reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grzechotka przeciez ty tez juz u mnie bedziesz ta prosba o pomoc w sprzataniu to tylko pretekst zeby cie zwabawic do mnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:;-)

ogłoszenie!!!!!
jak któras z was ma ochotke to serdecznie zapraszam do mnie !!!!!!!!!!!!
wszyscy mile widziani :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
dziewczyny moja mała bawiła sie w łózeczku i nagle cisza:szok::szok::szok::szok::szok::szok: przestraszyłam sie zachodze no i .....
same zobaczcie...
675496.jpg

zobaczcie gdzie ma nogi hihi
675497.jpg

mój aniołeczek kocham ja nad zycie
675498.jpg

Hej laseczki
Od razu przepraszam nie nadrobiłam zaległości:zawstydzona/y: bo zarobas jestem:cool2:;-):laugh2:
Sama sobie w związku z tym pałe stawiam:-p

A Darusia zrobila mamie prezent: wczoraj tj w piątek 13-tego, siedze sobie w pracy a tu sms-od mamy że Darciak po obiadku urządziła sobie 2,5godz. drzemke i obudzila się z.......... pierwszym ząbkiem:szok::-D:-) prawa dolna jedyneczka... swoja drogą nieźle przechodzi zabkowanie, gdyby nie moja mama to bym sie nie skapla że ma ząbka:-D

no i popisane bo musze ją uśpic, bo walczy w łóżeczku z żyrafką, ale coś widze że dziś łóżeczko beee

stefcia naprawde tak tęsknicie za mną..???;-)

Miłego dzionka

ataata witaj jak tam w pracy?;-);-);-);-);-);-)
gratki dla Daruski za 1 zabka

Ostatnia edycja:
No widzisz Ela jaka Oliwka samodzielna... :-) superowo!!!

Agatko! Gratulacje dla Darii z okazji pierwszego ząbka!!! :tak:;-)

Moja Kochana maruda właśnie usnęła. Dokucza jej katarek. Psikam jej Euphorbium i na prawdę jestem zadowolona, bo pomaga. Nie mam nawet jak iść do sklepu po zakupy :-(

Ataata kurcze to moze i u nas będzie tak fajnie z tymi ząbkami:-) Heh to pewnie jak dostałaś sms-a to nie mogłaś doczekac sie końca zmainy żeby szybko zobaczyc to cudo:-):-):-) Gratulacje dla Daruśki:-):-):-)

Elcia słodko Oliwia śpi:-) A czy wiesz, że moja córka tez będzie Oliwia:-):tak:;-)

No to dziewczyny pochwalcie się co macie dla tatusiów???? A może się mylę:crazy: Czy w Polsce też jest jutro dzień Taty?????? Bo u nas jest:tak: I my mamy dla taty kubek ze zdjęciem syna:-)

eh, kochane zameldowałam się, ale nie mam czasu tak jak kiedyś przykładnie uczestniczyć w życiu bb ;-(
po powrocie z pracy kazdą sekundkę jaką mam poświęcam Adasiowi

będę się meldowała z pracy, bo wtedy łatwiej wykroić mi chwilę na przywitanie się z Wami :tak:

gratuluję grudniowym bobaskom co już ząbki mają! jejku, Darusia też ma czym podgryzać Mamusię ;-) u Adaśka zatrzymały się zębiska, ma podpuchnięte dziąsełka, i słychać pod łyżeczką je, ale nie widać... całe szczęście nie kwęka i naprawdę bardzo sporadycznie mu smaruje żelikiem

aaaa świnka ze mnie! oczywiście wszystkim najwspanialszym grudniowym dzidziuniom 10000000 buziaków, za to, że poopuszczałam miesięczne "urodzinki"

widzę też, że grono grudniówek się powiększyło ;-) witam nowe koleżanki ;-)

a teraz zmykam, do mego Słonka! miłego weekendu!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekujemy za gratulacje, ząbka coprawda jeszcze nie widac ale słychac od łyżeczką bardzo mocno i lada dzien bedzie go juz widac:-)

Co do pracki, to...:baffled::crazy: masakra. Zapinkalam równo, na szczęście mam w miare spoko ekipe i zawsze jedna osoba jest na przerwie, czyli co 1,5godz mam 30 minut przerwy:tak: nawet cos meczyku oglądałam bo mamy telebim na jadalni:-D.
Troche tylko zwała bo sie tam wszyscy znają jak łyse konie, a ja taka narazie sierotka mariola;-) i wogóle wiekszość to chopoki. Miła niespodzianka juz pierwszego dnia było to, że wskoczyłam od pierwszego dnia na najwyższą stawke za godz dlatego że już tam pracowałam:cool2:
No i ogólnie mam fory u koordynatorów, a mówie wam jakie przystojniaki to normalnie maaaasakra:szok: już z jednym załatwiam przeniesienie na inny dział, narazie jestem na filtrach ale uśmiecham sie do niego o laboratorium, a tam lajtowa robota... dziś do mnie dzwonił i powiedział że w poniedziałek "będziemy rozmawiać";-) i sprubuje mi załatwić to przeniesienie do laboratorium, jak tylko sie bedzie dało...

Dobra to tyle juz nie zanudzam, jutro mam wole to sie jeszcze odezwe, od poniedziałku na 6 także wieczorkami tez bede aktywna;-)

sylwia no mam nadzieje ze reszta ząbków tez tak po cichutku i spokojnie wyjdzie i wam tez tego życzę, bo jak słysze jak grudniaki przechodza ząbkowanie to aż mnie serce ściska... ja z Daria itak mam przeboje od urodzenie więc może to w nagrode te ząbki tak fajnie wychodzą:-) ale ciiii;-)
a co do sms-a to owszem niemogłam sie doczekac konca zmiany, ale co z tego jak wróciłam przed 23 to mala spała i dopiero rano zobaczyłam:-)

Buziaki i miłego weekendu

Do góry