reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a ja siedzę na allegro i szukam prezentu dla Kuby od chrzestnego ojca bo nie wie co mu kupić ja yteż się nie mogę zdecydować
myślałam już właśnie o tej huśtawce co ma viki lub o krzesełku do karmienia bo to co mamy w spadku po amelce to mi się nie podoba takie przedpotopowe albo taki paląg z zabawkami ustawiany na trzy poziomy nie wiem co lepsze wszystko bym chciała:-D

reklama
Hej Dziewczyny!
Najmłodsze pokolenie lula. Zastanawiam się czy te pieluchy faktycznie nie są za duże, no i nie wiem, pal licho,ale to nie są żadne firmowe. Pomimo to na inne z tej samej firmy nie narzekam.
Kacha - uściskaj Olisia ode mnie i od Jasia! Może jutro będziecie wiedzieć czy wracacie w niedziele czy w póxniej?
Weronika - uważąj na siebie
a mam pytanie: wiecie coś na temt podawania maluchom kropli z fluorem (czy coś podobnego)? W paru miejscach czyatałąm że powinno się juz coś takiego robić, wiecie coś na ten temat?
Pozdrawiam Was i dobrej nocki

daszka ja pytałam o te kropelki nawet 2 lekarzy i obie powiedziały że nie polecają
generalnie to najpierw trzeba sprawdzi poziom fluoru w powietrzu i w wodzie z której robi się mleko dla dziecka lekarz pediatra powinien mieć takie informacje co do powietrza i wody z kranu a jeżeli dajesz butelkowa to tam info jest i dopiero jeżeli ten poziom jest dużo za mały to wtedy może przepisać ale tak czy inaczej mi powiedziały że dopiero jak dziecko będzie miało co najmniej 4 zęby bo na jeden czy dwa nie ma po co

Daszka ja nic nie wiem na temat tych kropelek:no::no:

Weroniczka ja mam pytanko:-):-) Bo jeżeli Tadeuszek ma 6 miesięcy a Ty kończysz już 3 miesiąc ciąży tzn że zaszłaś w 3 miesiące po porodzie:-) Więc moje pytanko czy miałaś wcześniej regularną @??? Karmiłaś piersią?? Pytam bo ja też już bym chciała:-) i powiem szczerze, że myśleliśmy z R że szybciej nam to pójdzie:tak: a tu Marcel ma już prawie 7 miesięcy i nic:-:)-( Ale ja dopiero jedną @ miałam. No i teraz mam niby 37 dzień cyklu i @ nie widac:no::no:

Witam was .

Kochane jesteście że się tak troszczycie i cieszycie ze mną:tak::tak:

Sylwia Ja zaszłam w ciążę po 2 @ więc trudno tu powiedzieć o regularności:confused::confused::confused: A co do karmienia to od początku karmiłam mieszanie a po 8 tyg. już tylko butlą- niestety

reklama
Buziaczki i serdeczne pozdrowionka ze slonecznego Władysławowa dla wszystkich BBcioteczek i grudniaczkow przesyła Kubus z rodzicami

ps. kilka moich pierwszych fotek z plazy w galerii. Buziaczki

Do góry