reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aż sobie piwko kupiłam z tytułu tych dobrych wieści, poza tym u nas jest ok. 25 stopni w cieniu, upał jak nie wiem co, więc takie zimne piwko będzie jak niebo w gębie ;-):-p Ach jaka ja jestem zadowolona, mogłabym chyba góry przenosić (wtedy zrobiłabym karierę jako strong woman i miałabym w ciul kasy:-p):-):-):-)

reklama
:tak:brawo dla Olisia. tak się cieszę:tak:

Buziaczki dla dzisiejszych solenizantów Łukaszka i Kajunii:tak:

Grzechotka o co myślisz o tym??? Myśle że pasowałaby do Ciebie:-p;-)
6.jpg

Albo taka
2.jpg

Kasia to super i nie będzie to najgorszy dzień całe szczęście że Oliś może byc operowany bo potem to już tylko same uśmiechy mamusi będzie przynosił:-D

Paula :laugh2::tak::zawstydzona/y:

oj sylwia sylwia hehheh ta pierwsz mi sie podoba na tę drugą mam za krótkie kudły

ciekawe ile zajełoby mi układanie takiego fryzu codziennie heehhehe

KASIU super wiesci a jaki humorek ci dopisuje tak trzymaj
sylwia dobre dobre ciekawa jestem co bys mi poleciła hehe:crazy:

sylwia dobre dobre ciekawa jestem co bys mi poleciła hehe:crazy:

Elciu te fryzury są tak twarzowe że Ty też będziesz wyglądała w nich ślicznie. Tylko może z kolerkiem zaszalej, może jakiś zielony??;-):-p

Wiecie co ja nie chcę nic krakac ale moje dziecko chyba jakieś choróbsko łapie:szok::szok: O 14 zasnął mi na rękach choc nie była to jeszcze jego pora i spał 2 godziny co nigdy mu się wczesniej nie zdarzało. Aż chodziłam do niego co chwilę żeby zobaczyc czy wszystko ok. Potem obudził się, zjadł popłakał i zasnął znowu:szok::szok: i śpi już tak 30 minut:szok: Kurcze mam nadzieję że nie jest chory:-( No i żeby mu się z nocą nie pomyliło:angry::wściekła/y:

reklama
Czesc Dziewczyny! Jestem naprawde wzruszona, ze pamietalyscie o "miesiecznicy" Łukasza i w jego imieniu bardzo dziekuje :-):-) Zyczac jednoczesnie wszystkiego najlepszego Kajuni! :-D

Mnie ostatnio malo na BB :-( ale staram sie byc na biezaco ze wszystkimi watkami! Bardzo trzymam kciuki za Olisia i mysle, ze wszystko bedzie dobrze! Przynajmniej tak to wyglada, ze wszystko idzie w dobrym kierunku i Mlody fajnie sie rozwija :-)

Ja mam teraz problemy z dostepem do kompa, bo B. ma teraz mozliwosc przez jakis czas pracy w domu bo skonczyli praktyczna czesc badan i teraz tylko wklepywanie danych analiza ble. Wiec z jednej strony to fajnie, no a z drugiej to juz sie w sumie przyzwyczailam ze siedze sama w domu i mi to troche narusza moj ustalony lad i porzadek ;-)
Co do cech facetow to rzeczywiscie w pewnych sprawach to im zzera pol rozumu, jak nie wiecej. Ostatnio wyszlam do sklepu i B. zostal sam z malym. W miedzyczasie Lukasz ulal i sie caly zalal wiec telefon "gdzie sa ubranka". Wyjasnilam co i jak (ubranka sa totalnie na samym wierzchu na poleczkach w szafie), wracam i co??? Lukasz ma na sobie za male, wcisniete na chama ciuszki, B. caly zadowolony i w skowronkach, ze mu sie udalo :-) Nie mam pojecia jakim cudem ale mu sie udalo - tyle, ze wygrzebac gdzies z szafy reklamowke z za malymi juz ciuszkami :baffled::laugh2:
No ale tak to nie narzekam bo nie mam na co - B. jest super tata i nawet Lukasz zdrajca czesciej sie smieje z jego dowcipow niz z moich :crazy:, po prostu sie juz przyzwyczailam, ze codziennie rano odpowiedam na pytania "gdzie sa moje koszulki", "gdzie jest moj recznik", "gdzie sa jego pieluszki" etc. :-):-D

Poza tym to my sie ciagle borykamy z tym czyms na pupie i niestety reszcie cialka tez :crazy::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pediatra powiedziala, ze to pewnie AZS, do alergologa-dermatologa termin mamy na uwaga uwaga 9 lipca , bylismy u zwyklego alergologa prywatnie bo nam polecono i on gowno stwierdzil - powiedzial, ze na testy skorne za wczesnie, a na masci sterydowe to za male te zmiany i nie powinismy sie tym za bardzo przejmowac tylko nawilzac i natluszczac te suche placki. A mi niekiedy to sie chce plakac, bo Lukasza to swedzi i sie strasznie drapie i mi go bardzo bardzo szkoda :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Na szczescie nie wyglada to juz tak zle, jak na poczatku, zniknelo zaczerwienienie i po prostu ma strasznie sucha skore :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobra koncze na razie, bo pewnie wyjdzie strasznie dlugi post, ktorych wszystkich znudzi :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I tylko sie pochwale, ze dzisiaj mielismy pierwsza nowosc kulinarna :-) Kleik ryzowy, ktory calkiem Lukaszowi posmakowal i zjadl tak z 15 lyzeczek. Jutro chyba sprobujemy cos konkretniejszego, moze marchewke albo jablko, nie moge sie zdecydowac:baffled::baffled:

Do góry