reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki trzymaj się Kochana... Macie się z tymi wyjazdami... :blink: Ale 4 dni szybko zlecą i V będzie z powrotem z wami... ;-)
Może daj coś Pawełkowi żeby zahamować ten katarek i kaszelek... :-( bidulek malutki....
Dużo zdrówka ciocia życzy :sorry2:;-):tak:

reklama
element.gif
Wszystkiego Naj Naj dla Wiktorka Buzi Buzi
element.gif

Zdrówka dla rodzinki Viki
i szybko wracającego Valdiego!!!
A wszystkim cześć i czołem :-)

U nas noc średnia, pobudek 3
Hehe szkoda ze nie mam zdjecia z dzisiejszego poranka jak sie obudziłam to prawie zlatywałam z łóżka, K z drugiej strony wbity w ścianę a Wiktorek po środku rozłożony wszerz smacznie śpi :-) a dodam że łóżko mamy dosyć szerokie :sorry2:
No tak juz nie ma watpliwosci kto u nas rządzi :-D

A tym co się znęcają nzd dziećmi i zwierzętami och wszystkiego co najgorsze...choc nie wiem czy jest adekwatna kara :crazy:

Witamy!

Choć spóźnione ale ...
najserdeczniejsze życzenia dla Gajuni z okazji
5 miesiąca

oraz

dla Jutrzenki z okazji Imienin

STO LAT DZIEWCZYNKI
:-):-):-)

Wiktorek bardzo dziękuje za życzenia i przesyła wszystkim Ciociom BB i ich Pocieszkom tysiące buziaczków :-):-):-)

A ja wpadam tylko na moment korzystając z chwili gdy Ł wyszedł do samochodu ... bo on też ma długi weekend i nie dopuszcza mnie do komputera :crazy: ...
Poza tym on też ma dziś urodziny i muszę jakoś miło zorganizować dzień moim Panom :-D
Oho ... młodszy solenizant właśnie warczy z wózka ... spadam ...
Miłego dnia ;-)

Monia to wszystkiego najlepszego dla Twojego PANA MĘŻA... :-D:-D:-D
Magda to ładnie się Wiktorek rządzi :laugh2: no i sporo miejsca na małżeńskim łożu rodziców zajmuje... hihihi... :laugh2::laugh2::laugh2:
Ach te nasze dzieciaczki...
Właśnie skończyłam prasowanie. Jak byłam w połowie, Julcia marudziła troszkę w krzesełku, to ją fik do łóżeczka, powiertoliła się i usnęła... nawet nie wiedziałam kiedy... jest taka kochana... :sorry2::sorry2::sorry2:

Dzien dobry.

Dziekuje bardzo za zyczenia, kochane jestescie :tak::-)

Buziolki i sto latek dla Wiktorka i jego tatusia :-).

U mnie pogoda do bani. Jestem sama bo maz ma sluzbe, ale potem moze moja mama do mnie przyjdzie.

Kurde szkoda mi bylo rano mojego R ze musial na te cholerne 24h pojsc bo wczoraj caly dzien bardzi zle sie czul, mial jakies dreszcze, bolal go zoladek i mdlilo go. Jak zjadl sucha bulke czy troszke kislu to od razu z muszla mial spotkanie. W nocy tez nie soal bo go meczylo. Kurde i do tego strasznie sie pocil, takze dzis upralam koc pod ktorym w dzien lezal i posciel po nocy. A bidulek musi teraz siedziec w pracy, nadal mu kiepsko i spac mu sie chce a w nocy gora ze 3 h sie przespi. Ze tez akurat dzis mu ta sluzba wypadla (ma 1-2 w m-cu). Mysle ze to grypa zoladkowa. Oby nas nie zarazil.

A ja juz w czwartek do pracy, bede plakala, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Dobra uciekam bo maly ma dosc zabawy w lozeczku i krzyczy na mnie :szok::szok:

Hehe Sylwia czasami krzyczy jak mu sie znudzi zabawa. Teraz mial w reku gryzaczek kluczyki i mial chyba ich dosc ale ich cwaniak nie wyrzuci tylko piszczy i krzyczy i ze zloscia pcha je do buzi. Ja mu je zabralam, przekrecilam go bo przelazl na druga strone lozka, uporzadkowalam zabawki i bawi sie dalej :-D:-D:-D.

Cześc Dziewczyny. A u nas pogoda w kratkę. Jak byliśmy z Alex`em na spacerku to było zachmurzone i było zimno a ledwno wróciliśmy do domku to słoneczko wyszło :-). Wczoraj się Wam wyżaliłam, że mały je co 2 godz i dziś zrobił mi niespodziewankę :-D butla o 20, cyc o 00.30, a później o 5. Jak miło, tylko że ten szkrabik budzi mi się codziennie o 6.00 i nie da dłużej pospac, bo trzeba się z nim bawic i dyskutowac. Jak dobrze, że swego czasu wstawałam na 5.00 do pracy. Życzymy miłego dnia.

reklama
Kurcze, mogła by się pogoda poprawić bo nas Kasia u siebie nie pomieści jak się zwalimy w depresji pogodowej... :-D:-D:-D

Kasia. Otworzyłam sobie ten Twój baner o psiakach... :no::no::no:
Nie jestem jakąś zamiłowaną wielbicielką psów, ale łzy same cisną się do oczu... :no::no::no: jak można robić coś takiego??? Osoba która posuwa się do takich czynów powinna zginąć jak te psiaki. Śmiercią głodową... Sorry że tak z rana daję ale jestem w szoku...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Paula, ależ zmieszczę wszystkich w domku :-) A co do psiaków to niestety jak najbardziej autentyczna sytuacja w schronisku w Zamościu i to za przyzwoleniem władz miasta:wściekła/y: Zresztą podobna sytuacja jest niestety w większości polskich schronów.

Kasia a Ty bądź osrtożna z zaproszeniami bo ja daleko nie mam:-p

Ależ ja Was serdecznie zapraszam :-):tak:

no a żeby bylo wesoło v. jutro leci na to pier....szkolenie..:wściekła/y::wściekła/y:
czasem mam juz dość...

Vikunia jesteśmy z Tobą, szybko zlecą te 4 dni, pomożemy Ci je przetrwać:tak:

No tak juz nie ma watpliwosci kto u nas rządzi :-D

I tak ma być :-) Brawa dla Wiktorka ;-):-p

Poza tym on też ma dziś urodziny i muszę jakoś miło zorganizować dzień moim Panom :-D
Oho ... młodszy solenizant właśnie warczy z wózka ... spadam ...
Miłego dnia ;-)

Buziole i wszystkiego naj, naj dla obu solenizantów, ale ze zrozumiałych względów większe buziole dla Wiktorka ;-):-)​

Dobra uciekam bo maly ma dosc zabawy w lozeczku i krzyczy na mnie :szok::szok:

No, kochany Kubuś, pokazuje kto rządzi ;-):-p

A tak wogóle to witamy się z wszystkimi, życzymy pięknej pogody, wspaniałego dnia i lecimy na dworek wykorzystać piękną pogodę ;-):-)​

Do góry