reklama
klucha
Fanka BB :)
joeey, a ja dalej nie wiem, czego Ci gratulować ;D
Wanda, a Ty co dzień piękniejsza.
A co tu dzisiaj prawie nic nie piszecie? Nie było mnie cały dzień myślałam, że nie dam rady nadrobić, atu raptem dwie stronki.
A ja miałam dzisiaj przemyślenia. Nie wiem czy nie rozpętam małej burzy, ale cóż nic już nie zmieni tego co sobie pomyślałam. Jechałam z Gabrysią autobusem i nagle jedna starsza, średnio zadbana facetka, zaczęła Gabę za rączki łapać, a we mnie jakby coś trafiło i od razu miałam przed sobą wizje tysięcy zarazków, które ta pani mogła mieć na rękach, a które moja córka mogła zaraz zjeść. Bo w sumie jaką mam pewność, ze ta facetka nie dłubała w nosie pięć minut wcześniej albo nie szukała skarbów w śmietniku. Przesadzam? Być może, ale zaraz na wszelki wypadek wytarłam rękę Gabrysi w chusteczkę. W sumie to już mnei męczy, ze ciągle ktoś czuje się uprawniony, żeby potarmosić moje dziecko.
ide bo coś nie mam nastroju i jestem na nie
Wanda, a Ty co dzień piękniejsza.
A co tu dzisiaj prawie nic nie piszecie? Nie było mnie cały dzień myślałam, że nie dam rady nadrobić, atu raptem dwie stronki.
A ja miałam dzisiaj przemyślenia. Nie wiem czy nie rozpętam małej burzy, ale cóż nic już nie zmieni tego co sobie pomyślałam. Jechałam z Gabrysią autobusem i nagle jedna starsza, średnio zadbana facetka, zaczęła Gabę za rączki łapać, a we mnie jakby coś trafiło i od razu miałam przed sobą wizje tysięcy zarazków, które ta pani mogła mieć na rękach, a które moja córka mogła zaraz zjeść. Bo w sumie jaką mam pewność, ze ta facetka nie dłubała w nosie pięć minut wcześniej albo nie szukała skarbów w śmietniku. Przesadzam? Być może, ale zaraz na wszelki wypadek wytarłam rękę Gabrysi w chusteczkę. W sumie to już mnei męczy, ze ciągle ktoś czuje się uprawniony, żeby potarmosić moje dziecko.
ide bo coś nie mam nastroju i jestem na nie
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Nie odzywałam sie bo nas okradli
Ukradli nam komputer aparat kamerę i kino domowe i pare drobiazgow
Teraz pisze od kumpeli żebyscie mnie nie zapomnialy
Jutro przyjdzie likwidator oszacować straty bo mamy ubezpieczenie - zobaczymy jak to bedzie
Mamy zamiar jak najszybciej odkupic kompa żęby byl jakikolwiek chociaż
jak kupimy to sie odezwę
papatki nie zapomniajcie mnie 8)
Ukradli nam komputer aparat kamerę i kino domowe i pare drobiazgow
Teraz pisze od kumpeli żebyscie mnie nie zapomnialy
Jutro przyjdzie likwidator oszacować straty bo mamy ubezpieczenie - zobaczymy jak to bedzie
Mamy zamiar jak najszybciej odkupic kompa żęby byl jakikolwiek chociaż
jak kupimy to sie odezwę
papatki nie zapomniajcie mnie 8)
MATKO PRZENAJŚWIĘTSZA!!! JOEEY - JAK JA SIĘ OKRUTNIE CIESZĘ, NORMALNIE JAKBYM SAMA BYŁA W CIĄŻY - KOCHANA DBAJ O SIEBIE I FASOLKĘ MOCNO, MOCNO!! NORMALNIE SIĘ PORYCZAŁAM Z RADOŚCI!!! AŻ NIE MOGĘ JUŻ PISAĆ, MUSZĘ IŚĆ POZMYWAĆ, ALBO ODKURZYĆ BO ZARAZ EKSPLODUJĘ Z RADOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorbek - pewnie że nie zapomnieliśmy - ja w szczególności, bo nie mam sie z kim kłócić
Przykro mi z powodu kradzieży Mam nadzieje, że odszkodowanie będzie zadowalające !!
Ziemzia - Ty to jesteś niesamowita... aleś pozytywnego posta napisała Aż miło
Przykro mi z powodu kradzieży Mam nadzieje, że odszkodowanie będzie zadowalające !!
Ziemzia - Ty to jesteś niesamowita... aleś pozytywnego posta napisała Aż miło
magdamaj
Fanka BB :)
Joeeey slodziaku czytalam posty ale wiem ze robilas test kiedys i nic a tu jednak dzidziolek YEEEEEEEEE
ciesze siee razem z toba
ech moze mnie to zainspiruje
ANAAA ?? Slyszalaaas??
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
gratulacje !!! moja friend tez jest w 5tym tygodniu razem bedziecie kwietniowki albo majowki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
wciagam ja do BB!!
jak slodko!! na pewno bedzie wszystko wspaniale!!!!!
ciesze siee razem z toba
ech moze mnie to zainspiruje
ANAAA ?? Slyszalaaas??
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
gratulacje !!! moja friend tez jest w 5tym tygodniu razem bedziecie kwietniowki albo majowki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
wciagam ja do BB!!
jak slodko!! na pewno bedzie wszystko wspaniale!!!!!
reklama
Dobra trochę się wyradościłam!
Sorbek - strasznie mi przykro - wiem z własnego doświadczenia, że to okropne przeżycie!
Klucha - wcale ci się nie dziwię, też pewnie bym się wkurzyła!!!
Wanda - jak będziesz w ciąży następnym razem to ci też coś fajnego napiszę hihihihihi!!!
Sorbek - strasznie mi przykro - wiem z własnego doświadczenia, że to okropne przeżycie!
Klucha - wcale ci się nie dziwię, też pewnie bym się wkurzyła!!!
Wanda - jak będziesz w ciąży następnym razem to ci też coś fajnego napiszę hihihihihi!!!
Podziel się: