reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda ja często biore Ewe na przetrzymanie ale to co ona dziś odstawiła to naormalnie koszmar jak spała to jeszcze chlipała a w takim wypadku to już niestety ale me serce nie pozwoliło na to ;)

reklama
Karina teraz jestem usatysfakcjonowana  ;D chetnie bym kupila od Ciebie jedna sukienusie bo wiem, ze masz swietny gust  ;) tyle, ze w poniedzialek juz jade do Anglii i tam mega wyprzedaze wiec w sumie pewnie obkupie Ade ale i tak wklej na zakupach to zobaczymy te cuda, potrzebuje sukienusie dla niej bo w sierpniu idziemy na chrzciny do znajomych  :) aha i jeszcze jedno, czy piekna Gaba leciala samolotem w foteliku ??? czy to mnie wzrok zmylil  :p czy to wymog linii lotniczych ???

Hej hej...co za spotkanie w Waw? Napiszcie cos wiecej!

joeey - jak my z lenka lecialysmy to w foteliku bylo mi najwygodniej chociaz Lot akurat tego nie wymagal.

Hej !!!
Karina fajnie ze podroz sie udala.

Didi normalnie bym zabila jakby mi sie ktos tak wtracal.Dziadkowie czest o podwazaja autorytet rodzicow,a potem dziecko jest takie trozbite i robi co chce bo jak mama nie pozwoli to babcia pozwoli.

Hania czest jak zasypia to ciagnie sie za uszy i tak je mietosi,tez mialam paranoje na tym punkcie bo myslalam ze ja przewialo albo cos ale  nie plakala wiec wszystko ok a tym bardziej ze wasze dzieciaki tak robia to spokojniejsza jestem.

NO i w misiach i innych zabawkach tez kocha najbardziej metki i sznureczki.smycz od telefonu i telefon tez kocha!

A ja sobie kupilam buciczki i stanik i moge juz isc na wesele,bo sukienke mialam juz wczesniej.rtylko nie wiem czy Hanie wziac na troche czy nie.Ale chyba nie.Zreszta zobacze jeszcze rozwaze wszystkie za i przeciw ;)

Karina - super fotki :) i niezla laseczka z Ciebie ;D ;D ;D a babcia prawdziwa Wloszka juz chyba co, nawet z wnusia na rekach przez komorke nadaje ;D ;D ;D fajnie ze Ci sie wyjazd udal :) no i mina z pizza - hehehe, no nie oddaje smaku pizzy :) :p

spadam kibicowac Portugalii :)

foteczki super

ech morze wino i spacerki (czy był spiew??)

uch....... tez koniecznie sie musze gdzies wybrac!!
tylko z kim i gdzie - Rafik urlopu nie dostanie na razie.......
buuu

Maja tez sie ciagnie za uszka i na poczatku myslalam ze moze ja swedzi b brudne albo moze chore
ale doszlam do wniosku ze to z ciekawosci albo zmeczenia

Madziu - u nas ten sam problem - z urlopem Pawla :( a sama z dwojka urwisow nigdzie nie pojade... ale moze uda nam sie gdzies wyjechac, jak tak, to jedziemy na koniki chyba ;D

reklama
Didi !! no nie rozumiem twoich tesciow!!!!!!!!!! przeciez to dziecko bedzie kiedys nieszczesliwe jak je rodzice nie wychowaja!! no w glowie mi sie nie miesci!!

co za wtącanie się !! no ale z drugiej strony to sie dziwie rodzicom ze się pozwalaja wtracac!!! przeciez dziadki sobie moga gadac a wychowanie to ich sprawa!

6 lat to chyba najwyzsza pora zeby zareagowac zwlaszcza ze moze zrobic malemu ALOWI krzywde!!!
a oni sie nie przestraszyli jak Al tak runał z tym lozeczkiem?

ps. Wanda - to choc gdzies moze razem dwie matki trojka dzieci.. taki maly zjazd forumowy..

Do góry