reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Bartyś no w sumie to pozyczony od chrzesnej i nawet nie wiem :-[ :-[ :-[ a włosków faktycznie jej przybyło mam wrażenie żę z dnia na dzień jej rosną :p

No własnie w albumiku cudeńka ale czemu kamilka nie ma - troszke z wakacji było - super ale mało !!! Prosimy więcej. A Bartyśku super ci w opasce

reklama
Sorbek ja już nie mam skąd zdjęć wstawiać bo na foto onet mam założone już 2 albumiki a w każdym mieści się tylko jakoś 8 zdjęć :( a z tym fotosikiem nie dam rady bo mam jakiś błąd aplikacji exe w kompie :( I dupa :( A co do opaski to bardzo wygodna sprawa na wakacje bo tak normalnie to chyba bym się nie czuła :)

No nie wiem czemu bo super wyglądąłas od razu mi się w oczy rzuciło

to zmniejszaj w paincie i przez żabę wstawiaj

Ale z Was wairiatki!Nie moge heheh ale nadrobilam ;)

Joeey jak bedzie fasolka to teraz juz chlopiec bo z jednego wystrzalu sa chlopcy ponoc i bedziesz miala parke,chyba ze lada chwila bedziesz miala owulacje to moze w sumie byc i dziewczynka,a po zaprzestaniu brania tabletek kobieta barziej plodna jest to ja wiem najlepiej ::) Odchowasz sobie dzieciaki jedno po drugim i bedziesz miala z glowy.Ale teez jest inne rozwiazanie-postinor

Ketsa  ja tez dostalam pralke  ;D i zelazko i garczkow dwa kompety i talerze,recznikiwszystkie raczej przydatne prezenty.Szkoda ze miiksera nie dostalam.) i lodowki i kuchenki i zmywarki......dlugoby wymieniac ;) ;D

Martula GRATULACJE
WIESZ hania tez nie umie jesc z buteki a od pazdziernika do szkoly ide.Ona po zupce chce jeszcze cyca,a o kaszce nie ma mowy.Zostawie ja niech seobia co chca moze sie nauczy ze nie tylko cycus dobry ;)

Natalia i Ana i Zdanka
milego wypoczynku i Gabi milej imprezy!

Hej
Beatko ja juz nie spie od 6.00, ale dzisiaj sie troche lenie, bo pogoda u nas też "przepiękna" i nic mnie się nie chce. Bartek zajmuje się Gabrysią, tzn oboje oglądają mini mini, a ja nic nie robie tylko kawusie popijam. Ale za chwile moje dziecko bedzie chciało cyca i skończy sie godzinka dla mamy. Alei mam nadzieję ze pójdzie po jedzonku pójdzie spać.
ide, bo dzisiaj jedziemy na caly dzien do mojej cioci, która mam domek w lesie i trzeba sie spakować

Witajcie

ja tylko na chwilkę....

wczoraj jak sobie poszłam to przylazły baby no! a ja nie miałam z kim pogadać :( :mad: dlatego dziś cały dzień mnie nie będzie! ;)

Zdanka miłego wyjazdu, odpoczywajcie!!!! a do kiedy będziecie i gdzie dokładnie jedziecie???

Miłego weekendu!!!

papa

reklama
osiwieje z tym moim chlopem. wzial na wczoraj urlop i nie zrobil polowy rzeczy... teraz na niego czekam, bo mu sie przypomnialo, ze zapasowka ::) jest nie napompowana... ::) rychlo w czas... :mad: mielismy wyjezdzac o 8, najpozniej o 9... :mad:

Do góry