reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Czesc dziewuszki
My cały dzień byliśmy u tesciów.Normalnie nie poznaję mojego dziecka,była dzisiaj taka zdowolona rozgadana jak nie Julka ,bo to jest od urodzenia typek zgrzędusia.
Ziemzia ja z moim dzieckiem mam tak zawsze ,jej jest wszędzie źle oprócz rączek mamy :p.
No i chciałam się pochwalic że moje dziecie samo siada z pozycji raczkowania.W ogóle zrobiła się już strasznie mobilna.
Cos miałam jeszcze napisac ale to zaraz bo zapomniałam ::)

Ach już wiem ::)
Julcia na pewno nie będzie jedynaczką ,o następnego dzidziusia będziemy się starac na wiosnę przyszłego roku. A trzecie wg wróżki ma byc wpadowe :p.

No trójki to bym raczej niechciała ale szanuję was za tę dezyzje i odwage i zycze powodzenia :laugh: :laugh: :laugh:

Bylismy dzis z Mają na piwku i normalnie aniołek taka kochana była maluska moja w ogłe nie zgrzedziła normalnie w szoku jwestem - dopiero spac poszła ;D ;D ;D jutro pózno wstanie

ja tez trojki bym nie chciala - dwojka bylaby super - najlepiej parka czyli dziewuszka i chlopiec :) ale nie wiem jak to sie ulozy - bo co innego jak sie ma aniolka w domku i nie odczuwa sie trudu macierzynstwa, niestety ja mam malego lucyferka w domu ::) i naprawde wszyscy kreca glowami jak Ada jest niesamowita i sie zastanawiaja skad ona ma tyle energii, no i jak pisalam mala szantazystka - caly dzien sie nia zajmuje i nie mam praktycznie chwil dla siebie, a bardzo sobie je cenie bo tez lubie poczytac, polezec na kanapie, i leniwic, a faktem jest, ze od urodzenia Ady nie przeczytalam zadnej ksiazki ::) z braku czasu :mad: tylko sie uczylam z ksiazek a takie sie nie liczy :p ech pomarudzilam, ale nie marza mi sie nieprzespane noce, bo wciaz je zarywam, a Ada ma juz prawie 7 m-cy :-[

Agnes trzymaj sie kobitko - bardzo wspolczuje bo to smutne chwile dla kazdej rodziny jak sie waza czyjes losy :-[

witam
nie odzywałam się dwa dni tylko Was podczytywałam i teraz już chyba tak będzie bo poprostu nie mam czasu wiecznie coś jest do zrobienia a jak nie do robienia to zabawa z Ewą (ale co nałóg to nałóg czytać musze :p i z czasu napewno się będe odzywała a swoją drogą ciekawe ile tak wytrzymam :p ::))
teraz mam super jest u mnie Bartek który ma 8 lat a Ewcia poprostu za nim szaleje mama może sobie wszystko zrobić ;) bo wystarczy że Barto jest w jednym pokoju co i Ewa a ona już piszczy ::) ciekawe jak to będzie jak on odjedzie już się boje wieczny płacz ,ryk itp....

jutro jedziemy nad rzeke o ile przestanie padać bo teraz właśnie u nas strasznie leje :D

wkleiłam zdjęcia Ewci i musze to skomentować tym sposobem co podała Nathalie wklejanie zdjęć jest przyjemnością ufff bo ta żaba już mnie męczyła ostatnio i dlatego tak dawno Ewci tam nie było teraz już to się zmieni ;D

dobranoc

reklama
Hejo :)

A ja dziś miałam chwilkę "luzu" bo Marcin zabrał Kamila do teściów, więc spokojnie umyłam gary i posprzątałam mieszkanko :) Taki luz miałam  ::)

Natalko powodzenia w rozmowie z Tomciem ...

Joeey a wiesz, że w tym tygodniu przeczytałam pierwszą książkę od urodzin Kamila :) I naprawdę fajnie się czytało  ;D

My też chcemy mieć jeszcze jedno dziecko :) Oczywiście dziewczynkę :) Ale to dopiero za jakieś 3 lub 4 lata :( Niestety, Kamil nie będzie miał rodzeństwa w podobnym wieku :( A wszystko przez te magisterskie, które najpierw muszę zrobić  :mad:  :mad:

Do góry