reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

U nas cyc poszedł w odstawkę, Młody je ostatni posiłek ok. 20 i śpi tak gdzieś do 5. O 5 zaczyna się gadanie i bicie zabawek;-) Ale pierwszy posiłek rano je tak około 8-9 dopiero bo wcześniej nie chce;-)
Pustki, bo taka ładna pogoda, długi weekend w Polsce, więc pewnie większość Dziewczynek na wyjazdach albo na spacerkach:-) A u nas długi weekend się dzisiaj zaczął, w poniedziałek jest Bank Holiday;-)

reklama
I u nas jeszcze głównie cycuś.
Sen podobnie jak u Pryzybeli z tym że zdarzają się gorsze noce ( pobudki co 2 h) albo tylko jedna dodatkowa ok 24

Kacha u nas szaro buro :-(

Pustki, bo taka ładna pogoda, długi weekend w Polsce, więc pewnie większość Dziewczynek na wyjazdach albo na spacerkach:-)

Kasia nie zalamuj mnie prosze, gdzie jest ta ladna pogoda :no::no::wściekła/y::wściekła/y: i jakie spacerki. U nas paskudnie szaro i przez to ja sie fatalne czuje i nie poszlismy nigdzie oblewac imieninki. Ale moze w niedziele sie uda bo jutro jutro jestesmy sami z Kubusiem bo R ma sluzbe 24h.

Agatka nogi do góry i korzystaj z chwili :-)
a mój Wiktor własnie samodzielnie zasypia w łożeczku ( przynajmniej tak mi się wydaje, bo leży tam i jest cicho ;-) ) ale jak sie rozpłacze to zaraz go utulam :sorry2:
Mąż mnie opóścił więc też się będę nudzić...tudzież korzystać z chwili ;-)

GAJUTEK DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE ZYCZENIA !!! POZDRAWIA WAS SERDECZNIE !!!
kurcze sluchajcie gajutkowi wyskoczyly jakies krosteczki. to znaczy ma na czole zjednej strony malusienkie krosteczki i na policzkach ma takie zaczerienienia i jakby sucha skore. jak myslicie czy to moze byc od zmiany plynu do plukania albo prania??

Stefanka całkiem możliwe że to od proszku:tak: Marcel jak miał te plamy na czole to ja w końcu też nie dowiedziałam się od czego to było. Praktycznie nie wycofałam mu nic z jadłospisu tylko nie podawałam mu żadnych nowosci. Plamy znikły a ja dalej nie wiem od czego.
Mam nadzieję że Tobie uda się dowiedziec. Tak myślę że to może byc równie dobrze od Twoich perfum np:tak:

WSZYSTKIEGO NAJ DLA GAJUNI I JUTRZENKI :-):-):-) WITAM DZIEWCZYNY;-) Kasiu u nas też pogoda do kitu:-( Basiu ja małemu daję o 20.30 mleko z kaszką i mam spokój do zależy 1.30-2.30 a potem wstajemy 7.00-8.00 i pierwsze co to butla:tak::tak:

reklama
Do góry