reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
zdanka - co ze spotkaniem w-wskim?
Karina teraz jestem usatysfakcjonowana ;D chetnie bym kupila od Ciebie jedna sukienusie bo wiem, ze masz swietny gust tyle, ze w poniedzialek juz jade do Anglii i tam mega wyprzedaze wiec w sumie pewnie obkupie Ade ale i tak wklej na zakupach to zobaczymy te cuda, potrzebuje sukienusie dla niej bo w sierpniu idziemy na chrzciny do znajomych aha i jeszcze jedno, czy piekna Gaba leciala samolotem w foteliku ??? czy to mnie wzrok zmylil czy to wymog linii lotniczych ???
Hej !!!
Karina fajnie ze podroz sie udala.
Didi normalnie bym zabila jakby mi sie ktos tak wtracal.Dziadkowie czest o podwazaja autorytet rodzicow,a potem dziecko jest takie trozbite i robi co chce bo jak mama nie pozwoli to babcia pozwoli.
Hania czest jak zasypia to ciagnie sie za uszy i tak je mietosi,tez mialam paranoje na tym punkcie bo myslalam ze ja przewialo albo cos ale nie plakala wiec wszystko ok a tym bardziej ze wasze dzieciaki tak robia to spokojniejsza jestem.
NO i w misiach i innych zabawkach tez kocha najbardziej metki i sznureczki.smycz od telefonu i telefon tez kocha!
A ja sobie kupilam buciczki i stanik i moge juz isc na wesele,bo sukienke mialam juz wczesniej.rtylko nie wiem czy Hanie wziac na troche czy nie.Ale chyba nie.Zreszta zobacze jeszcze rozwaze wszystkie za i przeciw
Karina fajnie ze podroz sie udala.
Didi normalnie bym zabila jakby mi sie ktos tak wtracal.Dziadkowie czest o podwazaja autorytet rodzicow,a potem dziecko jest takie trozbite i robi co chce bo jak mama nie pozwoli to babcia pozwoli.
Hania czest jak zasypia to ciagnie sie za uszy i tak je mietosi,tez mialam paranoje na tym punkcie bo myslalam ze ja przewialo albo cos ale nie plakala wiec wszystko ok a tym bardziej ze wasze dzieciaki tak robia to spokojniejsza jestem.
NO i w misiach i innych zabawkach tez kocha najbardziej metki i sznureczki.smycz od telefonu i telefon tez kocha!
A ja sobie kupilam buciczki i stanik i moge juz isc na wesele,bo sukienke mialam juz wczesniej.rtylko nie wiem czy Hanie wziac na troche czy nie.Ale chyba nie.Zreszta zobacze jeszcze rozwaze wszystkie za i przeciw
Karina - super fotki i niezla laseczka z Ciebie ;D ;D ;D a babcia prawdziwa Wloszka juz chyba co, nawet z wnusia na rekach przez komorke nadaje ;D ;D ;D fajnie ze Ci sie wyjazd udal no i mina z pizza - hehehe, no nie oddaje smaku pizzy
spadam kibicowac Portugalii
spadam kibicowac Portugalii
magdamaj
Fanka BB :)
foteczki super
ech morze wino i spacerki (czy był spiew??)
uch....... tez koniecznie sie musze gdzies wybrac!!
tylko z kim i gdzie - Rafik urlopu nie dostanie na razie.......
buuu
Maja tez sie ciagnie za uszka i na poczatku myslalam ze moze ja swedzi b brudne albo moze chore
ale doszlam do wniosku ze to z ciekawosci albo zmeczenia
ech morze wino i spacerki (czy był spiew??)
uch....... tez koniecznie sie musze gdzies wybrac!!
tylko z kim i gdzie - Rafik urlopu nie dostanie na razie.......
buuu
Maja tez sie ciagnie za uszka i na poczatku myslalam ze moze ja swedzi b brudne albo moze chore
ale doszlam do wniosku ze to z ciekawosci albo zmeczenia
reklama
magdamaj
Fanka BB :)
Didi !! no nie rozumiem twoich tesciow!!!!!!!!!! przeciez to dziecko bedzie kiedys nieszczesliwe jak je rodzice nie wychowaja!! no w glowie mi sie nie miesci!!
co za wtącanie się !! no ale z drugiej strony to sie dziwie rodzicom ze się pozwalaja wtracac!!! przeciez dziadki sobie moga gadac a wychowanie to ich sprawa!
6 lat to chyba najwyzsza pora zeby zareagowac zwlaszcza ze moze zrobic malemu ALOWI krzywde!!!
a oni sie nie przestraszyli jak Al tak runał z tym lozeczkiem?
ps. Wanda - to choc gdzies moze razem dwie matki trojka dzieci.. taki maly zjazd forumowy..
co za wtącanie się !! no ale z drugiej strony to sie dziwie rodzicom ze się pozwalaja wtracac!!! przeciez dziadki sobie moga gadac a wychowanie to ich sprawa!
6 lat to chyba najwyzsza pora zeby zareagowac zwlaszcza ze moze zrobic malemu ALOWI krzywde!!!
a oni sie nie przestraszyli jak Al tak runał z tym lozeczkiem?
ps. Wanda - to choc gdzies moze razem dwie matki trojka dzieci.. taki maly zjazd forumowy..
Podziel się: