reklama
didi
Fanka BB :)
Buuuuuuu....tak oboje cieszylismy sie mieszkankiem a juz go nie mamy ..Piotrek pochwalil sie w pracy ze wynaja itd..a kolezanka zpracy znala to mieszkanie bo juz tam mieszkama kiedys i musiala zmienic bo podobno mieszkanie zawilgocone i zagrzybione no i gosciu teraz na nowo pomalowal ..wiec Piotrek poszedl do tej agencji i wycofal kaucje cale szczescie ze oddali kase....a podobno babsko bylo paskudnie nie mile booszeeee jakie te ajriszki sa paskudne ....no ale cale szczescie ze nie may tego mieszkanka bo jeszcze maluszke by nam chorowal tam..
Ziemziu ..biedna Misiunia..daj je buzi w brzusialka od cioteczki..
Ziemziu ..biedna Misiunia..daj je buzi w brzusialka od cioteczki..
donia31
hej hej
My juz po wycieczce w miescie : boże co za duchota
Filipowi wyszedł kolejny zabek druga górna jedynka czyli ma już 5 zabków i jak się śmieje to juz wszystkie widać
Ja dzisiaj sprzedałam aparat na allegro ale zaraz chciałabym kupic nowy bo w srodę jedziemy na wakacje to musze przeciez miac ;D ;D
Didi no szkoda że nie ma mieszkanka ale nie szkoda bo było beeeee ;D będzie następna napewno ;D
Chciałam cos jeszcze napisac ale mi sie mózg lasuje i nie mysle :
My juz po wycieczce w miescie : boże co za duchota
Filipowi wyszedł kolejny zabek druga górna jedynka czyli ma już 5 zabków i jak się śmieje to juz wszystkie widać
Ja dzisiaj sprzedałam aparat na allegro ale zaraz chciałabym kupic nowy bo w srodę jedziemy na wakacje to musze przeciez miac ;D ;D
Didi no szkoda że nie ma mieszkanka ale nie szkoda bo było beeeee ;D będzie następna napewno ;D
Chciałam cos jeszcze napisac ale mi sie mózg lasuje i nie mysle :
Nathalie
Fan(ka)
Didi o kurde... :/ Chociaż z drugiej strony nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Zostawiam Was do poniedziałku, ewentualnie do niedzieli wieczorkiem. Jedziemy do teściów. Nie mogę się doczekać...
... aż wrócę... :laugh: :laugh: :laugh:
Zostawiam Was do poniedziałku, ewentualnie do niedzieli wieczorkiem. Jedziemy do teściów. Nie mogę się doczekać...
... aż wrócę... :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
agnes.kol
Dziewczyny skąd macie takie fajne ramki do zdjęć maluszków?
Podziel się: