reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

i juz po zakupkach :) dzis na grilla do znajomych i chyba na noc zostaniemy bo chate maja wolna a tam jak w hotelu :laugh:
Asia karafka swietny pomysl ;)
ketsa ladny pozytyw ;D a wiec jak jechalam do Anglii to skonczyly mi sie tabletki, a nie mialam recepty na nast opakowanie i machnelam reka bo 3 tyg i tak nic nie bylo ale odrazu po przyjezdzie w ten sam dzien dostalam @ i recepty dalej brak a to trzeba na poczatku okresu no wiec zaczekam juz do nastepnego i wezme ta choler..tabletke, a tu dzis sie Arturowi zapomnialo, ze ja nie biore ::) wiec zobaczymy co bedzie :(

reklama
oj Joeey ale bym sie ucieszyla ;D ;D ;D od razu byloby razniej i fajniej ;) co tam, wpady sa najlepsze ;)

w zyciu tego nie przeczytam ;D, przeletlam co najwazniejsze i widze, ze sluby na tapecie, my tez sie wybieramy we wrzesniu do kuzynki i ja uwazam, ze niewazne ile sie zwyczajowo daje, ile wypada itp. trzeba brac pod uwage jedno kryterium - na ile mnie stac :) my kupujemy skromnie, ale cos fajnego - wypatrzylam u jubilera szklano-srebrna patere do serów ze srebrnym nozykiem za 150 zl, do tego kwiatki i git. Ale powiem szczerze, gdybym miala wiecej kasy to bym dala wlasnie kase - bo to najpraktyczniejszy prezent, tyle ze oni akurat kasiasci, wiec beda mieli fajna pamiatke a my niedrogi prezent ;D Sorbek swietna ta karafka, ktora wypatrzylas, daj to :)

Mój Filipon juz spi :laugh:

A ja siadam do kompa ale wcale mi nie wesoło..... bo musze porobić przelewy buuu ::)

Joeey to udanej imprezki :D no i za dużo nie pij alkoholu , w ciazy nie wolno ;) :laugh: ;)

My jutro robimy grillka i w poniedziałek powtórka :D polecam grillowanego oscypka - rewelacja jak dla mnie :D

Matko, porypało je, czata sobie z forum zrobiły! He he he! ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Nie czytam, bo mam kupę prasowania na fotelu. Żegnam się z Wami kochane. Do zobaczenia po 22 sierpnia. Jadę w Bieszczady na wakacje. Bądźcie grzeczne. ;)

Cześć dziewczyny!!!

Marnotrawna Martula wróciła i przerażona stwierdzam, że w życiu nie nadrobię tego, co naskrobałyście.

Z wczasów wróciliśmy 20 lipca, ale miałam tyle na głowie, że trzymałam sie z dala od kompa. Wypoczynek był udany, przede wszystkim w końcu byliśmy z Danielem razem 24 h na dobę, co było nam potrzebne. Wszystkie czarne chmury, które wisiały nad naszym związkiem, odeszły w niepamięć. 21 lipca mój luby padł przede mną na kolana i poprosił mnie o rękę. Zgodziłam się oczywiście. Ślub 28 października, bo na wcześniejszy termin nie mogliśmy nic załatwić. W związku z tym mam prośbę - szukam sukni ślubnej i liczę, że mi pomożecie. Jeszcze nie ogarniam jak wiele jest do zrobienia, ale strasznie się cieszę, że jest ok.

Nadusia ma już 4 zabki, lada chwila wyjdą 2 górne i zaraz potem 3. Niestety zrobiła się nieznośna i myśle, zę to za sprawą zębów właśnie. Nadal karmię ja piersią, choć marzę o tym, żeby zaczęła tolerować butlę. Pamciu, jak Ci się to udało??? Wykańcza mnie nocne wstawanie 2-3 razy, a rano jeszcze idę do pracy. Ona nie chce butli i już. Przegapiłam program "zaklinaczka dzieci", w którym poruszano ten problem. Oglądała któraś z Was???? Proszę o rady. Przy 2 dziecku nie będę karmić wyłącznie piersią, nie ma mowy. To bardzo trudne.

Moja kochana dzidzia zachorowała tydzień temu, tj. w sobotę. Miała bardzo wysoką gorączkę i przestała jeść. Od razu podejrzewałam, że to coś z układem moczowym i poszłam tym tropem. Ma tyle leukocytów w moczu, że są już spore zlepy. Nic nie zapowiadało takiego stanu. Na to nałożyła się infekcja zwana trzydniówką i miałam w domu horror. W nocy spałam 1-2 godziny, a rano do pracy, na 10 godzin, bo teraz sezon urlopowy i kiszka po prostu. Jest już lepiej, gorączka ustąpiła i pomału wraca jej apetyt. Do poniedziałku ma antybiotyk, a potem zobaczymy, wszystko zależy od kolejnego badania moczu. No i teraz musimy mieć mocz już pod stałą kontrolą.

Niunia wstała, więc chwilowo uciekam. Buziaki.

OOOOOOOOOO witamy Martula właśnie myślałam pare razy co tam z tobą sie dzieje....i czemu tak zadko wpadasz no ale nie ma sie co dziwić!!
Wielkie gratulacje z okazji zaręczyn.....a sukienkę mam do sprzedania ;) z tamtego roku tyulko ty byś się chyba w niej utopiła........ ::)

Strasznie mi przykro że Nadik tak cierpi biduleńka mała dużo dużo zdrówka dla niej uścisków i buziaków!!!!!!!!!!!!!!

Nataliiiiiiii udanego wypoczynku ;) ;D będziemy czekać z utęsknieniem na powrót ;) ;) ;)

reklama
hello :)

ale żeście natrzaskały 5 stron ::)

Nie miałam kiedy wejść na bb bo robiłam obiad żeby jutro w garkach nie siedzieć a teraz komputer oblega mój małżonek ::) podsiadłam go bo poszedł na kibelek :p

Do góry