reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Nie bylo mnie pare godzinek a tu patrze rozpisaly sie wyploszczone kobiety ;-) No niezle Wam mysli po glowie buszuja laski :-p wstydzcie sie!
Ja naszczescie mam pod dostatkiem tylko sie nadstawiac :-D

a mnie dziewczyny jakieś choróbsko bierze. Boli mnie gardło, mam katar i oczy mnie pieką. A, no i co chwilkę kicham. Poprostu czuję się fatalnie. I nawet nie mogę się do łóżka położyć bo zaraz mam gości a jutro mąż ma dyżur i pracuje:-(

no to coś z tym Krakowem nie tak bo wszystkie krakowianki mają dziś kiepski dzień, Ty, Dotliczka i ja. Może jutro będzie lepiej. Ja się leczę homeopatykami i powinno do jutra przejść. Zawsze mi pomagało.

a ja mialam dzis sen, ktory moze poprawi humor Doticzce. otoz snilo mi sie, ze doktor BG, do ktorego przyszlam na wizyte (a obok gabinetu mial ochronke dla sierot i glodnych dzieci, ktora wygladala jak baraki z auschwitz - nie mam pojecia skad mi sie to wzielo), OSWIADCZYL mi sie i blagal mnie na kolanach o reke ofiarujac jakies niezliczone komplety kosztownej bizuterii.
o jezu, ale sie rano usmialam z tego:-):-):-):-):-)

tak w ogole to jestem w ostrym szoku po tym, co o nim dzis napisalas. moze mial jakis straszny dzien, cos sie bardzo niedobrego stalo w szpitalu. tak to sobie tlumacze. ja do niego dzwonilam juz z 2 razy z problemami i zawsze byl mily. a kasy to tez u niego duzo nie zostawiam, ostatnio sie nawet dzielnie oparlam propozycji dodatkowego usg :-)

dota, gratuluje obrony. strasznie Ci zazdroszcze :-):-):-) ja nie wiem czy mi sie uda moja sfinalizowac w lipcu:-:)-(

a jesli chodzi o dzien to ja nawet jeszcze nie odslonilam zaluzji i niedawno wstalam. to najlepszy sposob na zla pogode:-)
ataata, data powinna byc chyba 6 grudnia. tak mam w karcie ciazy

soida no doktorek faktycznie mnie zwlalił z nóg dzisiaj.... zawsze taki milutki, kulturalny , ale tak sobie pomyślałam że może "żona mu nie dała" i ma kiepski dzień :-D:-D:-D ale jestem paskudna wiem o tym no ale musze mu dopiec;-):-p
A jeżeli chodzi o Twój sen to mnie rozwaliłaś normalnie :-):-) hehe nie zły na prawde... ale swoją drogą jest strasznie przystojny wiec....;-):rofl2::-)

reklama
Soidka zmieniłam Ci juz date;-)

Dziewczyny właśnie odebrałam Tygrysa z poczty!!!:-)
No poprostu rewelacja!!! Ciesze sie jak dziecko bo jest taki boski... Wygląda jak nówka...
I nie dość że dostałam nowy zapakowany gryzaczek wodny, to jeszcze mi dorzuciła gratisik grzechotke... zawsze coś nie:-)

Także moge sie oficjalnie pochwalić że mam dla malucha już 3 rzeczy:
śpiochy, gryzak i grzechotke :-p;-)

Do góry