reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnes współczuje ci bardzo :( :( :( :(

Mam prosbe nie piszcie juz o ilości dzieci bo mi bardzo smutno :( :( :(
Może kiedys bedę bogata i wtedy zrobimy sobie drugie - oczywiście dziewczynkę ;) :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Agnes..:(..bardzo mi przykro z podowu dziadka..badz dzielna..buziaki i trzymaj sie laseczka..:)

ja  bylam rano u lekarza ..cal;eszczescie nie mam ropy w gardle..uff..ale mam podraznione wiec zapisala mloda milusia pani doktor taka pompeczke do gardelka tableusie do ssania i cos tam jeszcze..a mlodemu pozwolila podawac syropek ..:).uff..juz spokojniejsza jestem..:)

no ale konto sie wyszczuplilo w aptece zostawilam przeszlo 100 ..buuu..bo musialam moje anty kupic..ale jak mus to mus..no i trzebabylo simlocka sciagnec z telefoniska..i zakupy wiec kasy dzisiaj wydalam ..

u nas w nocy padalo..no i jak wracalam do domku z zakupow i mialam 200m do domu to spotkal nas deszcz..ale milusio bylo takie fajne chlodne krople

a co do nasempnego dzidziola to my tak za 3 moze 4 latka..jak jzu bedziemy mieli swoje mieszkanko lub domek..:D..no i oczywiscie dziewczynke..:D..musi byc po rowno..

Sorbus nie trzeba byc bogatym aby miec 2 dzieci ..bo tam gdzie naje sie 3 to i dla 4 starczy..:D..

My byśmy chcieli mieć czwóreczkę, ale pewnie będzie maksymalnie dwójeczka. To zależy od tego jak się nam finansowo ułoży...Jak będzie dobrze to szybko o drugie się postaramy...A jak nie to Mikołaj będzie jedynakiem! ;) ;D ;D ;D

Agnes - trzymaj się dzielnie! :-*

Hej!!

Agnes bardzo mi przykro z powodu dziadka!Ale takie sa koleje zycia niestety??

Moja babcia umarla w kwietniu i strasznie za nia tesknie :(

MOja mama mowi jak bozia dala dziecko to i na dziecko da ;)

didi no wiesz o co mo chodziło z tym bogactwem ;) :p ::) ::) ::) Dla mnie bycie bogatym to taka sytuacja jak oboje bedziemy mieć stałą pracę wmarę płatną - nie jakieś kokosy

MagduS plis daruj sobie takie teksty bo mnie to wnerwia strasznie - bzdura i tyle :p :p :p

Ja kupiłam za taka cene że nawet jak by były do niczego to mała strata ;) :laugh: :laugh: :laugh: a jestem bardzo zadowolona

reklama
Idziemy dzisiaj na pepkowe :laugh: :laugh: :laugh: a wczoraj bylismy z Mają na piwku i do 22 prawie wytrzymała - była przekochana tak sie bawiła super a dziś spała do 9,15 :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry