jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Dobry wieczor :-)
Buziaki, caluski dla Magdusi.
Ja juz po gosciach, imprezka sie udala
, tylko Kubusiowi sie nie podobalo bo on nie lubi takich tlumow. W sumie bylo dosc glosno bo bylo 6 dzieci a one nie umieja byc cicho. Kuba nie chcial zasnac az do 20 kiedy juz zmeczony iloscia osob, halasem i placzem po polozeniu go do lozeczka zasnal u tatusia na rekach w czasie kiedy mama wstawiala zmywarke i stukala talerzami. Nic mu juz nie przeszkadzalo. A budzil sie cwaniak po 21 i smial sie do nas ze hej 

. On po prostu nie lubi taki tlumow, jest chyba jeszcze za malutki.
Ale imprezke mam za soba i z tego sie ciesze
. Tylko teraz mnie zoladek boli bo zjadlam sporo i do tego jeszcze ciasto i chyba za duzo i zoladek sie zbuntowal. 

Kasia gratulacje dla Olisia za suer zachowanko w przedszkolu :-):-), dzielnego masz synka.
U nas problemow z ubieraniem po kapieli nie ma, tylko czasem jak to juz sie przedluza to sie zlosci. Za to mamy problem z mokra podloga

, tak skubaniec chlapie ze cala lazienka zalana. R musi stac i mu nogi zaslaniac to wtedy mniej wody jest wszedzie.
Ja juz uciekam, jestem zmeczona bo rano robilam salatki i inne rzeczy wiec od rana w sumie nie wiele mialam chwil ze moglam posiedziec.
Dobrej nocki kochane. Do jutra
Buziaki, caluski dla Magdusi.
Ja juz po gosciach, imprezka sie udala

Ale imprezke mam za soba i z tego sie ciesze

Kasia gratulacje dla Olisia za suer zachowanko w przedszkolu :-):-), dzielnego masz synka.
U nas problemow z ubieraniem po kapieli nie ma, tylko czasem jak to juz sie przedluza to sie zlosci. Za to mamy problem z mokra podloga

Ja juz uciekam, jestem zmeczona bo rano robilam salatki i inne rzeczy wiec od rana w sumie nie wiele mialam chwil ze moglam posiedziec.
Dobrej nocki kochane. Do jutra