reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

To jak narzekacie na pogodę to zapraszam do Belfastu :-) U nas dzisiaj pięknie było :-)
A co do krostek to Oliśkowi się kiedyś pokazały jak zbyt intensywnie się wyperfumowałam, a On się przytulał do mnie:baffled: Ale od proszku też rzeczywiście może być. A i jeszcze czasami zdarza się, że od słońca Mu wyskakują, ale to tak dosłownie na chwilkę i to bardziej takie plamki są.

reklama
mój też ma od perfum albo jak śpi na jednym boku to ma na policzku;-);-) Kasiu u nas jutro zapowiadają pogodę;-);-)

A u nas to wyjdzie w praniu, bo tutaj pogoda jest nieprzewidywalna, ale generalnie na szczęście już od jakiegoś czasu jest w miarę ok ;-)
Także zwijajcie manatki,pakujcie dzieciaczki i zapraszam w odwiedzinki :-)

Pewnie, że tak :-) Tutaj sporo przystojnych facetów się kręci ;-):-p
Uciekam już spać, bo Oliś nie zna słowa litość i od 5 będzie nawijanie ;-)
Słodkich snów :-)

Dzień dobry śpiochy!!!

Witamy się z Julcią z rana!
Nocka z dwoma pobudkami. Jedna koło 1 a druga o 4. Ale nie narzekam jakoś specjalnie... ;-) Kurcze, mogła by się pogoda poprawić bo nas Kasia u siebie nie pomieści jak się zwalimy w depresji pogodowej... :-D:-D:-D

Kasia. Otworzyłam sobie ten Twój baner o psiakach... :no::no::no:
Nie jestem jakąś zamiłowaną wielbicielką psów, ale łzy same cisną się do oczu... :no::no::no: jak można robić coś takiego??? Osoba która posuwa się do takich czynów powinna zginąć jak te psiaki. Śmiercią głodową... Sorry że tak z rana daję ale jestem w szoku...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiktorku! Wszystkiego co najlepsze na 5 miesięcy życzy bb-ciotka i Julcia!!!

a15.gif

Wikorku torcik pędzi już do Ciebie:tak:
BUZIACZKI

A z reszta mamusiek i dzieciaczków witam się gorąco:tak: Coś ostatnio smutno na forum:-( Nikt nie ma weny:no:
Grzechotka gdzie jesteś:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Kasia a Ty bądź osrtożna z zaproszeniami bo ja daleko nie mam:-p

No właśnie Sylwia!!! Pustki jak nie wiem co...
Monia pracuje, Jutrzenka po niedzieli też wraca do pracy, Grzechotka na wyjeździe, dziewczyny też korzystają z długiego weekendu....

A te co w domu tylko odświeżają :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Smacznego śniadanka :-D:-D:-D

reklama
hej

buzi dla wiktora

a u nas jakos chorobowo sie robi...v. kicha, pablo załapał jakis katar i troszke go męczył w nocy....a wogole wczoraj pablo zasnął po 19 zresztą jak zwykle ale kolo 22 obudził sie wyspany i do 24 nawijał do zabawek w łożeczku:szok:

wlasnie teraz tez sobie spi ale katar mu spływa i co chwile sie krztusi:-(i pokasłuje...no a żeby bylo wesoło v. jutro leci na to pier....szkolenie..:wściekła/y::wściekła/y:
czasem mam juz dość...

Do góry