reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Moskito tez bym poćwiczyła ale cesarka jestem i chyba jeszcze nie mogę ;D

Magdamaj ja nie mam ale polecam ten pałak który dziewczyny na zakupach pokazywały ;D wydaje mi się ze dziecko jest w stanie sie nim zainteresować, ja taki zamawiam bo mam taką ośmiornicę kolorową i dzwoniącą i widzę że mój Fili sie nią interesuje jak mu macham ;D

reklama
Magdamaj - nie bój żaby- a na wątku zakupowym napisałam co dzieciaki lubia najbardziej - woreczki, sreberka i takie tam ;) a do karuzelki też musze szanowną panią podnościć za kazdym razem ;) czekaj, na zakupach wyśle ci linka do fajnej zabawki - mam zamiar ją kupić( i jest czip - jak to sie mówi ;D )

Donia ;D ;D ;D a ja Caryca ;) współczuje - na pewno chciałabyś juz troszkę poćwiczyć - a długo jeszcze masz zabronione???

No to chyba da się przezyć i pewno w porównaniu do porodu to pryszcz ;D

U mnie przed ciąza po pierwszej ciazy tez tam było nieciekawie ::) zobaczymy co teraz tam wypatrzy ;D

No chyba wszystko w porównaniu do porodu to pryszcz ;) żartuje - ja już wogóle nie pamiętam tego bólu,ale to chyba dobrze skoro planujemy więcej dzieci ;D ;D
No nie powiem - strasznie się bałam pierwszej wizyty - ale szybko zleciało ;)

Donia - hahahahahahahaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D spoko

Ściągam też starszemu synowi bajki ale ma zastrzeżone ze najpierw ja muszę zobaczyc co sie ściągnęło ;D bo to niebezpieczne :D

reklama
Do góry