reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no nic widzę że was nie ma więc idę spać. Dobrej nocki i do pisania:-)
Dobrej nocki Weroniczko:-)

Ataata też mnie zastanawia to badanie przezierności, no ale cóż, zobaczymy...
Ahhh, może nie powinnam się tak już cieszyć, ale jestem raczej dobrej myśli i powoli zaczyna ogarniać mnie szał zakupów dla maluszka, tzn. jak narazie nic nie kupiłam, ale coraz trudniej wychodzić mi ze sklepów z pustymi rękoma;-)
Obawiam się, że w końcu nie wytrzymam i wyjdę ze sklepu kompletnie spłukana ;)

reklama
:-)CZESC DZIEWCZYNKI, ciesze się ze wasze wizyty u lekarza przebiegły dobrze i wasze malenstwa zdrowo sie rozwijaja:tak:

a ja wlasnie koncze sie pakowac i nad ranem wyruszam na mazury na dwa tygodnie.
a jak wroce to jeszcze tydzien i moj maż wroci:tak:;-) i ta mysl poprawia mi humorek:-)

nie wiem jak bedzie z dostepem do netu, wprawdzie jade do rodzinki i oni maja kompa i net ale no wiecie...na pewno nie bede mogla spedzac tyle czasu na BB co u siebie w domciu...

ale bede zagladała, i z pewnością baaaaaaaaaaaaaardzo bedzie mi was wszystkich brakowac:tak:

a no i nawiazując do jakiegos "soczkowania" w krakowie czy gdzies tam to jakby co ja tez sie pisze:tak:

dobra narazie ale zajrze jeszcze za jakis czas. buzka

:tak:DZIEKI KACHA:)

JA WLASNIE ZAQRAZ SIE ZBIERAM DO DROGI, DOCHODZI 5 WIEC JUZ CZAS RUSZYC, SCISKAM WAS CIEPŁO I DBAJCIE O SIEBIE I WASZE MALENSTWA:tak:

no i viki już na wakacjach:-) Ale jej dobrze. Też bym tak chciał, ale mam nadzieję że niedługo też mi się ua wyjechać na wieś i troszkę odpocząć od miasta. Mąż ma urlop dopiero w sierpniu a i tak nie wiem czy uda nam się gdzieś pojechać bo wszyscy znajomi jadą na wakacje w lipcu:-( i nie mamy z kim wyjechać :-(. No ale może sami sobie coś zorganizujemy.

Ja się jeszcze nie zastanawiałam nad urlopem, ale pewnie posiedzę sobie wtedy w domku ;)
A może wyszkoczę do rodu Kraka na spotkanie ciężarówek ;-)

reklama
Do góry