reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jaka malutka??
na wspolnej nuuddyyy...w sumie nie bardzo juz pamietam ale jak by cos sie dzialo to bym pamietala chyba nie ???

reklama
Witam

Wy to tylko o tych serialach :-p:-p:-p:-D:-D, normalnie jak moje babcie :-D:-D:-D;-);-);-). Moze napiszcie jakis scenariusz do nastpenego serialu ktory moze bedzie hitem wiossny :-p:-p:-D:-D

Stefanka dobrze ze chociaz my 2 pracujemy bo tak reszta leniuchow :-D:-D:-D to tylko siedzi i nic nie robi ewentualnie seriale oglada :-p:-p:-p:-p

Alex dzieki za pocieszenie jutro juz czwartek wiec weekend tuz tuz. A tak wogole to ten czas leci jak szalony. Dopiero byl 1 a w poniedzialek juz polowa miesiąca.

Sylwia biedny Marclek, oby to nic poważnego.

Ide wziac prysznic i zaraz spac bo rano musze wstac o 6 i jechac z Kubusiem po babcie bo R jedzie do Bydgoszczy na jakis egzamin z pracy i wyjezdza o 5 wiec nie przywiezie babci i padlo na mnie.
A co tam porabiacie??

reklama
Wypraszam sobie... Ja też pracuję... Jak wół.. ;-);-);-);-)
Jutrzenka a czemu ty do Warszawy pociągiem nie jeździsz? w korku nie stoisz, 40/50min. i jesteś w śródmieściu. Najlepsza opcja na korki.

You can dance, you can dance ...hehe Jak oglądam jak niektórzy "tańczą" to stwierdzam, że ja też mogę. A co.. Jak będzie następna edycja to się chyba zgłoszę na casting... ;-);-);-);-);-)

Do góry