reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
stefanka prawde ci powie :) pomaranczowo granatowy smutny jak szkolny fartuszek i pomarancza za komuny a capucino slodkie i w idealnej temperaturze :)

też mi sie bardziej podoba ale boję się że na biłaym będzie sie przebarwiał

a może zielone????

ide juz spać bo znowu rano nie będę ogła sie podnieść a kuba mi będzie po głowie skakał i za włosy ciągał żeby mnie obuzic
dobranoc

Ostatnia edycja:
dziewczęta :-) proszę sie ze mnie nie śmiać ale to pierwsze forum w moim życiu :-p i jestem lewa w wklejaniu zdj i w ogóle we wszystkim :-D:-D przyznaje bez bicia że przy każdym poście wklejałam suwaczek i dopiero teraz domyśliłam sie jak to ma być już na stałe :sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y: zdjęcia dodałam do albumu ANIELKA :-p zaraz sprobuje coś powklejać bo zdj mam wiele tyle że głupi aparat i każde muszę zmniejszać bo mają prawie 2 MB a może być 1.5 MB :dry::dry:

MONIA jezu ale mnie wystraszyłaś :eek::eek::eek: my mamy auto dopiero miesiąc ale mój P. ciągle nie ma prawka a ja dopiero zacznę robić także Nela w aucie siedziała dwa razy w życiu poza tym wściekała sie w foteliku niemiłosiernie bo to żywe srebro nie usiedzi ani minuty na tyłku :sorry2: ale tak mi się przypomniało że jak jechaliśmy ze szwagierką na wigilię czyli Nelka miała 2 tyg i była w gondoli na moich kolanach to zaraz pod moim domem szwagierka miała stłuczkę :confused: i Nela nawet nie drgnęła bo siedziałam z nią z tyłu ale P. siedział jako pasażer i głowę rozbił o szybę :dry::dry: dzięki Bogu nic nam sie nie stało... i na szczęście wam też ale wiem że sie strachu najadłaś współczuje :eek:

Hello :)

Oliwko Nasza Kochana
Sto Lat i Wszystkiego Najlepszego
na 7miesięcy!!

A ja dzisiaj nic nie dodam więcej bo ...bo nie wiem co :sorry::cool::dry:

Miłego dnia!!

WITAM!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA OLIWKI NA 7MIESIĘCY DUŻO RADOŚCI
U nas nocka ok a pogoda fajna w końcu słoneczko się wychyla za chmur:tak::tak:
GRZECHOTKA fajny jest ten zielony:tak:no ale sama musisz wybrać i napewno podejmiesz dobrą decyzję:tak:;-):-)
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ!!!!!

Witam

Ku...... wczoraj znowu nie mialam neta i malo mnie nie rozerwalo ze zlosci bo nie mialam co robic jak maly poszedl spac po kąpaniu. I przez to znowu musze w pracy cichaczem Was podgladac :-D:-D:-D:-D. Na szczescie kieroniczka na szkoleniu :-D:-D:-D:-D.

Monia matko az mnie dreszcze przeszly, bidulko wspolczuje. Ja jestem na tym punkcie uczulona, zawsze sie boje jak z malym jade zeby nas nikt nie puknął. I zawsze sprawdzam czy pas dobrze zapiety. Do glowy by mi nie przyszlo ze sie moze wypiac. :no::no:. Kurde ale sie strachu najadlas.

Grzechotka ja bym wybrala zielony, pomaranczowy nie bardzo a ten cappucino troche za mdły. Ten zielony co jest na zdjęciu z pomaranczzowym dla mnie jest taki wesoły.

Oliwcia wszystkiego naj naj i buziaczki.

Milego dnia. Mam nadzieje ze bede miala neta wieczorem. Pa

reklama
Do góry