reklama
didi
Fanka BB :)
Agnes....bardzo mi przykro z podowu dziadka..badz dzielna..buziaki i trzymaj sie laseczka..
ja bylam rano u lekarza ..cal;eszczescie nie mam ropy w gardle..uff..ale mam podraznione wiec zapisala mloda milusia pani doktor taka pompeczke do gardelka tableusie do ssania i cos tam jeszcze..a mlodemu pozwolila podawac syropek ...uff..juz spokojniejsza jestem..
no ale konto sie wyszczuplilo w aptece zostawilam przeszlo 100 ..buuu..bo musialam moje anty kupic..ale jak mus to mus..no i trzebabylo simlocka sciagnec z telefoniska..i zakupy wiec kasy dzisiaj wydalam ..
u nas w nocy padalo..no i jak wracalam do domku z zakupow i mialam 200m do domu to spotkal nas deszcz..ale milusio bylo takie fajne chlodne krople
ja bylam rano u lekarza ..cal;eszczescie nie mam ropy w gardle..uff..ale mam podraznione wiec zapisala mloda milusia pani doktor taka pompeczke do gardelka tableusie do ssania i cos tam jeszcze..a mlodemu pozwolila podawac syropek ...uff..juz spokojniejsza jestem..
no ale konto sie wyszczuplilo w aptece zostawilam przeszlo 100 ..buuu..bo musialam moje anty kupic..ale jak mus to mus..no i trzebabylo simlocka sciagnec z telefoniska..i zakupy wiec kasy dzisiaj wydalam ..
u nas w nocy padalo..no i jak wracalam do domku z zakupow i mialam 200m do domu to spotkal nas deszcz..ale milusio bylo takie fajne chlodne krople
didi
Fanka BB :)
a co do nasempnego dzidziola to my tak za 3 moze 4 latka..jak jzu bedziemy mieli swoje mieszkanko lub domek....no i oczywiscie dziewczynke....musi byc po rowno..
Sorbus nie trzeba byc bogatym aby miec 2 dzieci ..bo tam gdzie naje sie 3 to i dla 4 starczy....
Sorbus nie trzeba byc bogatym aby miec 2 dzieci ..bo tam gdzie naje sie 3 to i dla 4 starczy....
My byśmy chcieli mieć czwóreczkę, ale pewnie będzie maksymalnie dwójeczka. To zależy od tego jak się nam finansowo ułoży...Jak będzie dobrze to szybko o drugie się postaramy...A jak nie to Mikołaj będzie jedynakiem! ;D ;D ;D
Agnes - trzymaj się dzielnie! :-*
Agnes - trzymaj się dzielnie! :-*
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
didi no wiesz o co mo chodziło z tym bogactwem : : : Dla mnie bycie bogatym to taka sytuacja jak oboje bedziemy mieć stałą pracę wmarę płatną - nie jakieś kokosy
MagduS plis daruj sobie takie teksty bo mnie to wnerwia strasznie - bzdura i tyle
MagduS plis daruj sobie takie teksty bo mnie to wnerwia strasznie - bzdura i tyle
reklama
Podziel się: