reklama
didi
Fanka BB :)
siemanko z rana..
u nas w nocy padalo a ja tez padalam na pyska ale....kurcze ardlo mnie boli na maxa ciagle czuje wielka kluche w nim boli mnie od tego prawe ucho a dzisiaj lekko lewe..buuu...chyba ide do lekarza z tym bo mlody zaczyna mi lekko pokaslywac ...a my w srode wylot..kurcze no ale zla jestem...dobrze ze moja przychodnia dzisiaj czynna..ale z malym bede musiala czekac do poniedzialku..a do tego czsu dam mu syropek ..
u nas w nocy padalo a ja tez padalam na pyska ale....kurcze ardlo mnie boli na maxa ciagle czuje wielka kluche w nim boli mnie od tego prawe ucho a dzisiaj lekko lewe..buuu...chyba ide do lekarza z tym bo mlody zaczyna mi lekko pokaslywac ...a my w srode wylot..kurcze no ale zla jestem...dobrze ze moja przychodnia dzisiaj czynna..ale z malym bede musiala czekac do poniedzialku..a do tego czsu dam mu syropek ..
Amelka22
Witam z rana
My też chcemy miec dwujke dzieci. przez pierwsze parę lat bedzie ciężko ale potem już luzik.Chyba że spełni się przepowiednia wróżki o wpadce :.
U nas straszna susza nie spadła nawet kropla deszczu,trawa mi wyschła koło domu.Wczoraj było 38 stopni.Nie do wytrzymania.
My też chcemy miec dwujke dzieci. przez pierwsze parę lat bedzie ciężko ale potem już luzik.Chyba że spełni się przepowiednia wróżki o wpadce :.
U nas straszna susza nie spadła nawet kropla deszczu,trawa mi wyschła koło domu.Wczoraj było 38 stopni.Nie do wytrzymania.
agnes.kol
Hej kobitki
Zaraz jedziemy do szpitala do dziadka, troszke mu sie polepszyło, może jeszcze z tego wyjdzie
Co do dzieci to my tez chcemy dwójke, ale kolejne tak za 3-4 latka jak juz bedziemy na swoim
joeey tez bym cos poczytala, chyba będe musiała wybrac sie do biblioteki kiedys pochłanialam ksiązki jak odkurzacz a teraz nie ma czasu :
aOLA to fajnie że będziecie znowu razem
Miłej sobotki
Zaraz jedziemy do szpitala do dziadka, troszke mu sie polepszyło, może jeszcze z tego wyjdzie
Co do dzieci to my tez chcemy dwójke, ale kolejne tak za 3-4 latka jak juz bedziemy na swoim
joeey tez bym cos poczytala, chyba będe musiała wybrac sie do biblioteki kiedys pochłanialam ksiązki jak odkurzacz a teraz nie ma czasu :
aOLA to fajnie że będziecie znowu razem
Miłej sobotki
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Hej!
My juz po spacerku - wyszlam o 9 - bylo bardzo przyjemnie a teraz juz duchota zapanowała
aOla - ale masz fajowo... ja w czwartek przywitam mojego męzulka ;D
Agnes - trzymam kciuki za dziadka
A ja wam szczerze wyznam ze nie lubię czytać książek - odważne wyznanie prawda?! Mam tylko takie okresy kiedy pochlaniam wszystko co mi przed oczy wpadnie ale ostatnio to sie zdarzylo chyba z 4 lata lemu : - wtedy pochlonełam chyba wszystko Whortona i Guntera Grassa.
zdanka - moja corka ma identycznie - zawsze jak mi zalezy żeby nie spala w danym momencie to spi az chrapie
My juz po spacerku - wyszlam o 9 - bylo bardzo przyjemnie a teraz juz duchota zapanowała
aOla - ale masz fajowo... ja w czwartek przywitam mojego męzulka ;D
Agnes - trzymam kciuki za dziadka
A ja wam szczerze wyznam ze nie lubię czytać książek - odważne wyznanie prawda?! Mam tylko takie okresy kiedy pochlaniam wszystko co mi przed oczy wpadnie ale ostatnio to sie zdarzylo chyba z 4 lata lemu : - wtedy pochlonełam chyba wszystko Whortona i Guntera Grassa.
zdanka - moja corka ma identycznie - zawsze jak mi zalezy żeby nie spala w danym momencie to spi az chrapie
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Pierwszy rz jestem w tym wątku - czy kupujecie kasmetyki z Allegro? Ja zawsze musze sama sprawdzic czy np tusz jest swieży ale moze jak macie jakiegos zaufanego sprzedawcę to prosze o linka.
Karina, ja kupuję na Allegro prawie wszystko, ale z kosmetykami jest tam ciężko. czasem trafia się jakaś wyprzedaż do kilkadziesiąt sztuk, jednak nie ma tzw drogerii internetowych, które by tam sprzedawały cały czas. Ogólnie nie polecam, chyba że znajdziesz sprzedawcę ze swojego miasta, u którego będziesz mogła osobiście odebrać i w razie czego od razu zareklamować.
pozdrawiam
pozdrawiam
agnes.kol
Własnie wróciłam ze szpitala, dziadek zmarł 5 minut przed naszym przyjściem Nawet niezdążyłam się z nim pożegnać Umarł trzymając córkę za reke, jakbym przyszła pół godziny wcześnie to bym go jeszcze zobaczyła strasznie mi smutno i niemogę jeszcze przyjąć tego do wiadomości
Ale wam posmuciłam
Ale wam posmuciłam
reklama
A
aOLA
Gość
Agnes :-* :-* :-*
jeden wiekszy spi a drugi broi : ;D
jeden wiekszy spi a drugi broi : ;D
Podziel się: