reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Madziu - a spoko, tylko dokad ??? nad morze ??? moja siorka pracuje w Ustroniu u znajomego rodzicow w osrodku i cos tam by nam zalatwila taniej ;D ;D ;D

reklama
joeey - proszę bardzo. A te sukieneczki to takie bardziej codzienne - nie na imprezy. Co do zdjęć to na razie nie mozliwe- zapomnialam zabrac aparatu od siostry, zreszta nie tylko aparatu, najbardziej mi szkoda serow ktore przywiozlam sobie z Wloch - oni mają zarabiste sery, nawet ja na diecie bez bialka krowiego potrafilam sobie znalezc cudowne sery owcze i kozie...

Gabi w samolocie siedziala na moich kolanach przypieta do mojego pasa specjalnym dodatkowym pasem, widzialam że matki oddawaly foteliki na bagaz a lecialam tanimi liniami - Wizzair. Potem Gabi siedziala na fotelu obok przypieta pasem- zdecydowanie wygodniej a ona juz solidnie siedzi od miesąca taze jej tez bylo wygodnie.

Pacia - tez Cie wypatrzylam - czy to bylo nagrywane w Jupiterze? - mnie tam wlasnie wody odeszly gdy kupowalam fotelik  :D i stamtad od razu pojechalam na Zelazna na porodowke :laugh:

Wanda -   ;D dziękuję...mama faktycznie nabrala troche zlych wloskich nawykow - szczegolnie dobrze jej wychodzi wyzywanie innych kierowcow na trasie  :laugh:  :laugh:  :laugh: 

Hejka!!!

Byłam w albumiku. Joeey i Karina sprawiły, że mam kompleksy. Dziewczyny, ale wy laseczki jesteście!!!!

Z uszkami u mnie jest zupelnie to samo - chwyta się i ciągnie. Nie zamartwiałam się, że ją boli, bo spokojna jest jak baranek, więc nie ma strachu.

Nadia też uwielbia komórki, piloty i sznureczki, a również moją biżuterię i włosy, nad czym ubolewam,bo boli  ;D ;D ;D

A od poniedziałku mam urlop i jedziemy nad jeziorko wypoczywać. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa!

Martula - Ty kompleksy ??? popatrz w lustro jaka laska jestes !!!! i zazdroszcze jeziorka... ja to bym sobie pojechala najchetniej w gory i najchetniej bez dzieci ;D ;D ;D i bez meza tez ;D ;D ;D
a wlosy tez Paulina ciagnie - caly czas przez to chodze w kitce :)

Karina - dawaj sukienki koniecznie ;D ;D ;D moze i ja cos bym kupila :) nie jade narazie ani do Italii ani do UK zeby sie opkupic :( no i tak tak, wloskie zachowanie na drogach jest takie...hmmm halasliwe :) a najlepiej jak Wlosi droge tlumacza - pamietam jak kiedys zapytalismy jak jechac na jedna autostrade i jeden Wloch pokazal w prawo a drugi w lewo ;D ;D ;D

Wandzia no to bedziem sie zgadywac odnosnie uropiku (z dziecmi ale bez mezow::)))

mamy do wyboru morze gory lub jeziora - odnajdziemy gdzies Martule - Martulo gdzie jedziesz??

reklama
Madziu - alez nie ma problemu :) ja jestem na tak :)

no czas leci jak doniczka z okna ;D ;D ;D tez czasem wspominam bardzo mile chwile - jedne z najpiekniejszych w zyciu :)

Do góry