reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Buuuuuuu..:(..tak oboje cieszylismy sie mieszkankiem a juz go nie mamy ..Piotrek pochwalil sie w pracy ze wynaja itd..a kolezanka zpracy znala to mieszkanie bo juz tam mieszkama kiedys i musiala zmienic bo podobno mieszkanie zawilgocone i zagrzybione no i gosciu teraz na nowo pomalowal ..wiec Piotrek poszedl do tej agencji i wycofal kaucje cale szczescie ze oddali kase..:D..a podobno babsko bylo paskudnie nie mile booszeeee jakie te ajriszki sa paskudne ..:D..no ale cale szczescie ze nie may tego mieszkanka bo jeszcze maluszke by nam chorowal tam..:D

Ziemziu ..biedna Misiunia..daj je buzi w brzusialka od cioteczki..:D

hej hej

My juz po wycieczce w miescie ::) boże co za duchota

Filipowi wyszedł kolejny zabek druga górna jedynka czyli ma już 5 zabków i jak się śmieje to juz wszystkie widać :D

Ja dzisiaj sprzedałam aparat na allegro ale zaraz chciałabym kupic nowy bo w srodę jedziemy na wakacje to musze przeciez miac ;D ;D

Didi no szkoda że nie ma mieszkanka ale nie szkoda bo było beeeee ;D będzie następna napewno ;D

Chciałam cos jeszcze napisac ale mi sie mózg lasuje i nie mysle ::) :p

Didi o kurde... :/ Chociaż z drugiej strony nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Zostawiam Was do poniedziałku, ewentualnie do niedzieli wieczorkiem. Jedziemy do teściów. Nie mogę się doczekać...

... aż wrócę...  :laugh: :laugh: :laugh:

UFF moje dziecię wykąpane ,najedzone i śpi  :D

A u nas słońce zaszło duchota i grzmi ale raczej nic z tego deszczu nie będzie ::) mogłoby popadac to nie będzie trzeba podlewac wieczorem ;)

didi - całe szczescie, ze sie w pore zorientowaliscie!!

dobra laseczki, my sie juz zegnamy, bo za 2 h wyjezdzamy, a chce jeszcze na spacerek bryknąć... Miłego paplania - pisania!

A jednak u nas leeeeje :D jakie super powietrze

A mój starszy synus był przed chwilką w programie lokalnym w telewizji ;D

reklama
Do góry