reklama
Hejka 
Natalko - no to że Twoja mama dziwna, to wiem nie od dziś, zreszta jak i moja
Klucha - czyli że Karinę widziałaś ??? A my dzis na Malcie widziałyśmy dziewczynę na rowerze, która do Kariny podobna była
Aśka - no to wstawiam fotki
A spotkanko przemiłe było - nastepnym razem opanowujemy Cetadelę ;D ;D ;D
Laseczki, pamiętacie może dziewczyny, które przez pomyłkę zamiast odpisać na posta zakładały nowy wątek ??? Ja kojarzę co najmniej dwie
I co się okazało - Aska to jedna z nich
nie połapała się bidulka i nowy wątek założyła, a my na nia naskoczyłyśmy, ale całe szczęście nie poddała się i do nas dołączyła
Fajna laska z niej - a jak wygląda !!!! Same ocenicie, ale jest bardzo ładna i wygląda szalenie młodo !!! Zuzia powiedziała, że z 19 może mieć, no góra 22 ;D ;D ;D
No to idę fotki ze spotkania wstawić
Natalko - no to że Twoja mama dziwna, to wiem nie od dziś, zreszta jak i moja
Klucha - czyli że Karinę widziałaś ??? A my dzis na Malcie widziałyśmy dziewczynę na rowerze, która do Kariny podobna była
Aśka - no to wstawiam fotki
Laseczki, pamiętacie może dziewczyny, które przez pomyłkę zamiast odpisać na posta zakładały nowy wątek ??? Ja kojarzę co najmniej dwie
No to idę fotki ze spotkania wstawić
mamaCyprysia
Fanka BB :)
przyszlam tylko sie pozegnac.Wychodzimy na imprezke
odreagowac.
Z malym siedzi u nas nasze kolezanka.
Do 17.09 papa
Z malym siedzi u nas nasze kolezanka.
Do 17.09 papa
ale nawalilyscie stron :
Wandzik ja tez rocznik 82 i tez myslalam ze jestes starsza bo masz dojzaly umysl ale tez jestes rozrywkowa ;D to moje zdanie
Anna wybierz Daniel ja te imie mialam dac mojemu synkowi no ale urodzila sie Ola
Paula no tak w pracy czas to sie tak dlugo ciagnie a w domu leci jak niewiem
Zdanka moja Ola to tez taka corcia mamusi i mam nadzieje ze jej to kiedys przejdzie
niewiem co mam zrobic z tym roczkiem jesli nie bedzie wolnego terminu w 2 kosciele to odpuszczam
Wandzik ja tez rocznik 82 i tez myslalam ze jestes starsza bo masz dojzaly umysl ale tez jestes rozrywkowa ;D to moje zdanie
Anna wybierz Daniel ja te imie mialam dac mojemu synkowi no ale urodzila sie Ola
Paula no tak w pracy czas to sie tak dlugo ciagnie a w domu leci jak niewiem
Zdanka moja Ola to tez taka corcia mamusi i mam nadzieje ze jej to kiedys przejdzie
niewiem co mam zrobic z tym roczkiem jesli nie bedzie wolnego terminu w 2 kosciele to odpuszczam
a tak poza tym to dzis mam mega dola
Rano przyszlam splakana po kursie jazdy(instruktor nakrzyczal a ja stwierdzilam ze sie nie nadaje)
We faktach pokazywali reportaz o dzieciach ktore sa bite prze rodzicow i znowu sie poplakalam , ach ide sobie piwko otworzyc :-[
Rano przyszlam splakana po kursie jazdy(instruktor nakrzyczal a ja stwierdzilam ze sie nie nadaje)
We faktach pokazywali reportaz o dzieciach ktore sa bite prze rodzicow i znowu sie poplakalam , ach ide sobie piwko otworzyc :-[
donia31
Fanka BB :)
Wiola też oglądałam o tych dzieciach i się zryczałam :
aż mój mąż mnie przeganiał sprzed telewizora- do kompa mi kazał iść bo tam mam lepszy humor tak powiedział
więc grzecznie przyszłam i buszuje po necie 
A prawkiem się nie martw , moja sąsiadka też przychodziła z jazd i płakała bo instruktor krzyczał na nią ze najgorsza w grupie , a zdała już za drugim razem
:laugh:
Nikogo nie ma? wszystkie powoli się odłączają?
:laugh: 
A prawkiem się nie martw , moja sąsiadka też przychodziła z jazd i płakała bo instruktor krzyczał na nią ze najgorsza w grupie , a zdała już za drugim razem
Nikogo nie ma? wszystkie powoli się odłączają?
reklama
Podziel się: