reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Nathalie - faktycznie dziwna ta twoja mama - no serio sie nadziwic nie moge .....

ale najwazniejsze ze ty jestes super mama!!! twoja wlasna moze sie od ciebie uczyc!! i powinna sie uczyc!!!

Hejka :)

Natalko - no to że Twoja mama dziwna, to wiem nie od dziś, zreszta jak i moja :)

Klucha - czyli że Karinę widziałaś ??? A my dzis na Malcie widziałyśmy dziewczynę na rowerze, która do Kariny podobna była :)

Aśka - no to wstawiam fotki :) A spotkanko przemiłe było - nastepnym razem opanowujemy Cetadelę ;D ;D ;D

Laseczki, pamiętacie może dziewczyny, które przez pomyłkę zamiast odpisać na posta zakładały nowy wątek ??? Ja kojarzę co najmniej dwie :) I co się okazało - Aska to jedna z nich :D :D :D nie połapała się bidulka i nowy wątek założyła, a my na nia naskoczyłyśmy, ale całe szczęście nie poddała się i do nas dołączyła :) Fajna laska z niej - a jak wygląda !!!! Same ocenicie, ale jest bardzo ładna i wygląda szalenie młodo !!! Zuzia powiedziała, że z 19 może mieć, no góra 22 ;D ;D ;D

No to idę fotki ze spotkania wstawić :)

Aha, Aska, mam nadzieję, że się nie gniewasz, że Cię wydałam :p :) To tak na dobry początek, żebyś poczuła się jedna z nas i więcej pisała :)

Wanda w piorka obroslam ;D ;D ;D DZIEKI !!!
Od razu mi lepiej :)

19 lat ? Ach, jednym slowem nie musze isc na operacje plastyczna - MLODSZA SZCZESLIWSZA PIEKNIEJSZA ,czy jakos tak ;D

Ale numer :laugh: : :laugh: :laugh:

ale nawalilyscie stron ::)

Wandzik ja tez rocznik 82 i tez myslalam ze jestes starsza bo masz dojzaly umysl ale tez jestes rozrywkowa ;D to moje zdanie

Anna wybierz Daniel ja te imie mialam dac mojemu synkowi no ale urodzila sie Ola

Paula no tak w pracy czas to sie tak dlugo ciagnie a w domu leci jak niewiem :p

Zdanka moja Ola to tez taka corcia mamusi i mam nadzieje ze jej to kiedys przejdzie :D

niewiem co mam zrobic z tym roczkiem jesli nie bedzie wolnego terminu w 2 kosciele to odpuszczam :p

a tak poza tym to dzis mam mega dola
Rano przyszlam splakana po kursie jazdy(instruktor nakrzyczal a ja stwierdzilam ze sie nie nadaje)
We faktach pokazywali reportaz o dzieciach ktore sa bite prze rodzicow i znowu sie poplakalam , ach ide sobie piwko otworzyc :-[

Wiola też oglądałam o tych dzieciach i się zryczałam ::) :( aż mój mąż mnie przeganiał sprzed telewizora- do kompa mi kazał iść bo tam mam lepszy humor tak powiedział :D więc grzecznie przyszłam i buszuje po necie :D

A prawkiem się nie martw , moja sąsiadka też przychodziła z jazd i płakała bo instruktor krzyczał na nią ze najgorsza w grupie , a zdała już za drugim razem ;) :laugh:

Nikogo nie ma? wszystkie powoli się odłączają? ;) :laugh: :D

reklama
Donia ja nie rozumiem tych rodzicow co katuja dzieci, normalnie bym ich zajeb.... dziecko 2-wu letnie, nie widzi nie slyszy i ma padaczke normalnie szok :mad:

Do góry