reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula, z tym niespaniem to też po mamusi ;-)
Soida Łukaszek super :tak: Kawał faceta już z Niego :-)
A jestem baaaardzo ciekawa co tam u Doticzki słychać? Ma ktoś z Nią kontakt? Aneczki też coś długo nie widziałam? Ewcia pewnie zajęta Adaśkiem.

reklama
Hejka!!!

Sto latek dla naszego słodziutkiego Marcelka :):)

I najlepsze życzenia dla Soidki,
oby się Tobie wszystko poukładało, a Tata szybko wrócił do zdrowia :):)

Paula u nas też były owoce z jogurtem Gerbera i było "mniam, mniam" a dziś kupiłam te większe słoiczki z Bobovity i zobaczymy czy posmakują ... a swoją drogą fajne nowości powprowadzali dla naszych pociech ... gruszki, morelki, jogurciki, te jabłka z biszkoptem też są pycha!!!
Co do Pampersów to jest normalnie masakra !!! Co kupuję następną paczkę to coraz droższa a tylko na promocjach zwykle kupuję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ... chyba poprosimy ładnie naszą kochaną ciotkę Stefankę żeby jakiś duży ładunek do Polski przesłała :-D;-)

Basia aż przykro słyszeć co przeszedł już Twój maluszek ... trzymam kciuki żeby szybciutko problemy ze zdrówkiem minęły :-)

Belka wyobrażam sobie jak trudno Ci będzie rozstać się z córeczką od września, ale nie martw się, szybko przywykniecie obie do nowej sytuacji ... wiem po sobie, też się strasznie obawiałam powrotu do pracy,a to było już prawie 2 miesiące temu ... i da się przywyknąć :tak::-)

Weroniczka jesteś niesamowita !!! Zrobić obiad z pustej lodówki !!! Brawo ... jak to my kobiety musimy sobie radzić, no nie ??
Pogłaskaj brzuszek od ciotki Moniki ... a Rodzina na pewno się bardzo ucieszy:):happy2:

Kurcze nie pamiętam co tam jeszcze pisałyście ...
Miłego wieczorka:-)

A może tak na zachętę ;-)
images

Zaraz tu tłumy będą :-p

He ... Kasia ... właśnie sobie otworzyłam !!! :-D:-D:-D
Jak ja lubię piątek :):):cool:

Edit:
Jutrzenka ... odganiam dla Ciebie chmury ... udanej wycieczki :):):-)

Magdalenka to znów się romantyczny wieczór szykuje ... po tym kinie pewnie :):)

Dotka "przytulilaś się"??!!!, a mówisz że seksu było mnóstwo ?:-D:-p

Ostatnia edycja:
Oj... Ja nie nawidzę piwa!!! :eek::eek::eek: jakaś inna chyba jestem... :-D:-D:-D
Jedyne które wypiję to Red's jabłkowy... :tak:

No my jutro na drugie śniadanko spróbujemy tej nowości. Zobaczę czy posmakuje...
Monia dobry pomysł z prośbą do Stefci :-D:-D:-D na pewno się ucieszy :-D:-D:-D;-);-);-):-D:-D:-D

Halo halo

No tak Stefcia to moglibyście czytać Gajutkowi...na pewno by się ucieszyła!
My nie bierzemy Wiktora bo lubi kometować i wymyśla zakończenia - bardzo denerwujące :cool:

A byliśmy na kinie akcji - totalny odlot pt. "Wanted" ("ścigani") Fajny jak ktoś lubi takie kino...ja lubię..pośmiałam się troszkę z efetów specjanych.
Najważniejsze że się zrelaksowalam

Hehe no Monia - własnie mamy romanyczny wieczów wg państwa T. : ja przy swoim, K. przy swoim kopmie....opieram sobie o niego nóżki i co jakiś czas mu puszcze oko :-D:-D:-D

Wiecie ... zmartwiłam się...Wiktorowi wyskocyły brzydkie plamy na plecach...wyglądają trochę jak atopowe zapalenie skóry :-:)-:)-(
Przypuszczam że to może być po jajkach, wprawdzie on jeszcze nie jadł...ale ja przez ostatni tydzień serwowałam nam jajka pod różnymi postaciami.
Odstawie te jaja i zobaczymy :no:

Soida witamy staruszko ;-):-p

soida najlepsze zyczenia i powiem ci ze sie usmialismy z filmiku jak Luki skopal misia :)
i zapomniane STO LAT dla MARCELKA

Mmm mniam mniam;-)
Zobaczylam piwko i od razu jestem ;-):-D
Tak naprawde to czasem podczytuje ale kociol w domu potworny i nigdy nie mam czasu czegos naskrobac:zawstydzona/y:
Kasiu przepraszam ,ze nie kibicowalam na biezaco ale bylam ciagle myslami z Toba i Twoim Oliskiem.Bardzo sie ciesze ,ze jestescie juz w domku i wszystko wraca do normy:tak::tak::tak:
U nas wszystko dobrze ale naprawde chyba sie nie nadaje do tej roboty bo nie wyrabiam na zakretach. Witek przechodzi bunt dwulatka a Antos jak zwykle usmiechniety i zadowolony z zycia:blink:
Weroniczko Wielkie gratulacje z powodu szczescia pod serduchem no i uklony bo podziwiam Cie naprawde.
No i na koniec DotaZ kurcze w jakim Trojmiescie ty mieszkasz bo ja tu w ogole lata nie widzialam a Ty ciagle o upalach piszesz.;-):sorry::eek:fakt ,ze zawsze sie smiejemy ,ze u nas w Matemblwie to jakis biegun zimna ale naprawde ciagle wieje okropnie zimny wiatr i tylko w pelnym sloncu bywa czasem fajnie.

reklama
No tak to lubię, Aneczka przywołana do tablicy od razu się zgłosiła ;-):-p Ocena 6 :-D:-D:-D
Co do piwka to ja uwielbiam:-) Bez żadnego soku i żadnego tam Redd'sa bo piwo z sokiem i Redd's to dla mnie profanacja piwa ;-)
Ja też sobie właśnie otworzyłam, a moje dziecko jeszcze nie śpi:szok: Bawi się osiołkiem i dręczy swoje paluchy, ale na szczęście nie krzyczy ;-)

Do góry