reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
grzechotka u nas tak jest z kaszka ale na odwrot :-p tzn jest brzydka kupka płacz i wysypka po wszystkim z bobovity a po nestle jest ok ;-)

upał u nas tak samo ale od 17 do wieczorka na podwórku byłyśmy :happy2: a teraz jest najgorzej bo na poddaszu blacha oddaje cieplo i idzie zwariowac :wściekła/y:

ide pod prysznic i spac :-):rofl:

Cześć Cioteczki !!!

Olisiu kochany
W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone...

U nas po staremu ... Wiktorek grzeczniutki, choć widać, że już ma serdecznie dość tych upałów biedaczek :-(.
A ... mam pytanko ... jak ubieracie dzieciaczki na takie noce jak teraz ??? Bo ja już sama zgłupiałam ... Wiktor śpi w bodziaku z krótkim rękawkiem , skarpeteczkach i leciutkich spodenkach i nie wiem czy mu nie za gorąco ?:sorry:

Jeśli chodzi o mężczyzn ... to czasem po prostu brakuje słów ... z drugiej jednak strony z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej, a w ideały niestety nie wierzę ;-) (może dlatego że nie spotkałam takiego )...
I jeśli chodzi o mnie to obecnie na I miejscu jest mój mały mężczyzna Wiktorek i wszystko się kręci wokół niego ... a starszy musi się z tym pogodzić :-D.
Choć wiadomo ... bywa ciężko :-(

No a ja odliczam dni do wyjazdu ... już nie mogę się doczekać :-p;-):-)

Buziaki :)

Ostatnia edycja:
Monia ja zwykle ubieram go w cienkiego pajacyka a dziś ma body na długi rękaw cienkie spodenki i skarpetki ale w nocy on sie rozkopuje i czasem patrze że ma zimny karczek więc chyba az tak ciepło mu nie jest kilka razy wstaje i go okrywam

a ty też się będziesz wakacjować fajnie macie
my tez trochę wakacji zażyjemy z Kubą na mazurach może nawet wyskoczymy z dziadkami nad morze bo w sumie to niedaleko mamy

diankus wiem jak to jest bo mieszkałam na 4 piętrze przy takim upale to można zwariować:eek::-D

Hej Dziewczyny!
Ja na momencik, bo się pakujemy i tyle jeszcze do zrobienia że już mi się nie chce myśleć.... przede wszystkim
Uściski dla Olisia, naszego dzielnego Mężczyzny co przeżył juz tyle co niejednemu dorosłemu sie nie zdarzy... Zdrowiej szybko i oszczędzaj Mamusię!
I najlepsze życzonka dla wszystkich następnych solenizantów, którym już teraz skłądam życzenia radości i zdrówka!!!

Monia - myśle ze spodenki możesz juz sobie darowac, i tak ma pieluchę i kawałek bodziaka na pupie;-). A kark może ma spocony i dlatego chłodny? Raz mio lekarz powiedział bardzo pomocną rzecz, że dziecko przegrzane ma chłodne dłonie (bo się pocą i szybciej oddają ciepło). NIe wiem czy z chłodnym karczkiem też tak działa, na pewno jeśli jest lepki (od potu) ale to przecież wiesz:sorry2:
No i przepraszam że nie wszystkim odpiszę, będę teraz miała pewną przerwę z BB, pewnie nie nadrobię, ale bede zaglądać (no bo to taki nałóg). Przed nami 1950 km, prawdopodobnie w upale... dużą częsc przejedziemy w nocy (jak P. Bóg da) więć moze jakoś przeżyjemy. Trzymajcie kciuki. Będę tęsknić za Wami!!!

viki a gdzie w tej sukni sie wybierasz????
ta sukienka jest odcinana pod biustem więc musisz się zmierzyć raz pod biustem w staniku dwa w najcieńszym miejscu w talii i tu jest właśnie pas

a kiecka bardzo ładna
ale jak masz trochę czasu i ochoty to tu niedaleko w łasku jakieś 20 mkm od łodzi jest salon firmowy Teresy Kopias ma dużo fajnych sukienek wieczorowych z dobrego materiału i dobrze uszytych ja miałam jej sukienkę na poprawinach na swoim weselu no tylko troche kosztują ale można w różnych cenach znaleść
http://www.teresa.kopias.pl/

Ostatnia edycja:
GRZECHOTKA ja też dzisiaj dużo zrobiłam i nareszcie na jakiś czas spokój mamy:tak::tak:opadm z sił a tu jeszcze taki upał:tak::tak:
MONIA mój śpi tylko w bodach z krótkim rękawkiem bez skarpetek:tak::tak:
DASZKA miłej podróży i trzymamy kciuki:tak::tak:
VIKI mi też się zdaję że pod biustem:tak:a suknia szałowa:tak::tak:
A co do facetów to ja czasmi nie zwracam na mojego uwagi jak się coś mu nie podoba to mówie mu patrz lepiej na swoją piłkę nożną lub mnie przy dziecku zastąp chociaż jeden dzień to się przekonasz jak to jest :wściekła/y::tak:i cisza:tak::tak:

w przyszłym miesiącu idziemy na wesele do moich przyjaciół w zabrzu i oboje z valdim jesteśmy śwaidkami...musze cos kupic, a przynajmniej sie zorientowac bo teraz to ciezko mi sie z pawłem wybrac na jakies zakupy a jak waldi wroci to jedziemy na wczasy i pozniej zostanie nam juz niecaly tydzien do wesela...

reklama
viki sukienka fajna :) i cena super bo jak wiadomo tak czest jej nie zalozysz.
monia ja ci nie pomoge bo u nas nie ma takich upalow. wieczory chlodniejsze niz dni...

Do góry