reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Mężuś sie już położył bo go w nocy coś strzyknęło i go plecy bolą, wysmarowałam go żelem leży i rozwiązuje krzyżówkę ::)

a Wy gdzie jesteście ??????

reklama
Ja sie zegnam ;D juz nie wpadne dopiero w niedziele bo jutro jedziemy na wesele i zostaniemy do niedzieli hehe fest dlugo :p niestety maz nie dostal urlopu i nie wiem nawet czy spotkanie z Natalia wypali :(

Martula
gratulacje :-* :-* :-* :-*

pappapapppapppappapappapapppppppaaaaaaaaaaaa

Joeey no to nieźle!!!  ;) my też wczoraj przerywany mieliśmy ale ja tuż po okresie więc nic nie powinno być  ::) ::) w poniedziałek jade do nowego ginka podobno bardzo dobry i powiem mu ze chce tabletki.

Asiu no to trzymamy kciuki za wyjazd, kaskę i drugiego dzidziusia  :laugh:
Asiu mi też sie karafka bardzo podoba  :laugh:

My za tydzień damy kase 300 zł a zamiast kwiatów kupię jakiś prezent album albo książkę kucharską :)

Donia mmm... uwielbiam oscypka z grilla  :D :D :D miłego grillowania :)

Natalio udanego wyjazdu! odpoczywaj i wracaj do nas szybko!  :D

Ana Tobie również miłego wypoczynku!!!  :D

kurcze wszystkie wyjeżdżają..... ::) ::) ::)

Martula gratulacje!!! :laugh: :laugh: :laugh:
no to już mamy 2 śluby w październiku :D :D :D

biedna Nadia miejmy nadzieję że to już jej przejdzie....buziaczki z fluidkami od cioci :-* :-* :-*

Martula fajnie że sie odezwałaś mimo iż nie masz czasu :) chyba niedługo bede Cie rozumiała bo od 1 września wracam do pracy :(
Gratulacje nie tylko dla Ciebie ale i dla Nadii gratulujemy ząbków!!! :) Trzymajcie sie! I zaglądaj do nas jak znajdziesz chwilkę :)

cześć laski nie nadrobie tego w życiu śledzia ;) ::)
widze że na tapecie ślubu i wesele
my mamy 26 sierpnia u mojej koleżanki z pracy ja bym bardzo chciała iść ale niestety nie idzie Pawła na nie namówić boi się poprostu zostawić Ewe z własna matką :( ja bym bardzo bardzo na nie chciała iść no ale trudno dziś właśnie do niej zadzwoniłam i odmówiłam będziemy tylko na ślubie :-[ :mad: i teraz jak czytam że tu co druga teraz ma wesele ;) to ja też chce !!!

my jedziemy w poniedziałek o świcie na urlop i wcale nie chce mi się pakować jutro jeszcze jedziemy na zakupy no i niestety potem musze zacząć to nieszczęsne wielkie pakowanie

dobranoc

My tez idziemy 26 na to wesele ale jednak dajemy kaske - no cóz taka decyzja a zamiast kwaitka moze tego tańczącego kupimy :p

Natalia bedziemy tęsknic bardzo

Martula
Maja też ma co miesiąc posiew bo miała infekcje - leukocyty w moczu - ale teraz wszystko jest ok a juz dwa posiewy miała

A z dzidziolkiem to jeszcze nie teraz za jakieś 4-5 lat dopiero musze sie Mają nacieszyc narazie jeszcze nie czas ale przyjdzie pora

reklama
W albumiku same piękności :) Paulinka ma coraz większe oczka no i cały tata się z niej robi na moje oko :) Poza tym czadowe zdjęcia Piotrusia i Gabrysi ( Karinko Twoja córeczka też cudo :) ) a Staś ma rozwalająco niebieskie oczęta no i Juleczka fajniutka taka drobniutka po mamusi :) No i zapomniałabym o Majuni, której zdecydowanie przybyło włosków :) Widzę, że ma kojec Brevi tak jak my :)

Do góry