reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
joeey, a ja dalej nie wiem, czego Ci gratulować ;D ;)

Wanda, a Ty co dzień piękniejsza.

A co tu dzisiaj prawie nic nie piszecie? Nie było mnie cały dzień myślałam, że nie dam rady nadrobić, atu raptem dwie stronki.

A ja miałam dzisiaj przemyślenia. Nie wiem czy nie rozpętam małej burzy, ale cóż nic już nie zmieni tego co sobie pomyślałam. Jechałam z Gabrysią autobusem i nagle jedna starsza, średnio zadbana facetka, zaczęła Gabę za rączki łapać, a we mnie jakby coś trafiło i od razu miałam przed sobą wizje tysięcy zarazków, które ta pani mogła mieć na rękach, a które moja córka mogła zaraz zjeść. Bo w sumie jaką mam pewność, ze ta facetka nie dłubała w nosie pięć minut wcześniej albo nie szukała skarbów w śmietniku. Przesadzam? Być może, ale zaraz na wszelki wypadek wytarłam rękę Gabrysi w chusteczkę. W sumie to już mnei męczy, ze ciągle ktoś czuje się uprawniony, żeby potarmosić moje dziecko.

ide bo coś nie mam nastroju i jestem na nie

Nie odzywałam sie bo nas okradli :( :( :(

Ukradli nam komputer aparat kamerę i kino domowe i pare drobiazgow

Teraz pisze od kumpeli żebyscie mnie nie zapomnialy :( :( :(

Jutro przyjdzie likwidator oszacować straty bo mamy ubezpieczenie - zobaczymy jak to bedzie

Mamy zamiar jak najszybciej odkupic kompa żęby byl jakikolwiek chociaż

jak kupimy to sie odezwę

papatki nie zapomniajcie mnie 8) :)

MATKO PRZENAJŚWIĘTSZA!!! JOEEY - JAK JA SIĘ OKRUTNIE CIESZĘ, NORMALNIE JAKBYM SAMA BYŁA W CIĄŻY - KOCHANA DBAJ O SIEBIE I FASOLKĘ MOCNO, MOCNO!! NORMALNIE SIĘ PORYCZAŁAM Z RADOŚCI!!! AŻ NIE MOGĘ JUŻ PISAĆ, MUSZĘ IŚĆ POZMYWAĆ, ALBO ODKURZYĆ BO ZARAZ EKSPLODUJĘ Z RADOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorbek - pewnie że nie zapomnieliśmy - ja w szczególności, bo nie mam sie z kim kłócić :p
Przykro mi z powodu kradzieży :( Mam nadzieje, że odszkodowanie będzie zadowalające !!

Ziemzia - :) Ty to jesteś niesamowita... aleś pozytywnego posta napisała :) Aż miło :)

Joeeey slodziaku czytalam posty ale wiem ze robilas test kiedys i nic a tu jednak dzidziolek YEEEEEEEEE
ciesze siee razem z toba
ech moze mnie to zainspiruje :) :) :) :) :)

ANAAA ?? Slyszalaaas??

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gratulacje !!! moja friend tez jest w 5tym tygodniu razem bedziecie kwietniowki albo majowki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
wciagam ja do BB!!

jak slodko!! na pewno bedzie wszystko wspaniale!!!!!

reklama
Dobra trochę się wyradościłam!

Sorbek - strasznie mi przykro - wiem z własnego doświadczenia, że to okropne przeżycie!

Klucha - wcale ci się nie dziwię, też pewnie bym się wkurzyła!!!

Wanda - jak będziesz w ciąży następnym razem to ci też coś fajnego napiszę hihihihihi!!!

Do góry