reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Mężuś sie już położył bo go w nocy coś strzyknęło i go plecy bolą, wysmarowałam go żelem leży i rozwiązuje krzyżówkę ::)

a Wy gdzie jesteście ??????

reklama
Ja sie zegnam ;D juz nie wpadne dopiero w niedziele bo jutro jedziemy na wesele i zostaniemy do niedzieli hehe fest dlugo :p niestety maz nie dostal urlopu i nie wiem nawet czy spotkanie z Natalia wypali :(

Martula
gratulacje :-* :-* :-* :-*

pappapapppapppappapappapapppppppaaaaaaaaaaaa

Joeey no to nieźle!!!  ;) my też wczoraj przerywany mieliśmy ale ja tuż po okresie więc nic nie powinno być  ::) ::) w poniedziałek jade do nowego ginka podobno bardzo dobry i powiem mu ze chce tabletki.

Asiu no to trzymamy kciuki za wyjazd, kaskę i drugiego dzidziusia  :laugh:
Asiu mi też sie karafka bardzo podoba  :laugh:

My za tydzień damy kase 300 zł a zamiast kwiatów kupię jakiś prezent album albo książkę kucharską :)

Donia mmm... uwielbiam oscypka z grilla  :D :D :D miłego grillowania :)

Natalio udanego wyjazdu! odpoczywaj i wracaj do nas szybko!  :D

Ana Tobie również miłego wypoczynku!!!  :D

kurcze wszystkie wyjeżdżają..... ::) ::) ::)

Martula gratulacje!!! :laugh: :laugh: :laugh:
no to już mamy 2 śluby w październiku :D :D :D

biedna Nadia miejmy nadzieję że to już jej przejdzie....buziaczki z fluidkami od cioci :-* :-* :-*

Martula fajnie że sie odezwałaś mimo iż nie masz czasu :) chyba niedługo bede Cie rozumiała bo od 1 września wracam do pracy :(
Gratulacje nie tylko dla Ciebie ale i dla Nadii gratulujemy ząbków!!! :) Trzymajcie sie! I zaglądaj do nas jak znajdziesz chwilkę :)

cześć laski nie nadrobie tego w życiu śledzia ;) ::)
widze że na tapecie ślubu i wesele
my mamy 26 sierpnia u mojej koleżanki z pracy ja bym bardzo chciała iść ale niestety nie idzie Pawła na nie namówić boi się poprostu zostawić Ewe z własna matką :( ja bym bardzo bardzo na nie chciała iść no ale trudno dziś właśnie do niej zadzwoniłam i odmówiłam będziemy tylko na ślubie :-[ :mad: i teraz jak czytam że tu co druga teraz ma wesele ;) to ja też chce !!!

my jedziemy w poniedziałek o świcie na urlop i wcale nie chce mi się pakować jutro jeszcze jedziemy na zakupy no i niestety potem musze zacząć to nieszczęsne wielkie pakowanie

dobranoc

My tez idziemy 26 na to wesele ale jednak dajemy kaske - no cóz taka decyzja a zamiast kwaitka moze tego tańczącego kupimy :p

Natalia bedziemy tęsknic bardzo

Martula
Maja też ma co miesiąc posiew bo miała infekcje - leukocyty w moczu - ale teraz wszystko jest ok a juz dwa posiewy miała

A z dzidziolkiem to jeszcze nie teraz za jakieś 4-5 lat dopiero musze sie Mają nacieszyc narazie jeszcze nie czas ale przyjdzie pora

reklama
W albumiku same piękności :) Paulinka ma coraz większe oczka no i cały tata się z niej robi na moje oko :) Poza tym czadowe zdjęcia Piotrusia i Gabrysi ( Karinko Twoja córeczka też cudo :) ) a Staś ma rozwalająco niebieskie oczęta no i Juleczka fajniutka taka drobniutka po mamusi :) No i zapomniałabym o Majuni, której zdecydowanie przybyło włosków :) Widzę, że ma kojec Brevi tak jak my :)

Do góry