reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Buuuuuuu..:(..tak oboje cieszylismy sie mieszkankiem a juz go nie mamy ..Piotrek pochwalil sie w pracy ze wynaja itd..a kolezanka zpracy znala to mieszkanie bo juz tam mieszkama kiedys i musiala zmienic bo podobno mieszkanie zawilgocone i zagrzybione no i gosciu teraz na nowo pomalowal ..wiec Piotrek poszedl do tej agencji i wycofal kaucje cale szczescie ze oddali kase..:D..a podobno babsko bylo paskudnie nie mile booszeeee jakie te ajriszki sa paskudne ..:D..no ale cale szczescie ze nie may tego mieszkanka bo jeszcze maluszke by nam chorowal tam..:D

Ziemziu ..biedna Misiunia..daj je buzi w brzusialka od cioteczki..:D

hej hej

My juz po wycieczce w miescie ::) boże co za duchota

Filipowi wyszedł kolejny zabek druga górna jedynka czyli ma już 5 zabków i jak się śmieje to juz wszystkie widać :D

Ja dzisiaj sprzedałam aparat na allegro ale zaraz chciałabym kupic nowy bo w srodę jedziemy na wakacje to musze przeciez miac ;D ;D

Didi no szkoda że nie ma mieszkanka ale nie szkoda bo było beeeee ;D będzie następna napewno ;D

Chciałam cos jeszcze napisac ale mi sie mózg lasuje i nie mysle ::) :p

Didi o kurde... :/ Chociaż z drugiej strony nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Zostawiam Was do poniedziałku, ewentualnie do niedzieli wieczorkiem. Jedziemy do teściów. Nie mogę się doczekać...

... aż wrócę...  :laugh: :laugh: :laugh:

UFF moje dziecię wykąpane ,najedzone i śpi  :D

A u nas słońce zaszło duchota i grzmi ale raczej nic z tego deszczu nie będzie ::) mogłoby popadac to nie będzie trzeba podlewac wieczorem ;)

didi - całe szczescie, ze sie w pore zorientowaliscie!!

dobra laseczki, my sie juz zegnamy, bo za 2 h wyjezdzamy, a chce jeszcze na spacerek bryknąć... Miłego paplania - pisania!

A jednak u nas leeeeje :D jakie super powietrze

A mój starszy synus był przed chwilką w programie lokalnym w telewizji ;D

reklama
Do góry