reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć Cioteczki:)

Dziękujemy pięknie za życzenia!!!!

Pryzybelka najlepsze życzenia z okazji Rocznicy Ślubu:)
Jutrzenka gratuluję zakupu super lodówki, na pewno długo Wam posłuży:tak:
Ataata miło słyszeć, że u Was wszystko tak dobrze się układa ... najwyższa pora, co?;-):-)
Grzechotka super że Kubusiowi troszkę lepiej:tak:

Juleńko, Olisiu i Filipku, no i chore Mamuśki Paula i Kasia
szybkiego powrotu do zdrowia życzymy:tak:

Co do witaminki D3 to my nadajemy cały czas po kropelce dziennie, a odnośnie bilansu ... to nam lekarka kazała co dwa miesiące przychodzić na kontrolne warzenie i mierzenie, a że ostatnio stwierdziła, że Wiktor zbyt mało przybrał na wadze, to znów idziemy w poniedziałek. Mam nadzieję, że trochę go utuczyłam przez ten miesiąc:baffled:
No i u nas nadal zębów brak :baffled: .... czasem się śmieję, że Wiktor to już sobie te zęby chyba wybił bo idą i idą od czwartego miesiąca a nadal ich nie widać:szok:. Tyle dobrze, że nawet dobrze to znosi ... zobaczymy jak rzeczywiście zaczną się pojawiać;-)

Buziaki dla reszty Cioteczek:):):)

Idę pod prysznic i do łóżka na YCD .... Słodkich snów:)

reklama
Ela jak pięknie wyszłaś na tej focie w avatarze!!! :-D:-D:-D
A Kasia to chyba tylko do wtorku w Polsce jest...

Kasiunia nie złość się Kochana. :-( Przepraszam że tak wyszło. :-( No i jeszcze do was choróbska się doczepiły. Szkoda...

Dla chorowitków zdrówka!!!

Ataata uuuuuuu..... udanego wieczoru :-p:-p:-p;-):tak::-)

Nareszcie cisza mały śpi dziad już pojechał do pracy i cisza głowa przestaje bolec ale szczenka jeszcze nie i u mnie Ksawek też dzisiaj dawał w tyłek ;-):wściekła/y::tak:
JUTRZENKA super że lodówka dobrze zakupiona:tak:;-):-D
ATAATA fajnie że u was wszystko ok oby tak dalej;-):tak::-)
GRZECHOTKA ekstra że KUBUSIOWI się poprawia jutro już będzie zdrowy;-):tak::-)
I co jeszcze tam było muszę doczytać:-pbo zapomniałam:blink:;-)

reklama
Do góry