reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Jak tak patrzę na te moje suwaczki to normalnie jestem w szoku jak to zleciało.

Didi miałam cie pytac a co ze szczepieniami Alutka w Irlandii ????????

reklama
Agnesa - bardzo mi przykro... ja tez nie zdazylam sie pozegnac ze swoja prababcia... ale wierze ze ona nadal jest z nami i wie ze bardzo ja kochalam.

aOla- co tam u Ciebie? Sielaneczka?

hejka ;)
u Nas byla burza - nareszcie jest czym oddychac !
Ada wyje w lozeczku od godziny, a ja jej nie biore na rece :( i kazdemu zabraniam :mad:
Agnes :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

co do szczepien to mamy wiekszosc juz za soba..a tam te szczepienia za ktore my tu bulimy przeszlo 100 tam nie place nic sa za darmo i kazdy doslownie kazdy kto wejdzie z ulicy i ma ksiazeczke szczepien dziecka to kazde dziecko bedzie zaszczepione bez zadnego ale..wiec o szczepienia sie nie martwie..

jesli chodzi o lekarza to Piotrek dostal namiary na polska lekarke i juz u niej byl..ona powiedziala jak juz my bedziemy to wszystko zalatwimy na miejscu i ona bedzie naszym lekarzem;D

Joeey Twoja Ada to takie samo diablątko jak moja Julka >:D.Całkiem mnie sobie podporządkowała ::).Cały dzień na rękach.Kiedyś też chciałam zrobic tak jak Ty ale po piętnastu minutach wycia była już na rękach.Moja mała terrorystka.
Chociaż muszę przyznac że wczoraj i dzisiaj coś jej się odmieniło i bawi się sama :).

Zaczełam sprzątac koło dziesiątej i nie mam siły skończyc (czyt.nie chce mi się),dywan ze śmieciami na środku przedpokoju.Przydał by mi się kop w tyłek,tylko że ja sama w domu :p.

Agnes strasznie mi przykro.Wiem co czujesz ,mój dziadek odszedł w kwietniu tego roku.Mieszkałam z nim od urodzenia zawsze gdzieś był a teraz go nie ma :( :( :(.

Amelka tylko jak pisze, ja sobie ostatnio przestalam radzic z sytuacja, Ada nade mna goruje i obie chyba na tym cierpimy, musze to zmienic tylko brakuje mi wlasnie silnej woli, wlasnie znowu ja polozylam do lozeczka, dalam pic, widze, ze zmeczona maksymalnie ale wyje oczywiscie, teraz jej nie odpuszcze :p

MAMY PIERWSZEGO ZĘBA !!!
Karmiłam Julkę teraz zupą a tu plastikowa lyżeczka zaczeła mi o coś charowac, patrze a tu ząb.Lewa dolna jedynka.

reklama
Eloł lasencje :laugh:

Wczoraj sie naśmiewałam że u nas deszczu nie bedzie a była tak burza ze jak pier...dzielło w zasilacz o netu to nie miałam az do teraz łacznosci ze światem buuu to jest straszne :laugh: ;)

Ide wiec poczytac co napisałyscie odkad mnie nie było :D

Ale mi muli internet ledwo co weszłam a już tracę cierpliwość ::)

Do góry