reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kacha_wawa własnie widze :-):-) fajowo tak z kims pogadac o dzidzi i nie tylko :tak::tak: z mezem odpada on to auto ryby sport :szok::szok: a kolezanki w moim wieku (20 lat) studia imprezy chłopaki itd itp :-p:-p:-p a ja juz wyroslam haha ;-)

lece do małej bo piszczy :happy: bede pozniej jak zasnie :-p:-p

reklama
Witam kobietki!!!!!
Nocka ok, pogoda fajna nie ma upału a jest cieplutko:tak::tak:
SYLWIA udanego wypoczynku i dużo słoneczka:tak::-)
GRZECHOTKA mi się podoba to z krótkim rękawkiem:tak::tak:ale to drugie też fajne:tak::tak:
KASIA to fajnie że OLIŚ wraca do domku:tak::tak:

Witam się i ja wreszcie.

Jestem zmęczona po wczorajszym pikniku. Było super ale kilka godzin na nogach no i bez snu w ciągu dnia:confused::confused: A ostatnio to spałabym ciągle.
Dowiedziałam się wczoraj, że mój brat w lutym będziem miał drugie dziecko:tak::tak::tak::tak: Fajnie. bardzo się cieszę.

A teraz zmykam na spacer w poszukiwaniu borówe do pierogów:-):-):-):-) Tak mi się zamarzyły więc postanowiłam zrobić dziś na obiad:tak::tak::tak:

weroniczka ale masz marzenia :))
witam was dziewczynki!! wlasnie ogladalam strone hippa i tam mozna sobie zalozyc drzewko i najczesciej odwiedzane dostaje nagrode :) to jak by ktoras z nas zalozyla to by chyba co miesiac nasze wygrywalo :))
ja dzis czekam na LAWENDOWA sofe no i ciagle na krzeselko do karmienia grgyrgyryrgy kill kill kill
heheh ja juz mam drzewko http://kraina.hipp.pl/?id=3406 weroniczka a gdzie twoje drzewka??

Ostatnia edycja:
kobitki :-) czy wasze pociechy piją z kubeczka-niekapka :confused::confused: bo moja Nelka owszem bawi sie nim wkłada do buzi ale jak tam jest cos mokrego bo za chiny nie wezmie :baffled::baffled: z łyżeczki tez pic nie chce :-( tylko butelka :angry::angry: i to tylko przegotowana woda mineralna ;-) soki beeeeee;-)

Joanna dziękuję pierogi mniamniam. Zrobiłam ich tyle, że chyba przez trzy dni będziemy się nimi zajadać:tak::tak::tak::tak:

Diankus mój synek pije z kubeczka niekapka ale tylko wtedy kiedy ma ściągniętą wkładkę niekapkę ( zostaje sam dziubek z którego ciurkiem leci woda). No i pije tylko wodę bo wszystko inne jest bleeeeeeeeeeeee. No jeszcze lubi prawdziwą gorzką herbatę ale tej mu nie daję bo chyba jeszcze zamalutki:confused::confused::confused:

Witam

Ja juz z Mazowsza pozdrawaim :-:)-(. Ale tu upal. Droga minela super, maly grzeczny, wiekszosc przespal, w sumie szybko jechalismy i w troszke ponad 6h przemknelismy.

Diankus witaj

Sylwia milego wypoczynku i pieknej pogody

Kasia czekamy na Prezesa, usciski

Viki chyba cos panuje z tym zoladkiem, bo byli z nami na wczasach R brat z zona i 1 roczna corka i w sobote juz wrocili bo od srody wieczorem miala biegunke. Niby nic jej nie dolegalo poza tym, byli z nia w przychodni ale lekarz tak na oko nic nie stweirdzila, mowila ze moze to wirus. A ona robila kila rzadkich kupek dziennie. W koncu postanowili wrocic bo sie bali ze cos sie rozwinie. Dzis ja lekarz ogladal i tez nic nie stwierdzil, mowil ze moze cos zlapala i to moze ok 7-10 dni byc taki wirus.

Dota jak jade przez Trojmiasto to zawsze mam usmiech na ustach :rofl2::rofl2::rofl2:, tylko u Was widzialam trolejbusy :-p:-p:-p. U nas tylko autobusy i tramwaje :-p:-p:-D:-D:-D. Jakos zawsze mnie one rozbrajaja :-D:-D

Buziaczki dla wszystkich, ide zaraz na zimne piwko, odpoczac po podrozy. Do milego

reklama
dziewczyny potrzebuje pomocy!!! jakie barwy byscie wybraly do prezentacji. chodzi mi o podstawowe. czarny, bialy, czerwony, zielony, zolty, niebieski.to wszystkie??
kurcze musze cos wymyslic, jakas prezentacje zwiazana z polskim musze wymyslic i myslalam albo o tych kolorach ( jak sie nazywaja po polsku ) albo o zwrotach polskich ( prosze, dziekuje itd. ) a moze macie jakies pomysly??

Ostatnia edycja:
Do góry