reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Bartyś - ja już biore, w przypadku tych tabletek nie musisz czekac na okres, w końcu nie wiadomo kiedy będzie???ja dostałam chyba po 7 tyg od porodu(dokładnie po tygodniu zażywania tabl). Tylko pamiętaj - przypomnienie w komórce i co do minuty ;)

reklama
Jasny gwint - oglądałam właśnie ekstremalne metamorfozy - kuźwa- normalnie szok!!!Czego to nie potrafi zdziałać dzisiejsza medycyna ::) ::) ::)

Dzieki dzwieczyny za wszystkie zyczenia :)
Jestem tak padnieta po dzisiejszym dniu, ze tylko na tyle mnie stac :)

Dobranoc ;D ;D ;D Zmykam do Pawla ;)

no a ja tu jestem :) jakos od rana nie mialam czasu
WSZYSTKIM SOLENIZANTOM ZYCZE SAMYCH SLODKOSCI I RADOSC!!

dzidzik mial dzisiaj zly dzien i marudził buu
na razie spi a jak sie obudzi to czeka ja kapiel :)

O Magdamaj- ale fajnie że jesteś ;D ;D ;D mój już wykapany - spał słodko!tak cichutko było aż sie zorientowałam ze gówniarz w telewizor patrzy - chwila nieuwagi ::) ::) ::) już leży tylem do ekranu - mamusia nie pozwala jeszcze oglądać, a co - mi też nie pozwalali ;)

reklama
ach ta mlodziez :) nic tylko telewizja komputery.. ups komputery to my! ech nalog nalog wlasnie sobie klikam po allegro cos dla dzidzi kupic. bo wy to wszystkie macie jakies karuzelki maty i pelno zabaweczek a my tu nic jedna karuzelke ktora nawet nie miga i trzeba ja recznie nakrecac - moskito i wszyscy obecni co polecacie?

Do góry