reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wandzik - to tak jak u nas!! hahaha, mam nadzieję, że jakoś wygramy w tym samym czasie, no nie dokładnie oczywiście, bo musiałybyśmy się dzielić, ale w krótkim odstępie, hahaha

wlasnie psiapiola ode mnie wyszla i zostalam sama ze swoimi myslami...
test robilam z nia, targaly mna oczywiscie sprzeczne emocje, wyszedl pozytyw i zapalilam ostatniego symbolicznego papierosa jak poprzednim razem, zaczelam szukac pozytywow, planowalismy poczekac z rodzenstwem dla Adusi, przede mna ukonczenie studiow, chcemy zalozyc wlasna firme, ktorej mialam byc wlascicielka ale w obecnej sytuacji to nie wypali.....ale widocznie tak jest Nam pisane wiec pal licho to wszystko i najwazniejsze, ze juz nigdy nie bede sama majac taka gromadke, rodzina jest najwazniejsza, najbardziej cieszy mnie to, ze Ada bedze miala bracszka lub siostrzyczke - kompana do zabawy i bratnia dusze na zawsze, osobe, na ktora bedzie mogla liczyc oprocz Nas, nie wyrosnie na egoistke i nauczy sie dzielic wiec TAK CIESZE SIE BARDZO  :)  :)  :)

ps. no i plusem jest musowa zmiana mieszkania yupi  :laugh:

ziemziu az mi sie cieplutko zrobilo - dziekuje kochanie !
dziekuje za wszystkie gratulacje !

No nie moge pare dni mnie nie bylo a tu  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gratulacje dla Joeey

a tak w skrucie bo nie mam czasu Was czytac
w wekkend bylismy na festynie fajnie bylo tylko jest mi srasznie przykro bo corcia zmarzla pod kocykiem a mama glupia zamiast ssprawdzic czy corci zimno nie ma to po raczkach pod kocykiem ocenila sytuacje :-[

Sorbus przykkro mi bardzo :-[ :-[ :-[ trzymajcie sie dzielnie moc buziaczkow i usciskow :-* :-* :-*

Dzieki aOlu za kartke z Holandii ale sie ucieszylam :-* :-* :-* teraz jak corka da to Was troche poczytam

a no i bylismy dzis na rehabilitacji i mamy ja przedluzona do konca grudnia .Ola robi postepy ale malutkie :-[ ale zawsze cos :) trza wierzyc i by dobrej mysli ;D

Joeey a pewnie ze bedzie dobrze.Choc u mnie byloby ciezko bo my akurat tez musielibysmy zmienic mieszkanko a u nas to nie takie łatwe niestety wiec bysmy sie gniezdzili strasznie.

Wioluś Ważne że są widoczne postepy.A badania co do tego ukl.moczowego robiliscie ???

wiolus trzyma kciuki za Olenke mocno, mocno !!!!!!!!!!
Asia wspolczuje...ale w dzien czy w nocy - jak do tego doszlo ??? dobrze, ze ubezpieczone !

z wrazenia dzisiejszego dnia ide spac.....

reklama
Cypryska w naszym kraju sie na wszystko czeka niestety  :mad: usg dopiero 28 wrzesnia!! teraz jeszcze raz przechodzi kuracje(lacidofil, bactrim i cos tam jeszcze ma do kapieli) moze poprostu zle byla wyleczona(lekarka sie ludzi)

Do góry