reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry,
A u nas deszczykiem nas niebo dzis obdarzyło
Chętnie bym bym wyszła...i tak musze wyjść...ale nie mamy folii na spacerówkę :-(
żadna folia nie pasuje, musze pograsować na allegro.

Viki ładna ta sukienka :tak::tak:
Baśka bardzo mi przykro że tyle musicie się wycierpieć, biedny ten Twój Szkrabik! Żeby to już był koniec wszelkich chorób!
Weroniczka, jak dzisiajesze samopoczucie?
Grzechotka jak porachunki z R?
Elcia...tak po prawdzie lachon mi tez nie leży :sorry:
Stefcia ja jak się dorobię...no troszkę oszczędzę to chce zaadoptować konia z fundacji "pegasus"

A z tymi orgnizacjami na rzecz uciśnionych to tez słyszałam że to przekręt i że najlepiej zdobyć bezpośrednie konto i tam wpłacać pieniążki

A my z K. idziemy dzisiaj do kina...wieki nie byla :-D:-)

Marcel STO LAT i DUŻO UŚMIECHU!!!

Soida Wszystkiego Naj Naj!

Ostatnia edycja:
reklama
hehe bo LACHONY to jakos tak wulgarnie brzmi...mi tez sie nie podoba;-)

baśka witaj i mam nadzieje ze to juz koniec problemow zdrowotnych Alexa:-)tego wam zycze

marcel sto lat stolat
soida naj naj

a my wlasnie wrocilismy ze spaceru, wybralismy sie do aleksandrowa łódzkiego do sklepu z sukienkami i jest tam duzy wybor wiec nie ryzykuje z allegro...pojde mierzyc no ale jak juz mama z damianem wrócą bo mierzenie z pawłem to troszke nerwowe by było..

magda podeslij do lodzi troche deszczu...pleaseeeeeeeeeeeeeeeee

Grzechotka dziękuję, czuję się już duuuuuuuuuuużo lepiej. Po pierwsze maleństwo przesówa się już na środek więc nie leży mi już tak na pęcherzu:tak::tak: No i mdłości sporadyczne i delikatne. Teraz pozostaje nam poinformowanie rodziny:sorry::sorry: bo jeszcze nie wiedzą a ja nie wiem jak im powiedzieć:sorry::sorry::sorry:
A ja dziś na obiad robię kombinowane placki ziemniaczane bo mam praktycznie pustą lodówkę a do sklepu nie mam jak wyjść bo przedtem deszcz lał jak z cebra a teraz Tadeuszek śpi i jestem uziemiona:sorry::sorry::sorry:

Dziendoberek!!!
MARCELEK, SOIDA NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA WAS, NO I OCZYWISCIE (SPOZNIONE) DLA NAJLEPSZEGO PREZESA NA SWIECIE!:-)
Mnie tam lachony kojarza sie glownie z moim ulubionym kabaretem, wiec raczej wesolo mi sie kojarzy;-)
Tym cioteczkom, ktore na urlopy wyjezdzaja zyczymy milego wypoczynku!
U nas co do ubierana na noc, to jak sa upaly, to samo body na krotki rekawek, a jak chlodniej, to albo cienki pajacyk, albo body i spodenki, ale bez skarpetek. No i nie przykrywam Kayki wcale, bo i tak by sie migiem rozkopala, bo czesto zmienia pozycje do spania, a najczesciej odtatnio na brzuszku spi:-)
A co do kaszek, to u nas nie ma bobovity, i narazie najczesciej uzywam nestle (mlecznej) i jak wieczorem Kaya gesta kaszke dostanie (ok 19stej), potem kapiel i jeszcze cyca na dojedzenie, to mi spi od 20stej 10 godzin bez jedzenia.
Tak wiec narazie udalo nam sie uniknac uzywania butelki, i nie uzywamy tez smoka z czego bardzo sie ciesze:)
Grzechotka, no to wielka jestes, ze Ci sie chce cos w domu robic jak jest goraco na dworze (ja to co najwyzej z tego domu w upaly uciekam, zeby na balagan nie patrzec:-D)
Viki, a Twoj maz to chyba aniol! Zeby mojego do wiekszej pomocy w domu naklonic musze albo "dyrygowac"- mowic dokladnie co ma zrobic, albo zarzucic fochem i sie nie odzywac...Ale tak to jest jak wczesniej mamusia albo babcia nie daly mu w domu palcem kiwnac...
Ale nic....trzeba jeszcze popracowac nad wychowaniem wlasnego meza (i tak zrobil duze postepy odkag go sobie "wzielam":-D
Uff, rozpisalo mi sie,bo dziecie mi przysnelo, ale juz sie skonczyl czas wolny dla mamusi;-)
Basia, usciskaj Alexa od cioteczek (tez sie bidulek juz duzo nacierpial)

No i milego dnia Wszystkim i pieknego weekendu!!!

Weroniczka, no to pewnie rodzinka bedzie zaskoczona:), Ale co tam, w koncu to radosna nowinka:)))) A te kombinowane placki to jakie jesli mozna spytac? Bo ja tylko takie tradycyjne znam i tez mam ochote, ale chocbym nie wiem jak kombinowala, to bez ziemniakow sie nie da zrobic, a tych akurat w domu nie mam:/:)))))

Ostatnia edycja:
A u nas nadal pada i chyba dzisiaj nici z spacerku:tak::tak:obiadek zrobiony a mały urządza drzemkę:tak::tak:
BAŚKA to dobrze że już jest ok z małym i będzie dobrze:tak::tak:
MAGDA a na jaki film jeśli można wiedzieć chyba że to niespodzianka????

a ja dzisiaj dostałam@ i boli mnie brzuch 2 poprzednie były ok a ta to szok miało juz nie bolec wprawdzie nie boli tak jak przed ciaza ale bez tabletek sie nie obeszło i zabardzo nie pomogły:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)no::no::no::no::no::no:
a te LACHONY to nie tylko ja tak pisałam a wy tylko mnie sie czepiacie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a najbardziej STEFANKA rzuciła focha:eek::confused::confused:
ide sobie dalej sprzatac bo po 16 mam gosci bllllleeeeee:confused2::oo:

Oj Ela biedaczku ja tez zawsze umieram jak do mnie @ przychodzi...a z tymi lachonami to się nie przejmuj, te nasze dziewczyny juz takie są....hehehe:-D
O lachonach był fajny skecz...chyba "Kabaretu moralnego niepokoju"
zaraz poszukam....lalalalalala:-D

http://www.youtube.com/watch?v=ziYntWzX0FE

Weroniczka to powodzenia!:-)
A my kupiliśmy te pampersy w realu....dzięki Grzechotka!:tak:

Magda no napisz na co idziecie???? ja byłam we wtorek na: "Sex w wielkim mieście" i kurde REWELACJA:tak: świetne ciuchy, humor, duuuużo miłości i jeszce więcej sexu..... i fajne zakończenie....wróciłam i mooocno przytuliałm się do męża.....:-)

Basiu zdrówka dla Alexa:tak:

ja juz wrocila :)) ale mi sie chce spaccc.
elcia a co?? focha juz nie mozna zarzucic?? przynajmniej mozesz byc pewna ze czytam twoje posty!!
no no no dotaZ nie myslalam ze lachon tak ci sie spodoba!
magdalenka tez bysmy sie chetnie wybrali ale Gajutek jeszcze za wolno czyta napisy :)

Ela nie martw się! Ja już kończę swoją trzecią @ I tym razem jest super. Poprzednia była tragiczna. Tak mnie tam wszystko w środku napierniczało... brrr... :eek::eek::eek:
Elcia to jutro napiszesz "Cześć Lachonarium??? " :-D:-D:-D

Basia to się mieliście z Niuńkiem!!! Biedny się pewnie nacierpiał... :-:)sorry2:

Weroniczka powiedz rodzince... Na pewno się ucieszą... :tak::-):-):tak:

Przyzybela jak nie masz ziemniaków to omlety możesz zrobić... :-D:-D:-D

Stefcia!!! Nie śpij!!! :-D:-D:-D:-p:-p:-p

Grzechotka masz rację jeszcze w 4 wsadzi pupę moja córa...

U nas też pogoda do kitu, ale zdążyłam wyskoczyć do sklepu. Kupiłam sobie bluzeczkę i okularki przeciwsłoneczne... :-)

A no i kupiłam te owoce z jogurcikiem BoboVity. Jedzą to wasze maluszki??? Ciekawe czy Jula zasmakuje... :confused::confused::sorry::sorry2:

reklama
a nas dzisiaj deszczyk zmoczył nie zdążyliśmy przed burzą ale troszkę tylko :-D chciałam pójść kupić Kubie czapkę ale n ie wiem już jaką wszystkie mu na oczy schodza jak sie rusza w wózku kupiłam taką z gumką z tyłu spada chysteczkę z daszkiem spada kapelusik spada już nie wiem on nie umie nosić czapek po prostu chyba:-D

dota no wreszcie się do czegoś przydałam:-D
a ja mam jeszcze ie poprasowane będę sie pakować chyba do rana jak ja nie lubie sie pakowac niby wydaje mi się że wszystko mam a wyjeżdzam z łodzi i przypominam sobie że czegoś oczywiście nie spakowałam:eek:

jakiego kremu i czy wogóle używacie przeciw słońcu dla maluchów ja dziś kupiłam dax cosmetix 30 nie wiem czy dobry ale te kremy sa strasznie drogie:szok:

Paula ja dziś kupiłam morele z jogurtem zobaczymy ale jadł już owocowy krem z jogurtem gerbera i smakowało

Do góry