reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hheh no powiedzial ze "dostala szoku" i "wiem kwiatuszku" heheh dobry kwiatuszek nie??
ejj to ja tez chyba moge chodzic w szortach i kabaretkach??

elcia moja zaczynala delikatnie mamac a teraz nawala i dzis zaczela babab :) dzis nawet udalo mi sie ja nagrac chociaz wiecie jak to jest jak sie wlacza kamere to od razu dzicko sie interesuje kamera heheh
asia ty masz normalnie zmienne nastroje !!
aleeeeee puchyyyyyyyyyyy!!! no to coz mi pozostaje ??
zegnam panie !!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!
Miłego dnia dla Wszystkich i tych pracujących i tych niepracujących.:-):-):-):-)

A moje dziecko się przeziębiło już w żłobku: kicha, ma lekko podwyższoną temperaturę. Ech... Co tu robić? Mam nadzieję, że nie rozwinie się to w coś "grubszego". Dałam czopa i aplikuję krople do nosa. Mój mały Fifulek :-:)-:)-(

My też witamy!!!:-):-):-):-)
Asia to miejmy nadzieję , że to nic powaznego:tak:Filipku zdrowiej szybko:tak:

My też zyczymy miłego dnia wszystkim i duuuuuużo usmiechu!!!!

Magda, Monia pracusie nasze kochane co tam u Was????:confused:
Jutrzenka ale miałaś przygody...hhehhe....to szkolenie zapamietasz na długo;-)
A jak Marcel? wczoraj miał temperaturę a dzis?

papapa:-):-):-):-):-):-)

reklama
dzien dobry

u nas znów masakra dniem i nocą...chyba zębów ciag dalszy...

poza tym to wczoraj skonczylismy malowac przedpokój..bo chyba wam nie wspominałam ze sąsiedzi nas zalali bo rura im pekła w umywalce w wc.
tak ze korzystając z tak zwanego przymusu remontowego (bo nie moglam patrzec na tą zółtą plame na suficie)...zmieniłam totalnie wystrój i kolor w przedpokoju. niestety mebli nie dało sie poprzestawiac bo wszystko robione bylo na wymiar..no ale i tak mi sie podoba hehe.
mąz nie jedzie w piatek a przesunęli mu loty na niedziele tak ze zawsze dwa dni wiecej.no a w sobote przyjedzie moja mama wiec my wieczorkiem uciekamy do kina. czy ktoras z was była ostatnio na jakims fajnym filmie?
co myslicie o" mama mia"? ponoc super...

pablus poszedł wlasnie spac, wstał dzis pare minut po 6 łobuz moj kochany.
no a ja ide chyba kawuśke sobie zrobic i jakis makijaz wykonac:tak:
więc milego

Do góry