reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasiu ucałuj olisia od cioci

weronika nie zamartwiaj sie...wszystko jest przeciez ok:tak::-)

pablo teraz spi, a jak wstanie jedziemy odebrac hustawke...kupilam ja jednak na allegro od prywatnej osoby ale hustawka jest nowa bo dziecko dostalo w prezencie a juz jedna mialo..i udało mi sie ją kupic polowe taniej niz w sklepie...
tak wiec dzis mlody bedzie sie hustał:rofl2:

a na obiadek gotuje pawłowi barszczyk...czy ktoraś z was juz dawała dziecku buraczki????

reklama
Kasia super że u Olinka wszystko ok!!!
Daję wam trochę upału który u mnie jest ;-):tak::-D

Grzechotka czekamy na wymiary Kubunia hihihi... A co ty się nic nie chwalisz że macie chrzciny niedługo???? :-):-):-):tak::tak::tak:

Sylwia
życzę cierpliwości w pakowaniu... ;-);-);-)

Weroniczka wszystko jest ok. Na pewno! Pewnie córunia która Ci się marzy da o sobie wkrótce znać... :tak::tak::tak::-):-):-)

Viki ja chciałam dziś dać ale w sklepiku osiedlowym nie było dziś buraczków! Myśle że swobodnie możesz je dać. Są bardzo zdrowe! U nas dziś kalafiorowa... ;-) :-)

U nas dzionek zaczął się ok!!! Mała grzeczna, bawi się na całego, śmieje od samego rana... :-D:-D:-D A teraz leży koło mnie i pije herbatkę... :-) Moja kochana królewna...

Ostatnia edycja:
KASIU a ten nasz OLIŚ to dzielny chłopak:tak::tak:trzymaj się:tak::tak::-)
WERONICZKA będzie dobrze i nie denerwuj się:tak::tak:
VIKI udany zakup to będzie dziś huśtanie na całego:tak::-);-)tylko do spróbowania jak dla nas gotowałam i smakowało:tak::tak:
SYLWIA miłego pakowania

Viki ja dawałam buraczki młodemu i on je poprostu uwielbia. Ma to po mamusi. Tylko, że potem robi czerwoną kupę i pamiętam przy Stasiu się wystraszyłam że to krew:confused::confused::confused:

Właśnie dzwoniłam zapisać się na usg i mówię babce że skierowanie będzie dopiero dziś a ja dzwonię bo są odległe terminy a ona na mnie z gębą że żadne odległe:confused::confused: I wiecie co? Faktycznie. Dostałam termin na środę najbliższą. A przy Tadeuszku czekałam dwa a nawet 2,5 mies.:confused::confused::confused: Zszokowałam się:confused::confused::confused:

Dzień dobry :-)

My po spacerku i deserku uskuteczniamy Wiktorkową popołudniową drzemkę :-)

Daszka...może rzeczywiście za duże pileuchy, bo Wiktorowi właśnie wylatywało na zewnątrz jak 4 jeszcze były na niego za duże :tak:

Grzechotka jak po szczepieniu? Kubuś dzielny?

Joanna u nas w nocy tez burza hulała a Wiktor na całe szczęście spał jak zabity

...ale o trzeciej już się zrobiło cicho...Młody się zbudził, zjadł ..ubrał uśmiech na twarz i ani myślał o spaniu...ale w końcu w końu zasnął do 7

Weroniczka ależ ta historia się ciągnie! Najgorsze są interesy z rodziną i znajomymi...ja bym nie miała już żadnych skrupułów...w końcu to Ty cierpisz i Twoje dzieci!
Powodzenia u lekarza!!

Sylwia
pospiesz się pospiesz bo u nas piękna pogoda!

Kasiu cieszę się z Oliś miewa się coraz lepiej! Duża Buźka od CiotkiBB a Wiktorek zjadł dzisiaj cały deserek za Olisia, żeby był silny i zdrowy :tak::tak::tak:

Viki no to Pawełek będzie miał już dziś radochę...my musimy jeszcze na nasza poczekać, bo wolałabym żeby Wiktor dobrze siedział zanim zacznie z niej korzystać
i zyczymy smacznych buraczków

Paula ucałuj od nas swoją królewnę...życzymy smacznego kalafiorka

:-):-):-) Bywajcie zdrowo i szczęśliwie :-):-):-)

NO HEJ MY JUŻ po szczepieniu Kuba dzielny był a miał dziś dwa ukłycia na wzw i pneumokoki nawet dostał od pani pielęgniarki naklejkę jestem dzielny :-D

u nas nocka ciężka chyba kalafiorowa dawała o sobie znać bo prykał prężył się i popłakiwał przez sen :baffled:
dziś ja sama z Małym cały dzień bo R w delegacje pojechał i wróci w nocy:baffled: ale za to ja mam jutro wolne i ide do pracy na grill party:-D

Paula pisałam już jakiś czas temu że mamy chrzciny 6 lipca:-D

Viki
to chyba przyjedziemy z Kuba sie pohuśtać:-D

Kasiu duzo zdrówka dla Olisia

Weronika powodzenia u lekarza będzie dobrze

Witajcie!!!:-)

Buziaki dla wszystkich.....kurcze musze poczytać co tam napisałyście przez ostatnie dni ale chyba nie teraz...u nas upał, nie ma czym oddychac idę się schowac w lodówce:-DCos tam się chmurzy ale czy cos z tego bedzie????

Poczytam potem ....papatki!:-):-):-)

Ale pustki:tak::-)
A my już po spacerku i obiadku mały poszedł na drzemkę i właśnie zaczął padać deszcz :tak::tak:duchota:tak:!!!!
GRZECHOTKA to się wyszalejesz jutro za wszystkie czasy:tak::-p;-):-)
DOTA i jak siedzisz w lodówce :-Dczy może już poda:-D

a ja mam do dupy humor..dzwonila moja mama i damian ma 38 stopni goraczki.boli go głowa....poza tym nic mu nie jest:-:)-(

reklama
Viki może przez słoneczko Damianek się gorzej poczuł...
Jak smakowały buraczki Pawełkowi???

Grzechotka... musiałam to przegapić!!!:baffled::zawstydzona/y:
No mówiłam żeby ostrożnie z kalafiorem bo wzdyma... U nas dziś kalafiorowa, ale dałam tylko jeden kwiat na prawie 4 słoiczki (bo tyle wyszło) Tak więc dla smaku... :tak:

Dota!
Wyszłaś już z tej lodówki??? :-D:-D:-D

Jula właśnie usnęła... Niech pośpi dziewczyna... :-):-):-)

Do góry