reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Madziu - a spoko, tylko dokad ??? nad morze ??? moja siorka pracuje w Ustroniu u znajomego rodzicow w osrodku i cos tam by nam zalatwila taniej ;D ;D ;D

reklama
joeey - proszę bardzo. A te sukieneczki to takie bardziej codzienne - nie na imprezy. Co do zdjęć to na razie nie mozliwe- zapomnialam zabrac aparatu od siostry, zreszta nie tylko aparatu, najbardziej mi szkoda serow ktore przywiozlam sobie z Wloch - oni mają zarabiste sery, nawet ja na diecie bez bialka krowiego potrafilam sobie znalezc cudowne sery owcze i kozie...

Gabi w samolocie siedziala na moich kolanach przypieta do mojego pasa specjalnym dodatkowym pasem, widzialam że matki oddawaly foteliki na bagaz a lecialam tanimi liniami - Wizzair. Potem Gabi siedziala na fotelu obok przypieta pasem- zdecydowanie wygodniej a ona juz solidnie siedzi od miesąca taze jej tez bylo wygodnie.

Pacia - tez Cie wypatrzylam - czy to bylo nagrywane w Jupiterze? - mnie tam wlasnie wody odeszly gdy kupowalam fotelik  :D i stamtad od razu pojechalam na Zelazna na porodowke :laugh:

Wanda -   ;D dziękuję...mama faktycznie nabrala troche zlych wloskich nawykow - szczegolnie dobrze jej wychodzi wyzywanie innych kierowcow na trasie  :laugh:  :laugh:  :laugh: 

Hejka!!!

Byłam w albumiku. Joeey i Karina sprawiły, że mam kompleksy. Dziewczyny, ale wy laseczki jesteście!!!!

Z uszkami u mnie jest zupelnie to samo - chwyta się i ciągnie. Nie zamartwiałam się, że ją boli, bo spokojna jest jak baranek, więc nie ma strachu.

Nadia też uwielbia komórki, piloty i sznureczki, a również moją biżuterię i włosy, nad czym ubolewam,bo boli  ;D ;D ;D

A od poniedziałku mam urlop i jedziemy nad jeziorko wypoczywać. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa!

Martula - Ty kompleksy ??? popatrz w lustro jaka laska jestes !!!! i zazdroszcze jeziorka... ja to bym sobie pojechala najchetniej w gory i najchetniej bez dzieci ;D ;D ;D i bez meza tez ;D ;D ;D
a wlosy tez Paulina ciagnie - caly czas przez to chodze w kitce :)

Karina - dawaj sukienki koniecznie ;D ;D ;D moze i ja cos bym kupila :) nie jade narazie ani do Italii ani do UK zeby sie opkupic :( no i tak tak, wloskie zachowanie na drogach jest takie...hmmm halasliwe :) a najlepiej jak Wlosi droge tlumacza - pamietam jak kiedys zapytalismy jak jechac na jedna autostrade i jeden Wloch pokazal w prawo a drugi w lewo ;D ;D ;D

Wandzia no to bedziem sie zgadywac odnosnie uropiku (z dziecmi ale bez mezow::)))

mamy do wyboru morze gory lub jeziora - odnajdziemy gdzies Martule - Martulo gdzie jedziesz??

reklama
Madziu - alez nie ma problemu :) ja jestem na tak :)

no czas leci jak doniczka z okna ;D ;D ;D tez czasem wspominam bardzo mile chwile - jedne z najpiekniejszych w zyciu :)

Do góry