reklama
Hejka !!
Ja właśnie wróciłam ze spacerku z Malty. Spotkałam się tam z AśkąW. Super z niej dziewczyna!! Liczę na kolejne spotkania. Tak się zagadałyśmy, że prawie zapomniałam zdjęc zrobić, ale kilka mam, więc po małej cenzurze wkleję.
Na razie pozdrówka!!
P.S. I jak tam pytanie Zuzi ??? Męczcie się męczcie - ja sama nie znam odpowiedzi
Ja właśnie wróciłam ze spacerku z Malty. Spotkałam się tam z AśkąW. Super z niej dziewczyna!! Liczę na kolejne spotkania. Tak się zagadałyśmy, że prawie zapomniałam zdjęc zrobić, ale kilka mam, więc po małej cenzurze wkleję.
Na razie pozdrówka!!
P.S. I jak tam pytanie Zuzi ??? Męczcie się męczcie - ja sama nie znam odpowiedzi
Nathalie
Fan(ka)
Moskitku a Ty chcesz oddać swoją bernerdynkę? I czemu mówisz, że nikt jej nie weźmie?
Donia niezły ten Twój Filipek!!! :laugh: Dobrze, że ten piekarnik jeszcze był zimny!
A co do imion tradycyjnych to ja gdybym była chłopcem, miałabym na imię Barnaba... : Już Wam to zresztą chyba pisałam.
Donia niezły ten Twój Filipek!!! :laugh: Dobrze, że ten piekarnik jeszcze był zimny!
A co do imion tradycyjnych to ja gdybym była chłopcem, miałabym na imię Barnaba... : Już Wam to zresztą chyba pisałam.
Nathalie
Fan(ka)
Wiecie co, tak sobie właśnie uzmysłowiłam, że moja mama jest już 2 dni w Olsztynie i nawet nie zaszła do mnie, żeby wnusię zobaczyć. Fajnie, nie? :-[
Nathalie
Fan(ka)
Klucha czyli z... ?
reklama
Nathalie
Fan(ka)
Acha, to już wiem. ;D
Ja się już żegnam, do zobaczenia na czacie lub po weekendzie.
Mam nadzieję, że nie zeżre nam wszystkich postów. :-[
Ja się już żegnam, do zobaczenia na czacie lub po weekendzie.
Mam nadzieję, że nie zeżre nam wszystkich postów. :-[
Podziel się: