecka bylismy, a teraz to juz akumulatorki siadly (hehe);-) Ale staramy sie ladowac jak tylko sie da, bo wiadomo jak teraz z czasem;-):-)

Milego, slonecznego dnia wszystkim zycze!!!!:tak::tak::tak::tak:

WITAM Z RANA

stefanka to ja już wiem dlaczego Kuba mi cały czas w kompa wali i uwielbia przy klawiaturze majstrować napatrzyła się jak mama to czesto robi i teraz sie nauczył hehehhe:-D:-D:-D:-D dobrze ze już sie lepiej czujesz

powiedzcie czy wasze dzieci gryzą kawałki troszkę większe??? bo Kuba wcale nie chce gryźć jak mu daję zupę z marchewką albo ziemniakiem i to drobno posiekanym nie chce gryźć i ma jakby odruch wymiotny wczoraj zrobiłam mu pulpety z kurczaka były mięciutkie i delikatne rozdrobniłam je a on i tak sie dławił nie wiem czy to jego lenistwo czy jest za mały jak go nauczyć gryźć

sto lat dla Daruchny i Zosieńki

miłego dnia mam nadzieje że cieplejszego:-D

Ostatnia edycja:
Witam się i ja!!! Moje dziecko właśnie buszuje po mieszkaniu.
Ząbek nam wyłazi do wierzchu już go ładnie czuć pod palcem, a jaki ostry!!! ciekawe kiedy drugi się pokaże bo tak z jednym ząbkiem na górze do dziwnie będzie wyglądała... hihihihihi... :-D:-D:-D
Grzechotka moja wszystkożerna jest. Wczoraj jadła zupę z dużymi świderkami i żadnego problemu nie miała. Ona mi wszystko je. Banana sama sobie w rączce trzyma i zjada całego, jabłuszko w kawałku też do rączki dostaje i gryzie sobie dziąsłami, z obiadem nie ma problemu... wszystko w kawałkach bo moich papek już nie chciała...
https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/jak-nauczyc-gryzc-9-miesieczne-dziecko-19069/

Dla naszych pięknych i grzecznych panienek dużo zdrówka i słodyczy tego wam Julcia z mamą życzy!

Ostatnia edycja:
Witam się z rana. A u mne nareszcie SŁOŃCE za oknem. Hura!:-)
To był jeden powód do radości.
A druga zła wiadomość:-(- Łukasza znowu bierze przeziębienie:wściekła/y:. Ma katar w nocy gorączka, nie mógł spać dopiero jak dałam mu ibuma od gorączki. Płakał i zmymiotował na mnie i na dywan:no:. Miałam straszną noc:wściekła/y::wściekła/y:. Rano było lepiej na szcząście.
Dzieciaczki zdrowiejcie wreszcie:tak:.
A wy dziewczynki to chyba w jakąś jesienną deprechę wpadacie . Jak w piosence "Jesień mimozami się zaczyna...."
Życzę dobrych nastrojów z rana i na później.:happy2:

reklama
Do góry