reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
:-):-D Ataata widocznie coś w tym jest ;-)(wiesz chodzi o żonke doktorka;-))
Pokaż nam fotke tygryska , gryzaczka i grzechotke:tak:;-) A no i gratuluje udanego zakupy :-):-)

hahaha, a to dobre:-):-):-) bo ja o tym tez pomyslalam, wiec nie tylko jestem paskuda, ale na dodatek paskuda obludna i pruderyjna, bo ubralam to w zacne slowa piszac jedyne o strasznym dniu:-):-):-)

no widze, ze dziewczyny sie rozpisaly...i eszcze o jakich rzeczach:-D

chorowitym zycze zdrowka, a mam nadzieje ze Doticzka juz lepiej sie czujesz
Ataata...wklejaj fotki tygryska

a ja wkurzona jestem, wyklocam sie z facetem z allegro przez meile...no wpienil mnie.jak dzis przeczytalam odpowiedz od niego na mojego mela to myslalam ze mnie kurwica strzeli.mysli ze trafil na debilke. no dziewczyny wkleje wam tresc strony i powiedcie czy ona przypadkiem nie sklada sie z dwoch informacji. podkresle wam o co tak naprawde mi chodzi. na tej stronie facet wymienia co w zestawie sie zawiera, jakie gratisy itd. tylko ze pisze 2 razy ale w kazdym co innego i badz madra co jest prawda a co nie. nie mozna umieszczac takich informacji bo sa sprzeczne. a to tersc strony:

VIKI
WÓZEK SPACEROWY
+
BARIERKA
+
OSŁONKA NA NÓŻKI
+
PARASOLKA
+
UCHWYT NA NAPOJE

30f330c519b39754.jpg

Wózek dla rodziców ceniących sobie wygodę dziecka.

Wózek SPACEROWY. Bardzo rozbudowana wersja z wszystkimi możliwymi udogdnieniami.
Bardzo lekki.
Niewielkie wymiary po złożeniu. Podwójne małe koła piankowe. Przednie, koła skrętne z możliwością blokady. Siedzisko przodem do kierunku jazdy. Oparcie siedziska rozkłada się do pełnego leżenia (170 st). Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa. W zestawie, budka, siatkowy kosz na zakupy,osłona przeciwdeszczowa i okrycie na nóżki.
Gratis tylko na naszych aukcjach dostaniesz pasującą torbę, parasolkę i uchwyt.
Wyjątkowy design i bardzo duża wygoda .
Wysokiej jakości.

10,7 kg !!!

0cfe5e6d26ff2773.jpg

Funkcje i zalety:
  • WYJĄTKOWO SZEROKIE SIEDZISKO
  • lekka aluminiowa konstrukcja
  • proste składanie jak w popularnych wózkach
  • 3 stopniowa regulacja oparcia siedziska
  • regulacja podnóżka
  • wygodne, możliwe do zdejmowania poszycie wózka, umożliwiające łatwe czyszczenie
  • fluorescencyjne obszycie daszka i siedziska
  • ergonomiczne rączki z tworzywa
  • bardzo wytrzymała konstrukcja
  • podwójne samonastawane koła przednie
  • blokowane skrętne koła przednie
  • hamulec zespolony na tylne koła
  • 5 punktowe pasy bezpieczeństwa wydłużany podnóżek
  • wygodne i szybkie składanie
  • po złożeniu zajmuje bardzo mało miejsca
  • odpinana barierka
  • lekki

waga: 10 kg
Dane techniczne:
waga: 10,7 kg !!!!!!
wysokość rączki: 106 cm
szerokość wózka po rozłożeniu: 55 cm
długość wózka rozłożonego: 102 cm
długość po złożeniu: 91 cm szerokość po złożeniu: 45 x 55 cm

Dla dzieci do 18 kg (4 latka).

KOLORYSTYKA
2007

BLUE

WSZYSTKIE Z OKRYCIEM NA NÓŻKI PARASOLKĄ I UCHWYTEM NA NAPOJE

paczka.gif

WYSYŁKA
kurierem !

KONTAKT:
888-845-638

WAKACYJNA CENA !!!
wózek z osłonką, barierką, PARASOLKĄ i uchwytem na napoje !!!

359 ZŁ!!!

324temp3.jpg

navy/green

• WYSYŁKA KURIERSKA (dostawa door to door)
  • ubezpieczenie przesyłki!!!
  • punkty payback
  • uchwyt na napoje gratis
  • PARASOLKA
  • faktura lub paragon
  • gwarancja
  • serwis

TUTAJ NA 100% NAJTANIEJ !!!
ZOBACZ NASZE KOMENTARZE
GWARANCJA 100% SATYSFAKCJI !!!

butelka.jpg

uchwyt na napoje GRATIS!!!

Dziękujemy za zaufanie:

UWAGA!!!
TYLKO NA TEJ AUKCJI ZA 359 ZŁ
WÓZEK + BARIERKA + PARASOLKA + OSŁONA + UCHWYT

facet mi mowi, ze nie ma toryb go tego wozka i oslony przeciwdeszczowej-ze oslona przeciwdeszczowa to oslona na nozki. ze gratisy sa wymienione. a teraz na kolor rozowy zaznacze co ja zauwazylam i powiedzcie czy powinnam odpuscic czy on dwie sprzeczne informacje umiescil na stronie.

co sadzicie? bo juz naprawde zla jestem

asmodis kurde nie czaje tego faceta :eek: raz mówi tak a raz tak niech się w końcu zdecyduje:no: zobacz na allegro ile ma kometarzy i jakie i jak opinie bedzie miał ok to najwyżej zagadaj do niego jeszcze raz bo jakoś dziwnie sie on zachowuje:tak: jakiś zakęcony czy co??:confused2::rofl2:

moje drogie
jesli chodzi o kofeine to ja mam napisane w ksiazce ciazowej (takiej od poloznej ktoraj jest wydawana przez ministersto zdrowia tutaj) ze moge wypic 8 puszek pepsi i kawe tez mozna pic bo w sumie dawka kofeiny ktora nie robi problemow jest spora tylko trzeba pamietac ze przez caly dzien pijesz rozne napoje a i tez jesz rozne rzeczy ktore zawieraja kofeine np czekolada, i to wszystko sie kumuluje.
sprawdzalam to szczegolnie bo jestem pepsomaniakiem. musze walnac codziennie bo inaczej jestem na glodzie. a kawe pije bezkofeinowa poprostu. dla mnie nie ma roznicy w smaku ale moze nie jestem wielkim kawoszem.
wazne zeby nie przekroczyc 300mg dziennie.

reklama
Do góry