reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

ja cie krece --- po tylu latach jestem fanka!!!

u nas na oddziale bylo fajniusio cieplutko ladne pokoiki dwuosobowe
fajne polozne oprocz jednej - no naprawde git aa i lazienki jak w domu !!!
polozne pomagajace acz nienazucajace sie - trzeba bylo pytac prosic
ale jak np Maja mi plakala to same przychodzily pytaly czy pomoc i zwykle pomagaly
ale i tak szybko chcialam do domku!!
obiadki takie sobie
i to szpital pubiczny !

reklama
hihi ja tez dzis Pamcie wypatrzylam  :laugh:
Karina poczekam na zdjecia  ;) a sukieniusie na chrzciny napewno jakas piekna dorwe w UK  ;D
ja sama nie chce brac fotelika bo mama juz tam czeka z dwoma wiec nie chce zbednego bagazu, a wracam z wozeczkiem i jak mi wiadomo mozliwe jest zeby do samego samolotu podjechac i oddac stewardesie przy schodkach dopiero wiec wygoda na maksa, tylko w pierwsza strone musze sie przemeczyc, a wylot o 6 rano mam wlasnie tymi tanimi liniami czyli wizzair  :p chodz teraz to one nie tanie bo na ten moment moj bilet kosztuje 1700zl, a dalam 700 tylko  ;D super te przywileje, poprosze o dodatkowe miejsce jesli samolot nie bedzie przepelniony i raczej z tylu gdzie jest ciszej i blisko toalety koniecznie  ;)
Ada tez uwielbia sznurki, wstazki itp. a takze moje wlosy ciagnie namietnie, i szczypie mnie co bardzo boli  ::)

Wandzia fanka to fanka!! nie liczy się długość !!! czy ilość ;) ;)

no to koniecznie musimy jakis wypadzik obgadac!!! dowiedz sie czy maja miejsca i na kiedy tam u twojej kuzynki

a Maja szaleje za naszym psem ... nadal bez wzajemnosci ale pozwala juz sobie wlosy wyrywac ten Bondzi

i..... za kablami!!! juz mnie kilka razy od netu odcieła
a dzis ją dorwałam jak ssała kabel od ładowarki... to ja juz wiem skad ma tyle energii!!!
biegnie do wszystkich kabli mozliwyych..

pomysle o terminie i dam znac. siostry powiadasz.. ok :)

Magda - to Majka niezle sobie juz sie przemieszcza co ??? Paulinka jeszcze kiepsciutko :( narazie tylko w jednym miejscu sie kreci naokolo :)

To ja zmykam spac... tzn najpierw na koncowke meczu i potem do lozeczka, spac i w ogole :)

A Natalia kiedy sie pojawi - ktos wie ???
I gdzie Pati sie podziewa ??? chyba juz jej 2 dni nie bylo... i kiedy Paula bedzie miala w koncu neta, i Steffi i Beata i w ogole...

Aaaa...a w sprawie Ziemzi - mam cynk ze to nasza Ziemzia pisala :)

co do warszawskiego spotkania to jak dla mnie może być w każdy dzień z tym że w tygodniu moge być sama z maleńką i wtedy bym wolała się spotkać gdzieś w pobliżu modlińskiej a jeśli w sobote to wszystko jedno bo wtedy była bym z Pawłem samochodem  ;)

dziewczyny może byśmy stworzyły nowy wątek pt. "spotkania" i tam by każdy omawiał sobie spotkanka np.ostatnio na grudniu była mowa o krakowskim spotkanku za chwile będzie o warszawskim itd.. i trudno na grudniu odnaleźć jakieś ustalenia jeśli ktoś rzadko zagląda i wtedy musi szukac grzebać albo kogoś prosić o podpowiedź myśle że mamy dosyć mało wątków i możemy sobie na to pozwolić co prawda wiem że grudzień jest od wszystkiego ale myśle że to by nam przyspieszyło nadrabianie zaległości  ;)
ale jeśli myślicie że to zły pomysł to spoko  ;) pogodze się z tym  ;) ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh:
a i może umieściły byśmy sobie go w albumiku ???

reklama
no to ja tez zaraz zmykam tylko wam jeszcze opowiem moj sen

a wiec: leze sobie w lozku z Maja i nie wiem ze to jest sen tylko jestem przekonana ze nie spie
Maja dokazuje obok a ja do niej mowie: kochanie jak chcesz latac to musisz sobie porozmawiac z aniolkiem czy załatwic to z aniolkiem
i nagle tak jakos pociemniało i patrze sa dwa piorka na lozku i lekko przestraszona mowie o widzisz masz juz piorka!

to byl moj pokoj ale jakos inaczej meble poustawiane..
i nagle szafa zaczyna skrzypiec i wychodzi z niej maly blond chlopiec okolo roczku w bialej sukni..

ja sie przerazilam i mysle no a Cyprysiowa mowila ze sie duchy pokazuja a ja nie sadzillam ze mnie to spotka!!
przerazona bylam na MAXA!!!!!!!!!!!!! i sie obudzialm!!!!!!
ale we snie byłam przekonana ze nie spie ze po prostu leze sobie w lozku z Maja!!

no jak sobie to przypomne to mam dreszcze!!!!!!!!!!

Do góry