reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Monia naprawde nie dziwie się że masz opory przed kolejną podróżą i to tak długą! Okropne przeżycie. Ale na całe szczęście Wiktorek cały i zdrowy!
Powiem Wam że sama niedowierzam czy aby te pasy utrzymają fotelik w miejscu..jakby co!

O widzę że Grzechotka zakłada firmę kosmetyczną z tradycyjnymi metodami liposukcji i face liftingu :-) Jakiś cennik już jest?

Wiktor śpi ale nie uśpiony tylko padł ze zmęczenia...w jakiś okropny szał wpadł :(

Ostatnia edycja:
reklama
Moniu dobrze, że wszystko dobrze się skończyło, ja to chyba bym na zawał padła, a idiotę znalazła i utłukła.

Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi dotyczące jedzenia, jak widzę wcale tak źle z tym moim brzęczyszczykiewiczem nie jest ;-) Głupia matka ma dziecko ze zdrowym sercem to innych problemów wyszukuje ;-)

Oliś zasnął o 19:30 :szok: Ciekawe czy będzie spał do rana, czy wpadnie na pomysł, żeby o 3 być już zwartym i gotowym do zabawy. Nic dziwnego, że padł, nie spał cały dzień.

Idę zaraz spać, rano brat wraca do Polski więc jak nie Oliś to on mnie obudzi:dry:
Życzymy Wam wszystkim udanej nocy :tak:
A tak na marginesie to gdzie jest hihihihihihi??:-D:-D:-D

grzechotka masz te zdjecia ?? hehhe poszukiwane!!
a od moich krokodyli to sie odczepcie!! stefanija harper jest tylko jedna!!
kasia i jak brat?? podobalo mu sie??

Brat już tu drugi raz przyjechał ;-) Pierwszy raz był z moją mamą na Wielkanoc. Spodobały mu się ceny ciuchów w sklepach :-pJak tylko w marcu wrócił do Polski to od tamtej pory zbierał kasę, którą teraz wydał w ciągu tygodnia;-)
Głupi ma zawsze szczęście, mieszka z rodzicami, właściwie oni mu wszystko sponsorują, a on kasę, którą zarobi ma na własne wydatki. Ach sami go tak rodzice wychowali, sami na to pozwalają, więc to nie mój problem. Ale i tak musiałam przeprowadzić mu tutaj lekcję dobrego wychowania i do znudzenia łaziłam za nim i kazałam zmywać naczynia po sobie. On jest totalny obibok, współczuję mojej przyszłej bratowej;-)

reklama
Do góry