reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ja zakupy?? grzechotka ja nie moge dzwigac!! najwiecej co moge uniesc to siata pelna ciuchow! zreszta co ty taka slabo zorganizowana jestes?? to nie umiesz produktow na obiad zorganizowac?? yyy no i myslalam ze reszta prac domowych to normalne ze sie poczujesz...

reklama
ty stefka ty na ciuchy nie wydawaj bo nie wiem czy potem mi się wypołacisz
moja droga w tych czasach nic za darmo:-D

edytuję
sorki że tak post za postem zapomniałam się hehe

witam sie i ja
gratki dla naszego dzisiejszego solenizanta Wiktorka Magdalenki
sto lat na pół roczku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nocka z 1 pobutka z płaczem a 2 na jedzonko wiec ja nakarmiłam usneła przy cusiu ja ja do łóżeczka a ona oczy jak 5 złoty i płacz jak mnie nie widzi:szok::szok::szok::szok: była 3,20 no i nie miałam wyjscia wziełam ja do łózzka i za 5 min juz spa ła CWANIARA JEDNA
Grzeczotka jak taka chetna to wpadnij tez do mnie :happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Stefanka zapraszam do mnie jak nie masz co robic w wekend cos sie wymysli i bedzie imprezka :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Monia witaj ciesze sie ze dobrze ci idzie
Ewejda ty to chyba centymetr juz odcinasz tak jak w wojsku to robia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: tyle celibatu to ty sobie tam nianie załatw bo kto sie bedzie zajmował małym bo przeciez nie bedziesz mogła chodzic jak cie maż dopadnie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: rany julek tam to dopiero bedzie rozpusta:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

hehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheh nie rozśmieszaj mnie
jak narazie to idę sprzatac u siebie za friko bo teściówka zaraz wpada i poiwie co synowa się obijasz do roboty leniwa krowo hehhe nie nie powie tak ale leniwa krowa musi narazie zmykać
miłego dnia
stefcia jak uzbierasz coś poza dozgonna wdziecznościa to pogadamy:-D

elcia no wiesz tylko stefe zapraszesz ja tez nie mam co robić
no i choiciaż jedna trzeźwa
oczywiście sto tysięcy milionów miesięcy nastepnych dla Wiktorka

Ostatnia edycja:
Ewejda ty to chyba centymetr juz odcinasz tak jak w wojsku to robia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: tyle celibatu to ty sobie tam nianie załatw bo kto sie bedzie zajmował małym bo przeciez nie bedziesz mogła chodzic jak cie maż dopadnie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: rany julek tam to dopiero bedzie rozpusta:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

no i sie poplakalam elcia, no zastanowie sie nad ta niania, bo to w sumie 4 miesiace meza nie widzialam prawie :laugh2::laugh2::laugh2:

DLA WIKTORKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA POL ROCZKU

3.gif

Wiktorku to dla Ciebie z okazji ukończenia 6 miesięcy:-)​

reklama
Do góry