reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ola je nie wiem jak go sie obsluguje  ::) mam ten telefon ale jak pisalam do sprzedania nawet go nie wlaczylam bo to jest nowiutki z salonu i nie znam sie na nim wogole  ::) ale mysle ze jak wczesniej mialas nokie to powinnas dac rade o ile ten telefon ma taka funkcje  ::)

reklama
ten bialy kubeczek (filizanka) mi sie podobal  ;D karafka tez by mi sie przydala bo mi sie zbila ostatnio ::)

Hanka
to powiedz tej swojej kolezance o BB  ;D moze wpadnie do nas  :laugh: :laugh: i ja bede miala nwa kolezanke  :laugh: :laugh: w miescie  8)

ide juz stad bo mnie cos opetalo ::) przed tym kompem

zraz mykne do fryzjera jak sie szanowny maz zjawi ::) ale najpierw musze przebrnac przez koszmar nakarmienia Oskarka zupa ::) ;D

Asia karafki znalazłas fajoskie ja bym chciała karafke :p a w filiżanki i talerzyki się nie baw bo to wypadało by cały komplet dać a to już tanio nie wyjdzie
A zależy jaką wybierzesz karafkę czy do wody czy do nalewek do wody małe szklaneczki a do naleweczek czy likierów małe kielonki............

Gabii no moim zdaniem cię opętało!!!!!!!!!!! zresztą Aśka też nie lepsza dzisiaj
A ja jestem właśnie po koszmarze karmienia obiadkiem dawno nie miałam wszystkiego tak uflajanego!!! kurna nie nawidzę tego miałam dać normalny obiad...ale robiłam pomidorową i jeszcze nie dokończona była a temu fusytowi już się spać chciało więc i niby jadł ale tal machał łapskami i nogami że ja byłam cała usmarowana on podłoga i krzesło KOSZMAR chyba zrezygnuje z obiadów..... a jeszcze zapodam mu dzis tą pomidorową i niech sie dzieje co chce

Joeey a co zrobiliście ??? przecie ty chyba na tabletkach....???

Ola słoiczkowy...... hmmmmmm to chyba za karę

A my na ślub dostaliśmy prawie samą kaskę....... poza tym gipsowy zegar który już na szczęście się stukł obrus....a my nie używamy obrusów więc leży gdzieś ciepnięty w szafie i najfajniejszy prezent rzeczowy- pralkę i to mi pasuje bo przynajmniej praktyczny prezent ;)

reklama

a to sie jeszcze pochwalę skoro mowa o allegro .... i to jest odpowiedz dlaczego lubie pozytywy a wole unikac negatywów ...hehehehe ja zawsze mam takie komentarze że mi ktoś tak kadzi hehehehehe ;D ;D ;D ;D

"@@ WSPANIAŁY I MIŁY KONTAKT, PEŁEN PROFESIONALIZM PRZY ZAWIERANIU TRANSAKCJI ,GWARANCJA SOLIDNOŚCI I POZYTYWNEGO ZAKOŃCZENIA Z ZADOWOLENIEM DLA OBU STRON, TAKIEJ WSPÓŁPRACY ŻYCZĘ KAŻDEMU. POLECAM w 100%! FIRST CLASS ALLEGROWICZ!! @@"

Do góry