Cześć Cioteczki
Dziękujemy pięknie za życzenia!!!!
Pryzybelka najlepsze życzenia z okazji Rocznicy Ślubu
Jutrzenka gratuluję zakupu super lodówki, na pewno długo Wam posłuży
Ataata miło słyszeć, że u Was wszystko tak dobrze się układa ... najwyższa pora, co?;-):-)
Grzechotka super że Kubusiowi troszkę lepiej
Co do witaminki D3 to my nadajemy cały czas po kropelce dziennie, a odnośnie bilansu ... to nam lekarka kazała co dwa miesiące przychodzić na kontrolne warzenie i mierzenie, a że ostatnio stwierdziła, że Wiktor zbyt mało przybrał na wadze, to znów idziemy w poniedziałek. Mam nadzieję, że trochę go utuczyłam przez ten miesiąc
No i u nas nadal zębów brak .... czasem się śmieję, że Wiktor to już sobie te zęby chyba wybił bo idą i idą od czwartego miesiąca a nadal ich nie widać. Tyle dobrze, że nawet dobrze to znosi ... zobaczymy jak rzeczywiście zaczną się pojawiać;-)
Buziaki dla reszty Cioteczek
Idę pod prysznic i do łóżka na YCD .... Słodkich snów
Dziękujemy pięknie za życzenia!!!!
Pryzybelka najlepsze życzenia z okazji Rocznicy Ślubu
Jutrzenka gratuluję zakupu super lodówki, na pewno długo Wam posłuży
Ataata miło słyszeć, że u Was wszystko tak dobrze się układa ... najwyższa pora, co?;-):-)
Grzechotka super że Kubusiowi troszkę lepiej
Juleńko, Olisiu i Filipku, no i chore Mamuśki Paula i Kasia
szybkiego powrotu do zdrowia życzymy
szybkiego powrotu do zdrowia życzymy
Co do witaminki D3 to my nadajemy cały czas po kropelce dziennie, a odnośnie bilansu ... to nam lekarka kazała co dwa miesiące przychodzić na kontrolne warzenie i mierzenie, a że ostatnio stwierdziła, że Wiktor zbyt mało przybrał na wadze, to znów idziemy w poniedziałek. Mam nadzieję, że trochę go utuczyłam przez ten miesiąc
No i u nas nadal zębów brak .... czasem się śmieję, że Wiktor to już sobie te zęby chyba wybił bo idą i idą od czwartego miesiąca a nadal ich nie widać. Tyle dobrze, że nawet dobrze to znosi ... zobaczymy jak rzeczywiście zaczną się pojawiać;-)
Buziaki dla reszty Cioteczek
Idę pod prysznic i do łóżka na YCD .... Słodkich snów