reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wreoniczka, Madzia!!! Gratuluję ząbeczków u maluszków...
U nas ani widu, ani słychu.... A jak byłam w ciąży to mi się śniło że Jula się ze wszystkimi ząbkami urodziła :-D:-D:-D:-D:-D no i pierwsze o czym pomyślałam to , że jej się strasznie szybko one popsują... :-D:-D:-D

Weronika zdjęcie Stasia superowe!!! Uśmiałam się...

Wszystkiego najlepszego dla Daruni!!! :tak:

U nas rewolucje w brzuszku.:-( Odstawiam biszkopty, herbatniki i inne tego typu pyszności bo Jula chyba jeszcze nie gotowa i jej szkodzą. Brzunio ją boli i mi strasznie po tym ulewa... No i tam ten gluten jest... :baffled: jeszcze się najje w życiu!

Co do Pampersów to u nas już 5 i jest ok...

Poza tym to dużo na dworku, bo pogoda fantastyczna. Wrzucę zaraz foty do galerii!!!

reklama
Paula a Kubusiowy nowy zabek to co?????:crazy::rofl2:
no i pohamuj troche te biszkopty żeczywiście dawaj małej najpierw troche kaszy mannej codziennie po łyżeczce do mleka to się bardziej do glutenu przyzwyczai a ty ją na takie głębokie wody od razu :-D

Sylwia to mój ulubiony skecz!!! Mariolka krejzolka!!! :-D:-D:-D Uwielbiam to!!!
Grzechotka daję na luz bo dzidzia mi źle reaguje. Będą tylko chrupki kukurydziane...:tak::-p
A no i oczywiście gratki dla Kubuniowego górnego ząbeczka :-):-)

Sylwia a mnie się włączyć nie chce:angry::angry::angry:

Kurcze dziewczyny mówię Wam co ja mam z tym moim pieprzonym szefem. Kuźwa do tej pory nie dostarczył wszystkich dokumentów do ZUS-u dotyczących moich zwolnień w czasie ciąży i w ogóle nie zgłosił faktu, że urodziłam dziecko i jestem na macierzyńskim( a właściwie byłam bo przecież od miesiąca już nie jestem):szok::szok::szok::szok::szok::szok: Poprostu szlag mnie trafia. Jestem totalnie bez pomysłu. Mogę na niego nasłać kontrolę lub pójść do sądu pracy tylko, że wtedy pozbawię pracy pozostałe koleżanki bo mu firma splajtuje.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Weronika z tego co kojarzę to znajomy, co nie???:tak:
Może mu powiedz po prost że potrzebujesz pieniędzy bo jest Ci ciężko, i wspomnij mu o sądzie pracy między słowami. Żeby go delikatnie wystraszyć.:blink: Ty jesteś czysta, nic na sumieniu nie masz a twoje pieniądze Ci się należą. Bo będzie tak, że się nie doczekasz... :-(

kurcze weronika to nieciekawie bo kasy cały czas nie dostaniesz ale on też karę zapłaci za taką zwłokę wreszcie ale cos powinnaś z ty z zrobić ale tez pomysłu nie mam:baffled:

reklama
Paula mówiłam mu i on na to, że doskonale rozumie i oczywiście zaraz to załatwi ( mówił tak dwa miesiące temu):angry::angry::angry:

Grzechotka a kary on nie zapłaci bo niby dlaczego? Zapłaciłby mi odszkodowanie gdybym poszła z tą sprawą do sądu. Mówię wam szlag mnie trafia. A sąd to jest ostatnia sprawa jakiej teraz potrzebuję. Idiota pierdolony.

Dobra zmykam do spanka. A jutro pogadam z tatą co mam z tym fantem zrobić.

Ostatnia edycja:
Do góry